Første signering!

Da har turen kommet til enda en ny ting jeg skal oppleve for første gang. Jeg skal signere bøker. I dag skal jeg på Høgskolen i Vestfold klokka 12.00. Asgeir i Funksjonell Mat skal ha stand sammen med meg, takk og pris. Høgskolen har hatt lavkarbo-uke, og har blant annet hatt Dag Viljen Poleszynski som foredragsholder.

Jeg tenker som så at her skal jeg ikke ha så høye forventninger til salg, men jeg har absolutt høye forventninger til at jeg skal HA DET SUPERHYGGELIG! Jeg gleder meg skikkelig. Dessuten har jeg med meg en kakeboks 😉 Jeg skal ta med kamera også, og ta noen bilder hvis jeg tør.

Ha en fin dag!

Cecilie♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi. Bokmerk permalenken.

24 svar til Første signering!

 1. Kari Ann Granbakk sier:

  Lykke til med første signering, og nyyyt og koooz deg! 🙂

 2. Lissi sier:

  Lykke til med første signering, Cecilie 🙂 Nyt dagen 🙂

 3. Elisabeth sier:

  Lykke til, søte deg. Skal lage kaka med trøffel i morgen. Vaflene ble en stor nytelse. Jeg har egentlig alltid blitt litt uvel etter å ha spist vafler (men likevel spist det…) Disse var bare deilige og ga ingen ubehag. Godt når de ble litt sprø etter steking.
  Stor klem til deg som er på vei inn i en ny og spennende dag:)

 4. mokikka sier:

  Nyt øyeblikket , dagen og opplevelsen…. Salget kommer automatisk etterhvert! Denne boka vil folk ha! Lykke til:)

 5. Tina sier:

  Søte deg, Masse lykke til med signeringen. Dette går så fint så og det kommer til å ble en flotte oopplevelse. Blir nok tatt masse bilder:-) Kos deg og sug inn alle nye følelser og opplevelser. Ha en nydelige dag.

 6. Susanne sier:

  Så spennende! 🙂 Masse lykke til og nyt dagen! 🙂

 7. Elin I. sier:

  Masse lykke til! Dette blir garantert spennede. 😀

 8. Hva er det oppi boksen? *nysjerrig*

  Lykke til – du kommer jo til å sjanrmere alle i senk 🙂

 9. Trine sier:

  Åh så spennende! Lykke til! Tror på godt salg i dag! 🙂 🙂

 10. Christine sier:

  Lykke til med signeringen. :-). hmmmm fikk veldig lyst på en smaksprøve altså 😉

 11. anniken sier:

  Lykke til 🙂

 12. Ida sier:

  Jaa, ta bilder! 😀 Kos deg!

 13. katty sier:

  Det var sååå hyggelig på Bakkenteigen i dag Cecilie 🙂 Du var i allefall ikke ensom der som du fryktet! Mange som var veldig interessert i deg og den flotte boka di 😀 Kan bare anbefale ALLE der ute å gå til innkjøp av den nydelige boka di!!! Har kost meg med den i ettermiddag 😉 og kaka du hadde med deg var aldeles nydelig 🙂 Kommer til å slå an i heimen her den. Ønsker deg alt lykke til med resten av uka 🙂

 14. Malene sier:

  Kom heim fra jobb og der var boka di i postkassen! Den er bare såååå fin. I dag skal eg bake MASSE! Tusen takk for ei nydelig bok Cecilie!

 15. Silje sier:

  Endelig kom boka jeg har ventet så lenge på, og den ser utrolig flott ut. Gleder meg til å begynne å lage alle disse herlige fristelsene, tror jammen ta jeg må begynne allerede i ettermiddag 😀

 16. Marit sier:

  Kjære deg, var bare så hyggelig å treffe deg idag på Bakkenteigen. For en nydelig bok! Satt ungene forann tvèn når jeg kom hjem og satt meg og koooooooooste meg med boka. Idag blir det muffins til dessert:) ønkser deg all lykke!!! Klem fra Marit:)

 17. Ennah sier:

  Kjempehyggelig med superflott bok i posten etter en slitsom dag på jobben! Har bladd i hele men ikke lest noe ennå! 🙂

 18. Lykke til vakkre! det går nok fantastisk ❤

 19. Anne Lise sier:

  I dag kom boka i posten, og jeg er så utrolig godt fornøyd. Oppskriftene ser nydelige ut, bildene fantastiske, og dine små historier er prikken over ièn.

 20. S sier:

  Kjære Cecilie! I dag kom boka i posten, fant den etter trening 🙂 OMG, så fantastisk den er! Fine bilder, søte tekster og fantastisk fristende lavkarbooppskrifter! Min kjære har kjøpt kinobilletter til oss, men jeg vil egentlig bare være hjemme og bla i boka di (mi) og drømme meg bort og planlegge 🙂 er det sært?
  du fikser boksignering!

  Sconesen

 21. Unni sier:

  En fantastisk flott bok. Gratulerer så mye :o) Fikk den i posten i dag og det var ren nytelse å lese igjennom den. Dette blir en suksess her i huset. Gleder meg til å prøve ut Bounty og andre gode saker. Lykke til med salget! Denne skal jeg anbefale til mange.

 22. Unni 🙂

  Tusen takk alle sammen. Jeg setter så pris på det!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s