Innslaget fra God morgen Norge er på youtube!

Asgeir fra Funskjonell Mat tok opp mandagens sending, og har laget en video med de to hovedbolkene Sofia og jeg var med i! Her kan du se det:

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i I media. Bokmerk permalenken.

48 svar til Innslaget fra God morgen Norge er på youtube!

 1. Jane sier:

  Hvor er I smukke og gode! I gør jer godt på TV. Tillykke Cecilie. Hvor er det flot!

 2. Tone sier:

  Kjempefint innslag med dere. Dere var jo så rolige og scenevante begge to:)

  Tror boken din kommer til å finne sin plass i bokhyllen her i huset. Gleder meg til å lage godbiter til kjære og kjente til jul.

  Ha en strålende dag:)

 3. Greta sier:

  Så kjekt att du la det ut her. Var så sint på meg sjølv fordi eg glemte å slå på frokost tv på mandag. boka di står øverst på ønskelista mi til jul. har berre eit spørsmål. står det oppskrift på kransekakestenger inni der? Har du laga det med sukrinmelis? Det er den einaste småkakene eg bruker å lage til jul og så karameller?

 4. Elin I. sier:

  Så flinke dere var! Sofia var kjempesøt. 🙂
  Ønsker dere en nydelig dag.

 5. Marianne sier:

  Stor takk til Asgeir! Så gøy å få sjå innslaga. De var flinke – og fekk jo eksponert boka bra :o)
  Ynskjer meg den til jul.

 6. Marita sier:

  Denne boka må jeg jo rett og slett bare ha! Veldig fint innslag, og Sofia er jo bare skjønn :))

 7. Kjempefint innslag! Tror det er med på å gi folk et litt annet syn på lavkarbo, at lavkarbo ikke bare er «egg og bacon» 🙂

 8. Ennah sier:

  Superflinke var dere! Tok det opp også, men fikk bedre inntrykk når det var samla.:) Det er jo så mye reklame og vær og nyheter!!!
  Gleder meg til neste uke, da kommer vel boka i posten! 😀

 9. hannem sier:

  Hadde tatt det opp, men det var jo så mye enklere å bare spille av dette innslaget på ipaden, så da gjorde jeg det. Opptaket sletter jeg. Takk til de som gjorde jobben så enkelt, og for at det ikke var Flash-avhengig!

 10. Ingvild sier:

  Supert at du la ut dette!
  Kjempeartig å se, dere gjorde en veldig bra jobb begge to:)

 11. Therese sier:

  Kjempegøy å se sendingen! Dere er virkelig flinke begge to, og jeg gleder meg bare så utrolig til boka di kommer ut! Teller dagene:P Og må jo bare si at dere virker som noen fantastiske mennesker. Sofia er jo bare nydelig!

 12. jeeej! så flott. nå får jeg ENDELIG sett det! 😀

 13. Mette E sier:

  Hei.

  Når skal du legge over siden din til egen webside (fristendelavkarbo.no)? Synes det er på tide at du får deg en mer profesjonell og funksjonell side..fordi du fortjener det 🙂

  • Hallo Mette 🙂 Du, den har .no – domene også 😉 Ellers skjer det når min kjære lillebror orker å starte på det. Vi tok den enkle utveien først. Dvs at begge adressene funker : )

 14. Tone Cecilie sier:

  Så bra at noen «tok ansvar», slik at vi andre fikk glede av dette også 🙂
  Kjempebra jobbet begge to. Du fremsto veldig rolig og avslappet. Også var jo Sofia så flink og sjarmerende som bare det!
  Kanskje litt synd det ble vist litt lite av selve matlagingen (eller ble det kanskje det, men at det ikke kom med på YouTube-klippet). Men det styrer jo ikke du. Dere har i allefall all grunn til å være superstolte 🙂

 15. Hooney sier:

  Så flott da fikk jeg sett dere likevel. Dere tok dere kjempebra ut på TV. Det eneste jeg kan savne er nye oppskrifter. Men da må jeg kanskje kjøpe boken? 🙂

  • Jeg valgte de oppskriftene fordi de er på bloggen, slik at hvis noen skulle teste de kunne de få litt hjelp fra kommentarene. Skal da bake litt nytt mot jul 😉 Ellers er det masse nytt i boka 🙂

 16. Karianne sier:

  Supert at det ble lagt ut her. Så flinke dere var:) Og imponerende rolige! Moro å se deg «live» etter å ha fulgt bloggen din en stund. Veldig fint at du trakk fram det med naturlige råvarer.
  Jeg gleder meg masse til boka kommer! Har bursdag om ikke så lenge og den blir min gave til meg selv;)
  Og neglene var også fine forresten;)

 17. e84 sier:

  flinke jenter! 🙂 utrolig moro å se dere på gmn. gleder meg sånn til boken kommer. hurra for deg! 🙂

 18. Mjuuugly sier:

  Tusen takk for at du la ut denne videoen, fikk ikke sett innslaget og jeg var så sinna på meg selv. Hehe, utrolig flink du er altså, virket jo helt utrolig scenevandt. Kjempemoro å se dere! 🙂

 19. Elin sier:

  Så bra at du la ut dette – gøy å se! Flinke dere var, både du og datteren din. Boka står på ønskelista til jul, men tror jeg istedet må kjøpe den i gave til meg selv på mandag! 😉 Kjenner deg jo ikke, men så glad på dine vegne. Digger at du deler gleden med oss. Stor takk for en inspirerende og glad blogg. Alltid trivelig å titte innom her. Gledesspreder 🙂

  Håper du får en flott dag!

 20. Ann Kristin Lindeman sier:

  Inspirerende innslag på Frokost Tv i tillegg til på bloggen! Jeg har bestilt boka, – klarer ikke vente til jul for å se om den kommer med nissen… 🙂 Men noen jeg kjenner kan glede seg til å åpne gaven fra meg… 😉 Nå lager vi lavkarbogodis i heimen, og «prøvesmaker», slik at vi kan velge ut «bestisene» til jul! :-0 Ønsker deg lykke til med boklanseringen! Ann Kristin

 21. Elisabeth sier:

  Det var jammen hyggelig å få se dere på TV, dere framsto så rolig og behagelig begge to. Sofia var jo kjempesøt og smilende hele tiden, tydelig stolt over å være på TV og helt sikkert masse av mamma`n sin. Det er litt av et forbilde du er for jentene dine, og tenk på alle elevene dine som ser hva du får til. Et eksempel for andre som har lyst til å gjøre noe i livet:)

  Bare et spørsmål om disse godteriene. Jeg har jo laget både bounty og fudge utallige ganger, og annen sjokolade etc. Og jeg oppbevarer det i fryseren, for jeg har en intensjon om at det skal vare lenge….. Men når jeg tar ut biter, er de jo ganske fuktige. Og fudge blir ganske fort ganske myk i romvarme. Det er vel sånn det må være kanskje? Dine bounty så helt tørre og fine ut, kanskje de har det best i kjøleskap? Hvor lenge holder disse godbitene seg der, tror du?

  • Takk, Elisabeth! For at du tok deg tid til å se på og kommentere!

   Du, det varer jo aldri lenge i kjøleskapet, det er jo altfor godt. Jeg tror en halv uke er rekorden, og det er null problem. Generelt smelter jo alt lavkarbosnop raskt i romvarme, det er sånn det er med naturlige ingredienser! Sjokolade begynner gjerne å svette når den tiner, det er kanskje det du mener?

 22. Elisabeth sier:

  Det er nok svetting, ja:) Greit å høre at det ikke bare er mitt som «renner bort» i romtemp.

 23. MaritBE sier:

  så utrolig flinke dere er 😉 Gleder meg til jeg får boka !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s