God morgen!

Tusen, tusen takk for kommentarer i går! Dere er nydelige! Jeg prøvde å svare på alt, men måtte gi opp. Fikk veldig smerte og krampe i en finger, som vedvarer i dag… Dere som har sendt meg spørsmål på mail, skal få svar, men jeg må hvile fingeren og klarer nå bare å skrive med en hånd 🙂

I går ble det tidenes rekord! 19 834 besøkende! Vanligvis har jeg rundt 3000. Og jeg klatret litt på blogglisten også: fra stabilt på ca 93. plass til 37. plass 😉 Enn så lenge… 😉 Tv er et kraftig medium, virkelig!

Velkommen til alle dere som tittet innom, alle nye som har sendt meg fantastiske kommentarer. Lik bloggen gjerne på facebook også. Der linker jeg til artikler og blogginnlegg og svarer på spørsmål.

Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg på jobb. Gleder meg til å se elevene. De skal få litt skryt av meg. I går kveld fikk vi nemlig sett oss selv på tv (jeg er kjempefornøyd selv!) og la merke til at den rolige måten jeg pratet på på tv, skyldes litt at jeg har en rolig klasse. Jeg har fått mye trening i høst på å snakke akkurat sånn. Helt sant!

Ha en nydelig dag, alle sammen! I dag kommer forøvrig Fedon Lindberg på God morgen, Norge. Han skal snakke om oljer. Det er nok interessant.

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

18 svar til God morgen!

 1. Lissi sier:

  Jeg så opptak i går kveld, fikk sett på jobb og men følte jeg måtte se det engang til med litt mer to rundt meg 🙂 Du og Sofia var kjempeflinke 🙂 Jeg og la merke til at du pratet så rolig og så behagelig, skjønner godt klassen din er rolig da 🙂 Gratulerer med blogg-klatring og leser rekord 🙂 Du har en fantastisk blogg du skal være stolt av 🙂 Ha en super dag!!

 2. ninabakke sier:

  Så herlig 🙂 Gleder meg til å kjøpe boka – fast følger før media kom i bildet 😛

 3. Elisabeth sier:

  Høres ut som dere har vært med på et eventyr. Morsomt med alt dette fører med seg når media er med i bildet. Det lukter suksess lang vei av dette prosjektet ditt som snart skal se dagens lys:) Håper virkelig det er mulig å se dette på nett et eller annet sted, noen som vet om det er mulig?

 4. myfunnydays sier:

  Jeg må bare starte med å si at jeg ikke har tv ( :/ ) men var det ikke den kvinnelige programlederen i God Morgen Norge som gikk på lavkarbo?

 5. Christine sier:

  Hater å lage mat men nå har jeg altså bestilt boken din!DET er kompliment det:)) Dere var kjempeflinke på God morgen Norge, ble virkelig inspirert!Stå på! Mvh Christine!

 6. Trine sier:

  Du er virkelig en stor motivasjon. Lagde fudgen din igår! Den falt virkelig i smak! Tror nok jeg må invistere i boken din også 🙂

 7. Bente sier:

  Så fantastisk at du legger noe av æren av din rolige måte å prate på til dine elever:))))
  Skulle vært flere lærere som deg 🙂
  Likte og at du fikk presisert at du var opptatt av sunn og naturlig mat, ikke bare lavkarbo 🙂 Flott innslag 🙂

  • Takk skal du ha, Bente! Tror det er mange lærere som meg altså. Men du, send meg gjerne en mail på facebook om hvordan du jobber og hva du tilbyr av tjenester, så kan jeg legge det ut på facebook for deg!

 8. wow 😀 det er jo fantastisk!

 9. Ja, kjempekult! Det varer nok ikke, men gøy med et lite leserløft 🙂

 10. Birgitte sier:

  Hei søta,
  I kveld kjøpte jeg meg en ukes tilgang til TV2 Sumo ene og alene for endelig å få tittet på deg og skjønne Sofia (en ung Elisabeth Taylor!! Utrolig pen, ja!) jeg synes du var kjempeflink! Klar, rolig – full kontroll. Du bør mer på TV! Skjønner det var utfordrende å både skulle kokke, prate og ivareta Sofia. All ære til deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s