Signering og tilbakemeldinger

Å, så skjønne kommentarer jeg har fått i dag! Dere har jo begynt å få bøkene i posten, og jeg har fått noen herlige mail og tilbakemeldinger i dag. Dere skriver jo så mye nydelig, men jeg må dele denne:

Fikk boken i dag, og har bare en ting å si: WOW!!!!!! FOR en fantastisk flott bok! Nydelige bilder av både mat og familie, skjønne, morsomme tekster og ikke mist oppskrifter som ser helt utrolige ut! Jeg sitter egentlig å leser til eksamen, men måtte ta en pause for å bla igjennom boken. Etter å ha bladd gjennom den sitter jeg igjen med en enorm bakelyst, inspirasjon, nytt pågangsmot for å fortsette med lavkarbo, og ikke minst et utrolig godt inntrykk av deg. Du virker som en utrolig skjønn og positiv person, og det smitter over på alle som leser boken din og bloggen din! Du gir masse av deg selv, og fortjener dermed masse ros tilbake for veldig bra arbeid med boken, og ikke minst bloggen! Masse lykke til med salget, tipper den kommer til å klatre opp på bestselgerlistene med rekordfart!

Tenk at det fins sånne skjønne mennesker som dere som skriver slikt til meg! I dag har jeg også møtt mange skjønne mennesker, åpne, ærlige, nysgjerrige og imøtekommende. Og veldig, veldig glade i muffins…

I samtale med Nina, som driver nettbutikken Helse & Kost.

Min vakre tante Kirsti til høyre. Og for et nydelig menneske jeg fikk prate med!

Verdens herligste Marit, som hadde kjørt helt fra Sande – og som hadde begynt å løpe pga meg! Se som vi matcher i våre Odd Molly 🙂

Asgeir og Svein fra Funskjonell Mat. Koselig som alltid, og det var supert å ha stand sammen!

Jeg fikk gave fra to av mine nydelige venninner som kom innom♥

Og blomster fra verdens skjønneste naboer. Jeg er så heldig♥

Og ps: slik så det ut på en av Tanum-butikkene i Oslo i dag, rett ved inngangen:

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi. Bokmerk permalenken.

16 svar til Signering og tilbakemeldinger

 1. Tine sier:

  Tipset den lokale bokhandleren om boka di, hun skulle ta den inn med en gang 🙂

 2. Så godt å høre at det gikk bra! Nydelig du var i rosa. matcher jo boka ;D

 3. Kari sier:

  HURRA!! Idag kom boka i posten. Og gjett om jeg har kosa meg med den nå i kveld. Den er helt utrolig flott!! Takk for at du fikk den til:-D Bakelyst fikk jeg også;-)
  Min gode sønn satt å «namma» ved siden av, så det er flere her som gleder seg til å smake;)

 4. Lissi sier:

  Ååå, jeg håååper..håååper boken har kommet til meg også 🙂 Jeg er på jobb og sjekket ikke postkassa før jeg dro -kanskje blir det en sein kveld på meg idag.. hehe 🙂

  Du ser fantastisk ut Cecilie -godt å høre at signeringen gikk bra 🙂

 5. camilla sier:

  Jeg så deg på bakkenteigen i stad, men ahdde desverre dårlig tid så måtte bare løpe forbi. Men er kjempe bra at det gikk fint i dag.

 6. Irene sier:

  Må hive meg på her jeg også, tenke akuratt det samme som denne personen. For en bok, jeg har ALDRI blitt så overrasket og uendelig glad og spent av en kokebok før. Regnte med boken skulle være bra, men når jeg idag fikk den i posten og fikk sett gjennom den ble jeg i extase.:)))) bakeglede uten sukker kan ikke konkurrere mot denne boken her. Sååå flink du har vcært, så kreativ, nå gleder jeg meg til å teste ut og dele alt det gode med venner og familie som tror lavkarbo kun består av bacon og egg. Dette er en bok jeg vil anbefale til alle :)) hvis du er like flink med vanlig middag,lunch, frokost-lavkarbo mat så håper jeg du får gitt ut en bok med slike oppskrifter også 🙂 knalll bra 🙂 du får terningkast 6 av meg 🙂

 7. Elisabeth sier:

  Endelig kom den, boka di:))) Åpnet med en iver som et barn på julaften, og ble blendet av det som åpenbarte seg. Boka di er jo som et smykke! Utrolig vakkert omslag. Så nydelig med rosa og sølv. Jeg er rett og slett bergtatt. Bladde lett igjennom, må vente til jeg har god tid og bare kan nyyyte. Masse deilige oppskrifter som skal prøves. Skal bare gjennom resten av lchf-utdanningen og eksamen (utrolig så stressende bare en sånn eksamen kan være) så vil det bli tid til å kose seg praktisk med boka. Så takk skal du ha, denne vil jeg ha masse glede av:)))

 8. sissel sier:

  Hurra hurra hurra, boka kom i dag, å for en fantastisk bok 🙂 Den var myyye bedre enn forventet. Du har gjort en knall jobb med dette prosjektet. Du fortjener all lykke, sammen med resten av familien……;)))

 9. Jippi, jeg har fått kjøpt boken og testet i dag sjokoladekaken – måtte lage sjokolademousse krem av avokado og diverse, men til min store glede så var skeptiske sønnen min på 7 år med å bakte OG han spiste ett stort stykke – han som alltid bare sier æsj til alle sunne oppskrifter. TUSEN TAKK 🙂 Ett lite skritt i bra retning

 10. Nettopp bestilt boken din. + 2 stk som blir julegaver i år. I år skal det gode budskap spres under juletreet 🙂

 11. No.15 sier:

  I dag kom boka i posten. O lykke! FIkk såvidt sett litt i den, men skal sette meg ned i fred og ro i morgen og se mer i den. Gleder meg til å prøve oppskriftene.

  Klem, Lise

 12. Unni sier:

  Må si som flere andre her at boka er virkelig nydelig, overgikk mine forventninger og som så mange andre ga meg inspirasjon og stor lyst til å bake. Ble sittende å bla og lese i den lenge. Tusen takk for at du har delt denne boken med oss og lykke til videre med signeringer og det som måtte komme.

 13. Lissi sier:

  Det ble seint på meg igår kveld 😉 Boka di var kommet så jeg ble sittende og bla i den til sene nattetimer.. Trøtt idag ja! Men boka var veldig verdt å ofre litt søvn for 🙂 For en bakebok, Cecilie!! Det første jeg tenkte når jeg begynte å bla i den var at «Bakeglede uten sukker» nå kan legges bort 😉 Den kan så absolutt ikke måles med din! Man ser at du har gjort deg veldig flid med boken -og jeg gleder meg selvfølgelig til å teste flere av oppskriftene dine 🙂 Anledningen kommer allerede neste helg når jenta vår fyller 11 og minstemann fyller 4 🙂 Gleder meg! Og så var det så mange flotte tekster også.. En bok man kan sitte og bla i leeeenge 🙂 Jeg er så glad for at du er i mål Cecilie og at du deler disse oppskriftene med deg -TUSEN TAKK!

 14. Liv Tufte sier:

  Delt linken på Facebook, og håper jeg vinner 🙂 Den ser så spennende ut!

 15. Charlotte sier:

  Det må være så utrolig gøy å få forbi flere butikker og kunne se din egen bok. DIN egen bok, med dine oppskrifter. Det må jo være utrolig stort for deg:) Det er deg vel fortjent. Drømmer virkelig om det samme selv. Det virker veldig spennende 🙂 Gleder meg til vinneren av konkurransen kåres.

 16. Jorunn sier:

  Du er bare så fantastisk! Sendte mamma til Bakkenteigen, så jeg vet at boka vil ligge under juletreet…. masse klemmer fra meg. Stå på 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s