Trøtt.com

Rett og slett. Jeg må planlegge første signering (på Høgskolen i Vestfold kl 12.00 på torsdag førstkommende). Vi må planlegge lørdagens fest, det skal bakes i bøtter og spann, og min kjære vil vartes opp med et glass vin. Han var jo sjåfør i går mens jeg ble servert både champagne og vin – og dermed sovnet jeg tidlig i stedet for å ta en liten skål med min kjære.

Jeg er så trøtt at jeg kunne ha lagt meg nå, men det er litt i tidligste laget. Takk og pris henter jeg meg raskt inn igjen. Litt baking, en kopp te i sofaen og en halvtime på spikermatta etter en skål med Einar bør gjøre susen. Tror dere ikke?

Takk til dere som har sendt mail og fortalt at boka mi var toppnyheten på capris.no sitt nyhetsbrev. OG at den lå på 8.plass på topplista til haugenbok.no uke 44 – altså før den kom ut. Dere er skjønne!

Vi blogges i morgen, senga roper men kjøkkenet står først i køen.

Klem C♥

PS: Her kan dere lese mer om de foreløpige signeringene som er avtalt! DS 😉

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Trøtt.com

  1. Sara sier:

    Mamma har bestilt boka di, og var langt ovenfor himmelen av glede! Jeg har ikke sagt noe til henne, hadde kanskje tenkt å gi den til henne til jul/før jul. Men så viser det seg at hun har blitt så flink å finne frem i «lavkarboverdenen» at hun overrasket meg istedet 😉 Hun gledet seg masse til den kom! Og hun er i tillegg veldig stolt av å fortelle at flere og flere spør henne hvilken «vidunderkur» hun går på. 😀 Hun har blitt slankere & gladere!

  2. Bente sier:

    Skjønner godt at du er trøtt.com… Det er ikke måte på hva du skal prestere om dagen. Håper du får litt tid til å ta vare på deg selv også midt oppi det hele 😉

    Ønsker deg lykke til i morgen på Bakkenteigen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s