God lørdag! Vinneren er:

God morgen! Over 350 konkurenter, 751 lodd… For en fantastisk oppslutning om konkurransen. Tuuuusen takk! Via random.org trekkes loddnummer… 92! Det er loddnummeret til Vibeke Remseth! Gratulerer så mye Vibeke. Send meg adressen din på fristendelavkarbo@yahoo.no!

Jeg gjorde dette veldig ordentlig, gikk gjennom alle kommentarer og delte ut nummer og skrev hele 8 ark med loddnummer. Selvfølgelig måtte et lavt tall vinne 🙂 Men jeg har en god nyhet til dere andre også. Mange av dere mottar kanskje Funksjonell Mat sitt nyhetsbrev? I 9 dager fremover har de gratis frakt! Det er 5 år siden de startet å selge sukrin i Norge, og dette feires med gratis frakt. De holder også på å lage et differensiert fraktsystem- det er en god nyhet for de som bare skal bestille litt.

Men altså, både boka mi og produktene jeg baker med kan bestilles fraktfritt nå! Gå inn på funksjonellmat sine sider og ta en titt. Jeg må bestille mandelmel og kokosmel. I går hadde jeg nemlig storproduksjon igjen…

20 egg

gir røre til 60 muffins

smør og sukrin røres hvitt...

tilsettes mandelmel, bakepulver, vaniljepulver og hakket sjokolade...

...og blir til 145 mini chocochip cookies

Og en liten muffins ble Mira sin! Lørdag morgen er kosetid!

Nå skal jeg snart begynne å freshe meg litt… To signeringer og fest… Einar er så flink, han skal i bursdag med ungene og gjøre klart til festen. Min svigerinne Christina skal opp og hoppe og lage fingermat. Selv skal jeg bare skravle meg gjennom dagen. Kryss fingre for at det går bra med meg i Sandvika!

God lørdag, alle sammen!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

26 svar til God lørdag! Vinneren er:

 1. Tina sier:

  Søte jenta di:-) sitter selv og koser meg med hjemmelaget energibarer(lavkarbofrokostbl,cocosa og sjokolade) + kaffe med fløte da:-) Ha en super dag og signering. Høres deilig ut å snakke seg gjennom dagen, he,he….for så å gå rett på festligheter til kvelden. Du kommer nok til å sovne på vei ned i puta ikeld. Ha en super dag. Æ foresten gratulere så mye til Vibeke Remseth som var den heldige vinneren:-) Jeg går å venter på boka di skal komme i posten når som helst og gleder meg som en liten unge på julekvelden.

 2. e84 sier:

  Så moro med signeringer og fest! kos deg så masse og prøv og slapp av litt også. vel fortjent! hurra for deg!

 3. AnitaPn sier:

  Du er bare helt super, Cecilie! 🙂 Regner med det blir en helt toppers dag for deg og dine!
  Fikk bakeboka di i posten på torsdag og den er bare helt nydelig!! Hadde ikke i min villeste fantasi forestillt meg at den var så fiiiin!! Men den første som kasta seg over den var datteren min på 12 år 🙂 Hun ville se hva vi skulle bake til pappa på farsdagen. Hun hadde lyst på Sjokoladedøden, og den skal vi ta fatt på utpå dagen. Gleder meg masse til å sjekke ut alle de flotte oppskriftene.
  Gratulere så mye til vinneren Vibeke, og tusen takk for tipset om fraktfritt fra Funksjonell mat.
  Ha en superduper kjempeflott lørdag og fingrene krysses for deg! 🙂

 4. -m- sier:

  Gratulerer til vinneren:)
  Lykke til med signeringene i dag, det kommer til å gå superflott og du er så flink til å «spre det glade budskap» på en måte som folk forstår. Ikke no hokuspokus og det er det beste.

  Har bursdag til uka og jeg skal dra med meg gubben ned til byen idag..inn på bokhandel, finne boka og regelrett vise den til han, slik at han ikke finner på å kjøpe feil bursdagsgave til meg. Det skulle tatt seg ut om han finner på å kjøpe no annet i gave:) eller feil! bok.
  Dattra mi har lagt sin elsk på bountyene dine. Hun er på langveisbesøk hos familie i helga og har vært å romstert i kjøkkenskapene og ordnet seg med en «travel-kit» med alle ingrediensene til å lage bounty til familien. Veldig stas!
  Lykke til med signeringer og kos deg på fest. Husk, det er DIN fest ikveld:) Sender en skål fra Trondheim i kveld.

 5. under opplæring sier:

  ligger den mini chocolate kjeks oppskriften ute m hel oppskrift en plass?? de så så gode ut seddu!!! sikle sikle………

 6. Laila sier:

  Lykke til idag, Bæringene tar du sikkert med storm 🙂

 7. Åh! Tusen takk for tipset! Må ta å kjøpe meg litt stæsj jeg også 🙂 Kunne tenkt meg ca alt på den siden :d

 8. Hege sier:

  Fant bloggen din via konkurransen din, men rakk ikke å delta.. men skal følge den flotte bloggen din videre 🙂

 9. Elisa-Beth sier:

  Namm, dei cookiesane såg berre heilt nydelige ut!! Ha ein strålande dag 🙂

 10. Lissi sier:

  Gratulerer til vinneren 🙂

  Takk for tips om fraktfritt hos funksjonell mat 🙂 Jeg trenger mandelmel selv, så da trur jeg jammen at jeg skal bestille og 🙂

 11. Vibeke Remseth sier:

  Tusen takk! Jeg er utrolig overrasket og hoppende glad.
  Har jo allerede bestilt og mottatt boka – jeg klarte jo ikke å vente og hadde vel heller ingen tro på at jeg skulle bli vinneren. Boka di er så lekker å se på og liker at oppskriftene er enkle og ingrediensene fhv ukompliserte. I kveld skal jeg kose meg med muffins med sjokoladeoverraskelse 🙂 Ha en strålende helg alle sammen!

 12. Ida sier:

  Håper det gikk bra, og at du koste deg 🙂

  Jeg laget førjulskaken din i dag, komplett med trøfler, og den ble veldig godt mottatt av både familien og gjester. Kjempegodt! Veldig hyggelig å kunne sende et par ekstra stykker hjem med bestemor som har diabetes, dessuten 🙂

 13. Anne-Kariin sier:

  Hei, så det du skrev og prøvde å bestille. Sliter nå med betaling på siden til funksjonell mat, får spørsmål om bank ID og personnr. har ikke vært borti det tidligere med et master card. Vet du hva som er galt, får du slike spmr ved bestilling på denne siden?

 14. Anette sier:

  Kan du legge ut oppskrift eller linke til den ? 🙂

 15. Nina A. M. sier:

  Hei!
  Jeg var innom Ark bokhandel på Metro senter i Lørenskog nå i ettermiddag for å kjøpe boka,
  men vet du hva? Den var UTSOLGT!
  Vet ikke hvor mange de hadde tatt inn, men allikevel…

  Gled deg over godt salg og kos deg med lanseringsfest og cava i kveld!

 16. Anne-Kariin sier:

  Fikk svar nå i kveld fra funksjonell mat og fikk sendt min bestilling på mail, de sendte faktura. Utrolig god service å send en slik melding etter kl. 23:00 en lørdags kveld :o)

 17. mokikka sier:

  Gratulerer med god start, og til vinneren av den fantastiske pakken. Ha en super dag!

 18. Ida sier:

  Hei! Tenkte å bestille å bestille boka di, og sukrin og noen andre ting på funksjonellmat. Og lurte på hvilke «basis» varer du bruker mest i oppskriftene i boka? Har lite lyst til å sitte her med boka og mangler både det ene og det andre.

  • Hei du! Hovedsaklig bruker jeg sukrin, sukrinmelis, vaniljepulver, kokosmel. I tillegg bruker jeg endel kvernete mandler. I noen av oppskriftene, som cookies (mmmmmm) bruker jeg det fettreduserte mandelmelet til Funksjonell Mat. Litt avhengig av hva du skal lage, hadde jeg iallfall slått til med sukrin, vaniljepulver, kokosmel og evt det fettreduserte mandelmelet i første omgang!

 19. andemora sier:

  Jeg ser du skriver at du rører smør og sukker hvitt. Er dette riktig?

 20. Himmel og hav! Det er superduperfeil! Sukrin og smør hvitt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s