God morgen!

Jeg prøver å lade batteriene alt jeg kan om dagen. Jeg er bittelitt sliten, og føler litt på at bloggen bare handler om bok for tiden. Håper dere kan tilgi meg. Takk til dere som forteller deres erfaring i forrige innlegg! Det er strålende!

Jeg prøver å være nøye på å spise fett om dagen, for det er tross alt svært energigivende. Men jeg ble bittelitt lang i fjeset da jeg la inn hva jeg hadde spist på diett.no i går. Vi spiste pinnekjøtt til middag i går, og mor sjøl spiste godt over 3000 kalorier i går… Men det føltes ikke sånn 🙂

Jeg har forøvrig begynt å pusle så smått med planleggingen av et nytt prosjekt. Skal fortelle om ikke så lenge! Hintet må vel være at jeg tar med meg hele bakgrunnen min inn i et lite prosjekt. 🙂

Og dere, et lite tips til dere som har kjøpt boka. Les side 10, Om produktene, før du går i gang. Der står det nemlig hva forskjellen på hjemmelaget mandelmel og mandelmelet fra Funksjonell Mat er. Så slipper dere å gjøre feil 😉

Ha en nydelig dag!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

6 svar til God morgen!

 1. Line sier:

  Ha en nydelig dag du og Cecilie 🙂

 2. Håper du føler deg helt restituert om ikke lenge. 🙂

 3. Det er jo SÅ spennende å følge deg og bokprosjektet, så du skal ikek tenke på det! Skjønner godt du er sliten. mange baller i luften :*

 4. Lissi sier:

  Jeg synes også det er moro å lese om bokprosjektet ditt 🙂 Og så er det jo et ordtak som heter: «det hodet og tankene er opptatt av, renner munnen over med» -eller noe i den duren 😉 Så dette er jo helt forståelig -og jeg kjeder meg ikke når jeg er innom bloggen din 🙂

  Ha en fin dag!

 5. Anne-Kariin sier:

  Hei, fikk boken i dag og har allerede bakt brød og kjappis, virkelig enkelt og bra!
  Det er slik at jeg klør i fingrene etter å bake og kose meg med den herlige duften som brer seg rundt i huset.

  Lurer litt på hvilket peanøtt smør som blir brukt i dine oppskrifter, det er vel forskjellige her også, samt forskjellig karbohydratinnhold?
  Sakner å vite karbohydrat innholdet i de forskjellig oppsrkiftene, men siden boken heter fristende lavkarbo, så sier det seg muligens selv.

  Ønsker deg riktig lykke til med både bok og blogg, setter stor pris på begge deler :o)

  • Hei Anne-Kariin 🙂 Jeg bruker Green Choice peanøttsmør, det står nevnt som tips på en av sidene. De fleste peanøttsmør inneholder 15-16 karber per 100 gram. Vi vurderte å ha med utregning, men ville ikke ha fokus på det. Det viktige for meg er fokus på å velge varer som er naturlig lave på karbohydrater 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s