Velkommen!

Hvis jeg er riktig heldig, har jeg fått noen nye lesere denne uka. Dere er hjertelig velkomne!

Bloggen min handler ikke kun om mat. Den handler også om trening, generell helse, gleder og av og til frustrasjoner. Hvordan jeg må huske å ta omega 3 for å ikke bli Hormonella de ville, for eksempel. I bloggen fokuserer jeg på det positive i livet, dette er ikke et medium hvor jeg klager (bare bittelitt når det er helt nødvendig) og jeg uttaler meg ikke negativt om andre her.

Jeg har fantastiske lesere som er flinke til å kommentere og oppmuntre. Her på bloggen er det en positiv og varm tone i kommentarene også.

Akkurat nå handler det ekstra mye om boklansering. Apropos det: boka ligger ute for salg i alle nettbokhandler. I går surfet Einar og jeg innom en av disse, og oppdaget at det går an å gi boka «teningkast,» altså trykke på stjerner. Einar skulle prøve å gi min vakre bok 6 stjerner, men gjorde feil og ga meg…2! Makan! Heldigvis gikk det an å trykke flere ganger…

I morgen skal jeg legge ut en tekst fra boka, forresten. For dere nye lesere; i tillegg til 106 bakeoppskrifter, så inneholder boka tekster om stort og smått. Jeg skal vise dere et eksempel i morgen! Det gleder jeg meg virkelig til!

Ha en nydelig dag, alle sammen!

Og forresten: Du kan lese mer om Hormonella her og her.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

8 svar til Velkommen!

 1. Merete sier:

  Åh, gleder meg sånn til den boka er min:) Må bare lure noen til å kjøpe den til meg:) Som student går jo alle pengene mine på iherb!:P (Syns du må ha enda en give-away:P)

  Tok opp God Morgen Norge da du var med da jeg ikke kunne gå glipp av det:) Du og vakre Sofia kom så godt ut av det. Du strålte på tv, og fikk fram budskapet ditt på en veldig bra måte. Har laget både bountyene og muffinesene dine tidligere til ikke-lavkarbere og de trodde meg ikke når jeg sa de var sukker-og melfrie:) Det er kult!

  Gratulerer med suksessen din! Den fortjener du;)

 2. Therese sier:

  Gleder meg også vilt til boka di kommer ut! Jeg glemte helt å se på god-morgen norge selv om jeg minte meg selv på det både lørdag og søndag. Hadde vært gøy å se dere «live»! Hehe:D Vet du om sendingen ligger på nettet?

 3. Line sier:

  Boka skal kjøpes inn mot juletider. Da håper jeg at jeg har kommet meg tilbake til «matchformen». Kan ikke kjøpe den nå desverre, er midt i flyttekaos, men til jul, å ja, da skal det kjøpes og bakes og lages og jeg gleder meg villt 🙂

  Er enig med Merete: Du fortjener helt klart denne suksessen 🙂 Takk for at du deler med oss 🙂

 4. Ingrid Ilebekk sier:

  Hei Cecilie! Jeg er en av dine nye lesere og boken din er bestilt! Ønsker deg masse lykke til og bloggen din har definitivt fått en ny leser fremover. Ingrid (Porsgrunn)

 5. Marita sier:

  Ny leser her i gården – og denne bloggen virker midt i blinken for meg, så jeg blir nok en fast besøkende ja! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s