Tominemote

Her i Horten har vi en fantastisk klesbutikk, Tomine (link til bloggen). De har sko fra UGG, Fly, Ganni ol, og klær fra Odd Molly, Ganni, By Marlene Birger, Noa Noa. Vesker fra norske Moo, samt masse herlige smykker! På mandag lånte jeg litt smykker til å ha på meg på God morgen Norge. Jeg er heldig!

Disse smykkene hadde jeg på meg:

Litt uklart bilde, men en helt fantastisk ring! Glitrer og stråler. Den er faktisk stretchy! Den kostet under 200,- og perlene fins i litt ulike farger. Helt nydelig! Forøvrig er det mine egne negler, og jeg gjør manikyren selv. Den lyseste neglelakken heter Sarah Smile (etter Sarah Jessica Parker), fra Deborah Lippmann. Jeg la den på lørdag og den er fortsatt fin. Jeg er kjempeimponert over den neglelakken! En ny favoritt!

Denne klokka fra Kyboe forelsket jeg meg helt i! Dessuten tok den seg supert ut på tv! Jeg har ikke hatt klokke på mange år, og Einar trenger ikke lete lenge etter julegave til meg! (Det er et elefanthint, kjære ;))

Jeg fikk ikke øredobbene godt nok fram på bildet, men både de og armbåndet er hodeskaller med glitrende stein i, fra Bibi. Så kule – det var jo Halloween! Jeg som er sånn ganske pen og pyntelig til vanlig, synes det er gøy med slike detaljer.

Dette fantastiske smykket er også fra Bibi. Forøvrig har Bibi enormt mye fint! To nederlandske søstre står bak smykkene. Vår Staude bruker masse av de smykkene på tv, blant annet de skinnarmbåndene med charms.

Bloggen til Tomine er verdt en titt! Der kan dere også stille spørsmål om dere lurer på noe, og det er linker til hjemmesidene til alle produktene. Jeg har ikke veldig lyst til å levere de tilbake!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

2 svar til Tominemote

  1. Elin sier:

    Wow, så lekre negler du har! Hadde jeg hatt slike så hadde maten blitt en uventet opplevelse… ;-p Fine smykker, spesielt klokken din 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s