Yes!

We did it!

Det var bittelitt vanskelig å sovne i går, særlig for den yngste av oss… Men vi sovnet før 23, og hadde null problem med å sprette ut av senga klokka 05.00. Vi var ganske rolige begge to. Spente, men ikke nervøse. Det første jeg tenkte var at nå vet jeg at dere, venner og familie sender meg gode tanker og energi, også brukte jeg det til å ikke stresse.

Vel nede på tv2-huset ble vi tatt godt i mot. Alt var rolig og avslappet. Ingenting gikk galt underveis, men hadde jeg ikke laget klar ting på forhånd, hadde det blitt krise! Bountyen ble spist opp underveis, og jeg måtte dyppe fler i full fart for å ha mer å by på. Jeg vet ikke om noen av dere hørte Herborg skryte av den? Alt ble spist opp forøvrig, og det var veldig hyggelig, for det var enormt med skryt å få.

Herborg og Sofia. Varm og imøtekommende, med en helt nydelig sangstemme! Også fikk hun hele studio til å kaste seg over Bountyene mine 😉

Sofia gjorde jo en fantastisk innsats! Dessuten sjarmerte hun blomster-Finn i senk! Vi hørte rykter om at han hadde sagt noe om at hun var så pen, hun ble så stolt!

Ellers hadde jo Sofia laget et kort med «gull»øredobber i til Stella, og fortalte om det til Vår. Det endte jo med at Sofia måtte gi den på direkten. Det synes hun var bittelitt flaut… Du kan lese mer om det her.

Etterpå gikk vi en liten tur i byen og kjøpte en gave til Sofia. Det fortjente hun! Det ble… sko med kilehæl, hennes første par sko som ikke er flate. De skal bare brukes til pent, men hun er tross alt min datter, og jeg husker godt hvor fantastisk det første paret sko med hæl var! Einar kommer til å bli veldig oppgitt…

Jeg vet ikke helt hva jeg sa og ikke sa, skal titte på opptaket senere. Men redaktøren min, som var med, var fornøyd 🙂 Ellers må jeg bare takke igjen for kommentarer, både før og etter. Jeg er heldig! Takk for at dere er så positive, og takk for at dere skryter av Sofia også♥

Ha en nydelig Halloween!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i I media. Bokmerk permalenken.

31 svar til Yes!

 1. Line sier:

  Dere var så flotte 🙂
  Synes Sofia var kjempe tøff jeg, også så moro at hun fikk treffe Stella da 🙂
  Så kult med nye sko med hel da. Grattis Sofia 🙂

  Damien fikk desverre bare med seg presentasjonen av dere før han måtte stikke på skolen, men kommentaren hans var: Mamma, den boka der, den må vi kjøpe!

  Kos dere i kveld 🙂

 2. tjukkebollefeita sier:

  Kjempeflinke var dere!! 😀

 3. Mariann sier:

  Kjempefint innslag. Dere ser jo helt fantastisk ut begge to 🙂

 4. M-A sier:

  Kan man få sett dette i reprise på noe vis? Jeg jobber når God morgen norge sender..:/

 5. Sofie sier:

  Så gøy! Og så fine dere var! Vet du om klippet kommer på nett-tv?

 6. Vet ikke om det kommer klipp på nett-tv. Vi var jo med hele sendingen, med to større innslag. Glemte å spørre. Line, Damien er en god-gutt altså 😉

 7. Elin sier:

  Dere var så skjønne begge to! Masse livsglede og smil, rosende og positive ord om maten. Smittende og vakkert å se mor og datter i en slik setting! ❤

 8. -m- sier:

  Strålende, strålende:) Fikk sett sneket til meg en pittelitten kikk der dere begge ble intervjuet av Staude. Det var jo kjempeflott…og måtte smile når du innrømte at dere skulle spise opp alle lavkarbo godsakene selv i kveld….hehehe. Dere var kjempeflinke og det var skoy å høre stemmen din også, og høre dialekta di. En ting er det skriftlige og så blir det så annerledes å høre både stemme og se levende bilder. Du tok deg strålende ut på tv, det må du gjøre med av!

  Sofia er virkelig ei vakker og flott jente. Skjønner godt at du er stolt av henne!
  Legg ut litt info.dersom du finner ut om det legges ut noen klipp av innslagene dere var med på:) Dere begge gjorde er flott figur på det innslaget jeg fikk sett:) Vil også gratulere deg med at du helt sikkert får nye følgere på bloggen etter dette!

 9. Ele sier:

  Gratulerer må jeg si! Dere var så flinke og for en nydelig og søt jente du har!

 10. Mona sier:

  Så flinke dere var i dag! Skjønner godt at Sofia sjarmerte Blomster-Finn i senk – hun er jo så nydelig 🙂 Gleder meg masse til boka kommer! Håper på å få den i bursdagspresang, hvis ikke må jeg nok ut og kjøpe den før jul!

 11. Ann-Theres Lorentzen sier:

  Jeg så på, og synes dere var utrolig flinke begge to!! For en opplevelse for en stor & litt mindre snuppe. ;-D Kos deg i kveld, det er aldeles vel undt!!

 12. Stine Marie sier:

  Hei Cecilie! Så deg på God morgen Norge i dag, morro:) Den boka di ser kjempe flott ut, gleder meg til å prøve ut oppskriftene dine, de ser fantastiske ut:) Bra jobba! Klem fra Stine Marie (lillesøstra til Ole Christian;P)

 13. Hooney sier:

  Ikke uten betaling ser det ut som. Kanskje Lille Måne kan få tak i klippet og legge det ut. Typisk opptakeren min fungerte ikke akkurat i dag.

 14. babycherrys sier:

  Jeg så det akkurat på sumo,og jeg syns du gjorde en strålende figur! Dattra di er forresten helt stunning!! Hun må du passe godt på for gutta som snart begynner å renne ned døra di (om de ikke allerede er begynt 😉 ) Utrolig tøft av henne å stille opp på tv!
  Men jeg er faktisk litt skuffa over opplegget til tv2. Jeg savna å se at du fikk vise litt mer hvordan du lager snopet og mer framvising av de ferdige godbitene. Syns det ble litt mye repetering fra Staude om sukrin og litt lite DEG liksom, hehe! 😉
  Men vel blåst! Dere var kjempeflinke begge to! ❤

  • Tusen takk 🙂 Sofia er helt nydelig, ja!
   Jeg skjønner det, iallfall hvis man så hele. Samtidig var det godt for meg, som aldri har vært på tv før! Så slapp jeg å styre med det også!!

 15. No.15 sier:

  Kjempebra! Du inspirerer, og jeg gleder meg til boka di kommer i postkassen min 😀
  Måtte tipse om dette på bloggen min i morges.

  Klem, Lise

 16. Ororina sier:

  Sendte masse gode vibber fra Trøndelag også 😀 Ettersom jeg har fulgt med bloggen din i svært lang tid nå, måtte jeg jo bare se innslaget på TV2. Nå har jeg ikke TV2, men treningssenteret som jeg trener ved har, så det ble en svært god grunn til å ta en runde på mølla mens jeg så at du og Sofia kokkelerte på kjøkkenet til God Morgen Norge 😉

 17. Kristine sier:

  Da jeg gjorde morgenkardioen min i morges, selvfølgelig foran TV’n en mandagsmorgen, var det veldig moro å se deg på go’morgen Norge. Synes du gjorde en flott figur 🙂

 18. Therese sier:

  Var så heldig å fikk sett dere i morres-kjempe flinke begge to ❤
  Håper dette gir mer salg også for du har virkelig stått på og fortjener hver krone. Gleder meg masse te jeg får den -for den ser nydelig ut….nå kan du puste ut og sove ut.. Gratulerer-god klem

 19. Jeg så innslagene via tv2 sumo nå (hoppet bare over alt det andre og så bare på dere… 🙂 Så FLINKE dere var! Og du må jo være veeeldig stolt av datteren din! Gratulerer med flott opptreden, og håper mange kjøper boka, sukrin, mandelmel og kokosmel! 🙂

  En ting til slutt – så bra at du ikke vektla lavkarbo men naturlig mat!! Ekstrem lavkarbo er bare for noen (meg inkludert), men alle trenger mest mulig naturlig mat! Applaus til deg! 🙂

 20. Ida sier:

  Det var så morsomt å se dere på tv 🙂 Du gjorde en veldig bra figur, jeg kunne se at du var vant til å stå foran mennesker og forklare saker og ting. Og Sofia, du var bare SÅ fin! Jeg syns det var veldig hyggelig at vi fikk se at du ga gave til Stella, jeg 🙂

 21. Dere var superflinke!! Så søt/flink/nydelig/vakker datter du har også :o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s