Jeg er i live!

– men det har jammen tatt mange timer å våkne til liv i dag… Lanseringsfest med fri flyt av Cava er absolutt å anbefale! Mellom 40-50 venner og kjente kom og skapte fantastisk stemning! Også fikk jeg gaver! Mange flasker champagne og annet godt drikke, blomster, te, syltetøy. Så koselig! Dessuten fikk jeg denne klokka fra Kyboe:

Det er iallfall nesten sant… De skjønne damene på Tomine som lar meg låne hva jeg vil, skjønte jo at jeg elsket den klokka. Jeg fikk klokka for en knallgod pris, og i går kveld, omkranset av støttende venninner, fortalte jeg Einar at han hadde kjøpt julegave til meg… Stakkars Einar, det er tyyyyypisk meg! Men nå er klokka min!

Einar hadde forresten ordnet så fint i går! Festen var på en nedlagt kafe, og Einar hadde pyntet, kjøpt rød løper, og lagt ut eksemplarer av boka overalt. Min svigerinne Christina hadde laget fingermat – det var helt fantastisk godt! Irriterer meg grønn over at jeg ikke tok bilder, for det var fantastisk. Hun bakte blant annet knekkebrød fra boka mi, og lagde en fantastisk laks-et-eller-annet som hun hadde på. Knekkebrødene var laget i munnfull-størrelse. Jeg skal spørre om oppskrift på laksen!

Teamet mitt, Frank Fotograf, Layout Live og Styling Rebekka var selvfølgelig tilstede. Frank ga hver av oss samt Einar et innrammet bilde fra boka. Jeg skal vise dere senere. Det var flott! Live og Frank fikk jo oppdraget med boka av forlaget. Rebekka stylet som en venninnetjeneste. Einar og jeg overrasket Rebekka og hennes Espen med tur til Farris Bad sammen med oss i januar. Det blir koselig – og det er svært fortjent!

Rebekka og Espen

Live og meg

Frank

Verdens snilleste mann ♥

Jeg tør egentlig ikke legge ut bilder av noen på bloggen uten å ha spurt først, men drister meg til å legge ut av herlige Siw og meg. Vi danset halve natten!

Og vet dere, signeringene gikk fint! Signeringen i Horten kan dere lese om her, i lokalavisa. Jeg gruet meg til Sandvika, ettersom signeringen var så sent på dagen. Men det gikk fint, og de i butikken sa at det var en av de beste ettermiddagssigneringene de har hatt. Puh!

Bilde fra lokalavisa. Ser dere at jeg har på meg den ubervakre toppen fra Odd Molly igjen? Skal få tatt et ordentlig bilde, dere må få se den skikkelig!

Tusen, tusen takk til alle som kom på signeringer i går, til alle dere som har sendt koselige kommentarer og mail. Nå tror jeg at jeg har en rolig uke foran meg, det er helt fint kjenner jeg.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

18 svar til Jeg er i live!

 1. Camilla sier:

  Høres ut som en flott fest! Jeg sitter her med en signert utgave av den flotte boken din, og GLEDER meg til å teste ut masse oppskrifter. Where to begin? Min supersnille pappa kjøpte bok av deg i Sandvika, og overrasket meg med den i dag, siden han visste at jeg følger bloggen din. Keep up the great work! 🙂

 2. Lissi sier:

  Det er deg vel unt -alt sammen 🙂 Gledelig å høre at alt har gått så bra og at lanseringsfesten var super 🙂 Og for en nydelig klokke du får til jul 😉 Like greit å «handle» selv -så vet du at du liker det du får 🙂

 3. sissel sier:

  Høres ut som en fantastisk dag, men skjønner hvis du er sliten 😉 Jeg er kjempefornøyd med boka mi, eller rettere sagt di da 😉 Jeg har bakt mye i helga :))) Den gulrotkaka var bare helt fantastisk <3. Ønsker deg ei fantastisk "ny" uke 🙂

  • Jeg er i form igjen nå. Men jeg våkner 7 uansett når jeg legger meg, så det ble en laaaang dag i dag. Tusen takk for gode ord! Du, jeg tenkte på det i går, at jeg har lyst på gulrotkake selv 🙂

 4. Therese sier:

  Hei! Tusen takk for ei kjempefinbok. Jeg har bestilt boka di og måtte hive meg rundt å prøve oppskrifter med en gang. Startet med Peanøttbutter cookies.De ble fantastisk gode på smak! Men klarte ikke helt å få riktig konsistens, tror jeg. De ble myke og litt smuldrete, ikke cookies-konsistens. Litt bedre dagen etter når de fikk tørka litt, men fortsatt myke og smuldrete. Skal de være sånn? Hva gjør jeg evt. feil? Ser grunnoppskrifta er brukt noenlunde lik i andre cookies også, så skulle så gjerne fått det til…:-)
  Gleder meg til å prøve flere oppskrifter!

 5. Hanne sier:

  Det var veldig hyggelig å treffe deg i Sandvika i går. Dro rett hjem og laget fudge og lyse cookies i dag. De ble veldig gode og godt mottatt i heimen. Fikk litt dårlig samvittighet for at jeg glemte å ønske deg en hyggelig lanseringsfest, men tror jeg ble litt star struck:) uansett, jeg synes boken din er fantastisk og den kommer til å bli mye brukt. Ha en fin og rolig uke:)

  • Star struck? Hoho, du er søt da! Veldig hyggelig å hilse på deg også, og ditt fine smil! Gleeeeder meg til en rolig uke, ikke helt jobbklar i skrivende stund gitt. God uke til deg også 🙂

 6. Elin sier:

  Gratulerer med vellykka fest og signering 🙂 Gleder meg til å hente boka etter jobb i morra og lese den. Ja,jeg leser kokebøker og ikke romaner på senga……
  Men jeg har kjøpt tagatose(?) og vil prøve det istedenfor sukrin. Men hvordan er det i mengde i forhold til sukrin?
  Lykkke til 🙂

 7. Tonje sier:

  Skulle så gjerne vore der i går, men barnevaktproblematikk og julebordsesong er dårleg kombinasjon. Godt å lese at det vart vellukka (ikkje at eg hadde trudd noko anna altså!) – eg er så GLAD på dine vegne Cecilie!!

  Mange klemmar frå Tonje

 8. Velkommen til Farris Bad. Vi gleder oss til å se dere på det nye året.
  Ikke noe som er bedre enn en ny start med velvære og god tid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s