Tusen, tusen takk

Dere altså! Himmel, så heldig jeg er. Så mye fint dere skriver om boka mi! I dag er jeg av det svært lettrørte slaget, og jeg måtte felle en liten tåre av alt det fine dere skriver. Tenk så heldig jeg er som har blogg, som gjør at dere har et sted å gi meg tilbakemelding.

I dag skal jeg jobbe litt og kokkelere masse. Jeg skal ha med meg smaksprøver i morgen – til to signeringer. Det blir mye baking, gitt.

Og dere, husk signeringene da! Fra 12-14 sitter jeg på Torggården i Horten. Klokka 17 finner dere Kenn Hallstensen og meg på Norli på Sandvika Storsenter. Hvis dere bor i nærheten av Sandvika, så kom! Jeg er bittelitt engstelig for å sitte der og blomstre alene.

Og så dere, i morgen kveld er det fest!! Vi har handlet inn 20 flasker cava, min svigerinne lager fingermat, og jeg gleder meg! Jeg må holde energinivået helt til jeg legger meg på lørdag 😉 Etter lørdag er det nesten to uker til det er nye happenings. Iallfall av det som er avtalt på papiret.

Jeg må jo også takke for deltagelsen i konkurransen. WOW, den overgår all forventning. Kult! I morgen tidlig trekker vi, det er fortsatt sjans til å melde seg på. Takk for at dere skryter så av premien 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

31 svar til Tusen, tusen takk

 1. Mjuuugly sier:

  Ønsker deg en nydelig helg, fine fine Cecilie!

 2. Tina sier:

  Tviler på at du blir alene i Sandvika 😉
  Jeg får ikkr kommet ned på signering i Horten heller siden mini blir 6 år, men lykke lykke til. Tippet det kommer til å gå helt strålende 🙂

  Og god helg!!

  Klem

 3. Gratulerer med dagen til mini 🙂 Er litt redd for at det ikke blir så mange i Sandvika, men. Jaja 🙂 Bare det blir hyggelig, så får det være greit 🙂 God helg!

 4. Hannelore sier:

  Har du planer om å komme til Kristiansand? :)))
  Digger deg, det vet du 😉

  • Takk søta 🙂 Du, foreløpig er det ikke forespurt flere signeringer. Men hvis boka selger bra, regner jeg med at det dukker opp flere? Jeg kommer gjerne en tur til det blide Sørlandet jeg 🙂

 5. katty sier:

  Du er bare helt nydelig og det er jo boken din et resultat av 🙂 Viste den til ei venninne jeg hadde besøk av i går, og hun ble sittende og lese og lese (og glemte jo hele meg… he he..). Og etter en stund sier hun: «For en nydelig bok!. Den må jeg bare få skaffet meg også». Det er det som er så fint med boken din at jeg får lyst å lese den selv om jeg ikke skal bake noe og slev om jeg har lest den før… Du har delt så mye fint om deg selv og livet ditt i boken din samtidig som du har alle disse fantastiske oppskriftene 🙂 Du fortjener virkelig all den suksess du kan få Cecilie 😀 Siden jeg skal på tur til Bergen sammen med venninnen min i helgen har hun allerede bestilt godis til turen (fra boken din selvsagt), så da skal jeg lage noen herligheter vi kan kose oss med 😀 Men først en løpetur! Ønsker deg en fantastisk helg og lykke til med signeringene. Du blir nok ikke stående å blomstre alene i Sandvika Cecilie 🙂 En så vakker blomst får ikke stå ensom kan du skjønne 😉
  Klem

  • Neimen søte du, da. Tuuuusen takk! Siden du kjøpte de finkvernete mandlene får jeg anbefale scones med blåbær og vanilje 🙂 Men du, plutselig kom jeg på at du kanskje brukte et større egg enn meg i marsipanoppskriften??

   Tuuuusen takk for gode ord 🙂 Klem

 6. Christine sier:

  Wiiiiii! Boka i posten i går. Gleder meg til å nyte bilder og oppskrifter alene i kveld :-). Boka ser så fresh ut!

 7. -m- sier:

  Så innmari flotte tilbakemeldinger du får:) Gratulerer! Blir helt misunnelig jeg asså,.har ennå ikke fått sett boka di…var innom en Nordli bokhandel i Tr.heim igår, men der var den dessverre ikke! Må nok komme med ned på Ark i løpet av dagen eller helga. Det kommer opp en meget godt plassert bursdag til uka og jeg tror ikke noen i familien har noen problemer med å finne på gave dette året:) Det å ha en signering sammen med Hallstensen må jo bli flott, han virker som en kjernekar:) Ha en strålende helg og kooos deg meg gode venner og støttespillere på lanseringsfesten. Håper håndledda er bedre slik at du får svingt glasset:)

  • Svingt glasset får jeg nok 🙂

   Norli-kjeden har kjøpt den inn, så det er bare å spørre om de kan ta den inn for deg. Har såvidt hilst på Hallstensen en gang før, vet ikke helt om vi er der samtidig eller om vi møtes i døra. Håper du får tak i boka snart da, søta 🙂

 8. Lissi sier:

  Ha en flott helg Cecilie -det har du fortjent! Lykke til med de forestående signeringene -du blir nok ikke alene skal du se 🙂 Og kos deg masse på lanseringsfesten i morgen; NYT!!

 9. -m- sier:

  Ja…presisering..jeg blir misunnelig på alle som koser seg med boka di og at jeg selv ikke har fått sett den ennå. Vil også se..nuh! Forstå meg rett:)

 10. Ingvild sier:

  Jeg er enig med deg, -m-. Jeg er også så misunnelig på alle som kan lese boken nå, jeg får jo ikke sett den før jul! Med mindre jeg er heldig og vinner konkurransen da:)
  Men, det er veldig koselig å se at alle liker boken så godt, det gjør at jeg gleder meg enda mer til jeg får den selv 🙂
  Masse lykke til med signeringene, du blir helt sikkert ikke alene der! 🙂

 11. Tone Cecilie sier:

  Håper du får en fin helg med boksigneringer.
  Tror ikke du trenger å bekymre deg for å sitte alene – du er «i vinden» som bare det, Cecilie 🙂 … Har du forresten sett at boken din ligger som nr 7 på listen til capris.no 🙂
  Håper jeg rekker innom mens du er i Sandvika, hvis ikke så blir det en ny mulighet på lchf-seminaret til LilleMåne.

 12. Catrine sier:

  Du er jo så åpen og deler så mye av deg sjøl, det er jo det som gjør at vi har lyst til å «dele tilbake»! Jeg fikk også boka i går og den er helt nydelig. Har bare bladd og kikket og gleder meg til julebaksten. Det blir nok ingen tradisjonell julebakst i år, men masse julegodter isteden! Jeg har også fått masse treningsinspirasjon fra deg og håper det kommer litt mer av det utover, når det verste «maset» har lagt seg med boka. Men du får nok ikke fred før langt utpå nyåret, du er jo i vinden som aldri før. Og vel fortjent er det! 🙂

 13. Merete sier:

  Kommer du til Trondheim???:)
  Syns du burde det!

  • -m- sier:

   Merete: Agree:) Vi får henne hit og lager litt liv og røre! Tar du utfordringen Cecilie?

   • Jada 🙂 Litt travelt før jul… Men det måtte jo kunne gått an å komme og ha bakekurs og salg av bok for eksempel. Lånt et skolekjøkken, ca 16 deltagere, 3 timers bakekurs, signering av boka? Jeg bare tenker høyt.

   • -m- sier:

    God morgen. For ett strålende forslag:)
    Ikke noe problem å få tilgang til ett skolekjøkken og man kunne tatt bakekurset på nyåret. Da kan man også få med seg evt. personer som har nyttårsforsett som innebærer omlegging av kosten.
    Vil tro at det ikke skal by på problemer med å fylle opp ett par, tre kurs. Du kan sikkert legge inn en signering i bokhandel også. Det hørtes både interessant og trivelig ut og Trondheim er selvsagt en flott by å besøke:) Da har vi en deal da:)

   • Lurer på om vi må bikke februar, bare, selv om det er lenge til. I januar kan jeg bare den første helgen. Mannen min jobber hver 3. helg, og skal være borte en helg… Men første helgen i februar er en ide, altså. Har forresten vært i Trondheim en gang før, på slektstreff 🙂

   • -m- sier:

    Februar kunne funket kjempegodt det..Godt å ha noe å se frem til i den mørke tiden.
    Jeg synes forslaget ditt høres kjempeskoy ut:) La oss ta opp tråden når det har blitt litt «roligere » rundt deg og du har litt mer tid. Kan jo sende deg en mail i desember for å «minne på»?

   • Absolutely! Gjør det 🙂

 14. Kristine sier:

  Er signeringen i dag?
  Jeg bor jo i Sandvika! 😀

 15. *vil også ha smaksprøver* hehe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s