For en uke!

Jeg har hatt en super uke, altså! Og vet dere hva, jeg skal skryte av meg selv og fortelle at jeg koser meg like mye med alt. Intervju med Hjemmet, med lokalavisa, God morgen Norge, bake, hjemmesnekret reklame, intervju med NTB. Jeg synes alt er like gøy, jeg!

Verdens nydeligste julete topp fra Odd Molly! Bare til lån, dessverre.

Uka som kommer blir spesiell. I morgen etter jobb reiser Einar og jeg til Oslo for å hente boka! Til dere som fikk beskjed om at den skulle sendes ut den 3. november. Boka kommer til Oslo i morgen, og så starter utsendelsene. Vi skal hente noen eksemplarer til meg, samt ta et glass vin med redaktør og designeren, min skjønne Live. Endelig er dagen kommet!

Torsdag skal jeg ha signering på Høgskolen i Vestfold klokka 12.00. Funksjonell Mat har stand sammen med meg. Forøvrig har de lavkarbo-uke, og tirsdag er det foredrag med Dag Viljen Poleszynski. Han er verdt å lytte til.

Lørdag skal jeg ha signering på Torggården på formiddagen og deretter påNorli på Sandvika Storsenter. Jeg tror det er klokka 17. (HJELP! Jeg ser det står på hjemmesiden at jeg skal servere smaksprøver. Når skal jeg rekke å lage de?). Jeg håper virkelig noen dukker opp på Sandvika altså. Er det noen av dere som bor i nærheten?

Deretter er det rett hjem igjen. Da arrangerer Einar og jeg en privat lanseringsfest. Min kjære svigerinne lager litt småmat til oss, og vi serverer kalde, boblende dråper. Vi blir en fin gjeng og jeg gleder meg skikkelig! Ingen kjenner alle som kommer, det synes jeg er herlig. Jeg er jo ingen festløve, men jeg har lovet å holde ut lenge!

Men dere, kryss fingre for at jeg får oppleve enda mer spennende ting framover da 🙂 Nå skal Mira og jeg bake kake til dere – og til oldemor og oldefar 😉 Oppskrift kommer senere i dag.

Ha en flott søndag!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

15 svar til For en uke!

 1. Hege-mor sier:

  Wow,Cecilie – litt at av en uke du har bak deg – og litt av en uke som ligger foran! Lykke til med lanseringen av boka, gleder meg masse tili å få den i hende! Vet du, jeg tror boka di kommer til å slå ann, enn bakebok er akuratt det som mangler (synes jeg), og min er faring er at oppskriftene du har lagt ut er enkle og velsmakende. Ønsker deg masse lykke til!
  God søndag til deg og dine.

 2. Lissi sier:

  Ååå, tenk at dagen snart er her! Endelig 🙂 Jeg gleder meg masse og kommer til å bla side opp og side ned i boka di..Virkelig kose meg!

  Det ser veldig godt ut det du har på stettfatet altså…Gleder meg til du poster ny oppskrift etterpå 🙂 Er jo ikke sikkert det er noe derfra i denne omgang da, men…. Jeg vet jo allerde nå at det må være noe godt -for det er jo alt det jeg har laget som du har postet oppskrifter på 🙂

  Jeg og de to minste gutta ( 4 år om 13 dager og 6 år) skal ut på dugnad med barnehagen til minstemann idag. Vi skal rigge til en gapahuk som de skal bruke gjennom vinteren -så det blir masse barn og foreldre, grilling og kos 🙂 Mannen blir hjemme og fortsetter på kjelleren som vi pusser opp (helt fra grovkjeller). Nå nærmer vi oss mål og det gjenstår bare småtteri før vi kan innrede og flytte ned (vi skal ha soverom der jeg og mannen) -gleder meg 🙂 Nede blir det WC rom, gang, oppholdsrom til barna (alle leker flytter vi ned slik at de kun sover oppe på soverommene sine), kjellerstue med peis og soverom til meg og mannen. Skal bli godt å ta i bruk en ekstra etasje 🙂

  Lykke til med kommende uke, Cecilie! Det går nok kjempefint 🙂

 3. Greta sier:

  Lykke til med travel og skikkelig morsom uke. Gleder meg til dagens oppskrifter. skal lage fudge’en din i dag. Klem

 4. Elin I. sier:

  Du har en travel, spennede og innholdsrik «hverdag» for tiden. 🙂 Ønsker deg en nyyydelig uke som kommer også! Gleder meg til å høre mer, og til boken din pryder hyllene. Ha en fortsatt «fristende» dag! 😉

 5. Therese sier:

  Foreldrene mine bor i nærheten av Sandvika, og jeg skal hjem den helgen. Om det passer seg slik kommer jeg gjerne for å kjøpe en signert utgave (har noen loppisplaner den dagen og vet ikke hvor lenge det varer…) Uansett, høres ut som en travel og utrolig spennende periode du er oppi!

 6. Marita sier:

  Bra jobba – du fortjener å kose og glede deg med det du har fått til, kjempebra!! :))

 7. Hege E sier:

  Kjære Cec!
  For noen flotte uker! Jeg gleder meg til lanseringsfest og heier deg inn til mål denne uken. Den flotte toppen synes jeg du skal unne deg nå!! 🙂

 8. Kristin sier:

  Jeg bor like ved Sandvika! 😀 Skal dra med meg moren in og ta turen innom! ^_^

 9. Silje Silje sier:

  Jeg er så GLAD på dine vegne, og jeg er overbevist om at det er mye mer spennenede og morro i vente for deg 🙂

 10. katty sier:

  Lykke til med spennende uke Cecilie 😀 Gleder meg over alt du har fått til og lykkes med 🙂 Dette er velfortjent 🙂 Jeg dukker som sagt opp på HIVE på torsdag og jeg gleder meg til en signert bok!!

 11. Bente sier:

  Lykke til med BOK lansering 🙂 Håper du også rekker å NYTE denne fantastiske tiden du er inne i;)
  Jeg vil prøve å komme til Torggården når du er der 🙂
  Hadde med fudge`en din i selskap i går og den slo selvfølgelig godt ann 😉

  Har sendt deg en mail

 12. Takk det samme. stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s