To enkle middager: Kyllinglår med salat og coleslaw/ laks med rosenkål

Onsdager er jeg sent hjemme fra jobb, og den dagen må matlagingen være ekstra lettvint. På onsdag var jeg superduperlite (!) oppfinnsom, og endte opp med kyllinglår. Mens lårene sto og stekte i ovnen laget jeg en enkel salat samt coleslaw.

Oppskrift på coleslaw finner du her. Etter tips fra en leser hadde jeg litt hvitløk i også. Nydelig! Coleslaw er enkelt å lage, og holder noen dager i kjøleskapet.

Nydelig, men o så mektig! Jeg, som ikke er småspist, klarte bare å spise halvparten. I går var jeg hjemme fra jobb med sykt barn, og da ble det rester av salat og coleslaw samt et stykke laks til lunsj. Det smakte ENDA bedre, men jeg glemte å ta bilde. Så godt var det.

Mange lurer på hva jeg spiser, og hvor mye ekstra fett jeg bruker. Tja, er egentlig svaret. Dette var gårsdagens middag:

125 gram ovnsstekt laks med pesto, brokkoli, rosenkål, rester av coleslaw, ca 1 ss smeltet smør. Resten av familien spiste det samme, men fikk små, franske mandelpoteter servert til. Enkelt og lettvint!

Velbekomme!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Middagstips, Oppskrifter. Bokmerk permalenken.

4 svar til To enkle middager: Kyllinglår med salat og coleslaw/ laks med rosenkål

 1. Mmmmm du kan det med å friste! 😀

 2. Elin I. sier:

  Mmm enkelt og GODT!

 3. Tini sier:

  Høres nydelig ut, må visst gå til anskaffelse av hodekål for dette må prøves:) Er såååå kjekt med alle desse gode og ikke minst enkle oppskriftene du kommer med(er så dårlig på kjøkkenet;) Så tusen tusen takk!!!

 4. Guro Eriksen sier:

  Heihei! 🙂
  Vet ikke om det «har noe for seg», men jeg leste nylig at pesto (og basilikum, hvis ikke det er samma greia da :p ), er oppdaget med en farlig bakterie i seg. Ville bare si fra, sånn i tilfelle du ikke hadde fått det med deg. Og hvis du skulle være så uheldig å bli liggende syk…

  🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s