Alt som er på gang…

Jeg er hjemme med febersyk Sofia i dag. Takk og pris må jeg nesten si, for her renner det inn med mail og telefoner. Alt handler ikke om Fristende lavkarbo, men mye.

Fredag kommer lokal-tv hit, og da skal jeg bake og fortelle om lavkarbo. Jeg skal lage to enkle ting, slik at seerne ikke føler at det er uoverkommelig å lage og å handle inn. Jeg skal iallfall lage panna cotta fra boka, tror jeg.

I helgen skal jeg bake til noen invitasjoner til lanseringen som skjer i Oslo neste torsdag. Det skal sendes ut spesialinvitasjon til utvalgt presse, så det jeg lager må være bra!

Torsdag skal jeg til Oslo, det skal være en lansering arrangert av forlaget. Jeg må bake med meg litt til det også. Lørdag og søndag er det seminar i Oslo. Du er vel påmeldt? Jeg gleder meg! Programmet er nå lagt ut, jeg skal på scenen søndagen. Men jeg er der begge dagene, for å lytte, lære, signere og småprate. Hvis noen vil prate med meg, da!

Deretter er det arrangementer her i byen 3. 5. og 9. desember. Det er nesten så vi får håpe det ikke tar av helt, jeg jobber jo tross alt full tid. Hvis noen lurer på hvordan det går med trening om dagen, kan jeg rapportere at det går skikkelig dårlig! Her fins nemlig ingen superkvinner, kun ei helt vanlig ei 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

11 svar til Alt som er på gang…

 1. Ellen sier:

  Heisann!

  Jeg er også hjemme med febersyk datter, tredje dagen på rad faktisk og jeg kjenner at jeg begynner å bli «smådesperat», når skal hun bli frisk? MEN, så tok jeg en tur i postkassen og tata…hva lå der? Jo, nemlig en rykende fersk bok: Fristende lavkarbo! Gjett om jeg ble glad. Lykkelig som bare det løp jeg inn og nærmest rev opp pakken, med en forskrekket datter som tilskuer: «mamma, hva har du fått»? Jippi, jeg har fått en etterlengtet bok, julen er i boks, hehe…

  Hærligminhet, for en bok, I`m impressed! Jeg har foreløbig bare bladd igjennom og sett på alle de fine bildene, likte spesielt godt bilde på side 6, jeg kjenner ikke deg, men tenker at dette er nok veldig likt deg? Bilde side 21: for en fin genser, side 22 likte jeg ekstra godt, det er slik jeg ser deg for meg, ja og ikke minst familiebildene og spesielt de nydelige døtrene dine! Boken har et fint og personlig preg over seg, og det er nettopp derfor den «fenger» meg, Love It!

  GRATULERER!!!

  Til alle dere som ikke har kjøpt boken enda: løp og kjøp. Dette er en kjempefin bok med masse gode oppskrifter, tips og fine bilder, rett og slett leseglede! Dette må jo være en super (jule)gave til venniner, søsken, foreldre, ja, til noen du er glad i.

  Det første jeg skal lage er mandeltopper og da lurer jeg på hvordan man skal skålde mandler? Det er sikkert helt elementert, men jeg har ikke gjort det før.

  • Ellen sier:

   Ja, og i ren lykkerus så visste jeg ikke hvor jeg skulle poste denne, så det ble her;)

  • Åååå, tusen takk 🙂 Så søt du er! Likte spesielt godt at du kommenterte sider, måtte bla opp og se selv!

   Skålde mandler, ja… Jeg kjøper ferdig skåldede mandler eller ferdig kvernede, skåldede mandler (hysj!). Funksjonell Mat har fraktfri uke: http://www.mamut.net/funksjonellmat/shop/

   Men for å skålde mandler må du skylle de og gi de et oppkok. Da blåser skallet seg litt opp. La de avkjøle seg i vannet. Ta et kjøkkenhåndkle eller bare hendene og klem så mandlene ut av skallet! Deretter må de få ligge utover og tørke.

   • Ellen sier:

    Ok, så da blir det ikke det samme som mandelmel? Dette er mandler uten skall? Skal bestille fra funksjonell mat, takk for tipset.
    Peanøtt smøret som du bruker fra Green Choice, hvor får man kjøpt det?
    Har kjøpt ett fra helsekosten: Meridan Natural crunchy peanut butter, no added sugar and salt, 11 g carb pr. 100 g herav 5,9 sukker, men siden det står sukkerfri må det vel være noe annet sukker?

   • Jeg kjøper Green Choice sitt på Meny 🙂

 2. Peanøtte inneholder fra naturen’s side litt karbohydrater. Meridian er ikke tilsatt sukekr, så det er kun det naturlige sukkeret som allerede finner i peanøtten som er listet på innholdsfortegnelsen, jeg bruker dette å er strålende fornøyd med det 🙂

 3. Guri du er opptatt om dagen!! 😀

 4. evaisabella sier:

  Følger glad med på bloggen din. Gratulerer med boken. Jeg er klar for seminar i Oslo, og kjøp av signert bok:o). Gjør en god kveld.

 5. Elin I. sier:

  Jeg mottok pakken fra iHerb i dag, og ville bare si tusen hjertelig takk!
  Ønsker deg i tillegg masse lykke til med det tette programmet framover, og gratulerer med en nydelig bok. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s