Sent i seng og tidlig opp :)

Ikke helt min stil, egentlig… Jeg liker å legge meg tidlig og stå opp tidlig, jeg 🙂 Men i går kveld ble det kokkelering på kjøkkenet etter Skal vi danse. Jeg er nødt til å ha med ferdiglagde produkter i morgen for min egen del, hvis ikke blir jeg stresset.

I dag morges ble jeg vekket av naboens pus… klokka 5! Ikke første gang, heller, det hender den er her. Men når jeg ikke vet det, skvetter jeg jo himmelhøyt når den plutselig står og mjauer på meg! Jaja, da ble det tidlig opp og fortsette på kjøkkenet. Nå skal jeg  bare dyppe Bounty i sjokolade, så er det meste klart. Men så må jeg pakke… Skal ha med meg ganske mye, gitt. Ferdiglagde produkter, ingredienser, klær, sko til meg og Sofia… Og før vi drar kommer lokalavisa for å gjøre intervju. Hei, hvor det går!

Men det skal dere vite, jeg tar i mot hver ting som skjer og hvert eneste godord dere skriver til meg med stor takknemlighet. Akkurat nå har jeg liten tid til å svare dere, men jeg setter så pris på kommentarene jeg får. Jeg føler virkelig at dere heier på meg og ønsker gode ting for meg. Det er så helt spesielt fantastisk! Og så opplever jeg at dere og folk generelt virkelig synes det er fantastisk at man får til noe. Jeg er stolt av å ha en så fantastisk heiagjeng bak meg som det dere er! Oi, her ble det jammen overforbruk av ordet fantastisk!

I ettermiddag skal Sofia og jeg spise middag med redaktør og forlagssjef. Det blir hyggelig! Og så skal vi krype tidlig opp i senga og satse på at vi sovner godt 🙂 Jeg aner jo ikke hvordan jeg egentlig får lagt opp løpet i sendingen i morgen, så når jeg står der, er ikke alt planlagt ned i minste detalj. Når det skal sies, er jeg vant til å ta ting på sparket, men jeg prøver nå å forberede meg litt, da. Men gud som jeg roter på kjøkkenet når jeg jobber! Vet ikke hvordan det skal gå, altså!

Videre har jeg lagt fransk manikyr… Jeg har lånt fantastiske smykker, blant annet øredobber og armbånd med hodeskaller på. Skal vise dere i morgen. Jeg tittet litt etter klær, men går nok for min lilla skjortekjole. Den er med i boka og i Hjemmet også, men jeg trives i den og det er viktig. Hva vi damer må tenke på, altså. Jeg bare håper den ikke er for mørk i fargen.

Sofia gleder seg veldig til å sitte i sminken! Hun får jo ikke sminke seg enda, og synes det blir stas! Og i går ble det vill jubel i stua, da hun skjønte at de som stemmes ut av Skal vi danse kommer til God morgen Norge! Så nå er kameraene våre ladet og klare. Kjendiser er a big thing når du går i 6. klasse. Forøvrig merket jeg det i klassen min også (8. klasse). De synes det er kjempekult med boka. Men da jeg ga beskjed om at de får vikar i morgen og fortalte sannheten da de lurte på hvorfor, da ble de jo elleville.

Jaja, beklager at alt dreier som om dette om dagen. Takk for alt dere gir meg! Takk for at dere forteller at dere sender meg energi og heier på oss. Gode klemmer til dere ♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi, Morgenprat. Bokmerk permalenken.

36 svar til Sent i seng og tidlig opp :)

 1. AnitaPn sier:

  Heia Cecilie og Sofia! 🙂
  Alt kommer til å gå supert i morgen, det er jeg helt sikker på.
  For en spennende og travel tid for deg og dine, men du er sååå dyktig at dette klarer du elegant.
  Tusen takk for en super blogg! Ha en superduper dag, og masse lykke til i morgen!
  Klem ❤

 2. Line sier:

  God morgen Cecilie og lykke til i morgen 🙂

  Håper du og Sofia får en super dag og koser dere masse i studio. Skal sitte klistret foran skjermen i morgen tidlig for å få med meg dette og har bedt alle jeg kjenner om å gjøre det samme.

 3. Nina A. M. sier:

  God morgen, Cecilie!
  Ønsker deg og Sofia lykke til med programmet i morgen. : )
  Jeg skal sitte «klistret» til TV’n… Flaks at jeg hadde anledning til det!

  I dag blir det «tribunesliting» i håndballhallen for meg…
  Snuppa på 9 år spiller to kamper og mamma’n er stoooor supporter!

  Klemô

 4. myfunnydays sier:

  Lykke til 😀

 5. Greta sier:

  Ønsker dere begge to ei kjempemandag. Minne for livet for dere begge. Lykke til

 6. Lene sier:

  Lykke til i morgen!!

 7. Siri sier:

  Hei;) God morgen! Jeg må bare si at jeg er mektig imponert over alt du får til Cecilie. Jeg går rundt og skryter av deg hele tiden;) Ønsker dere masse lykke til i morgen, gleder meg til å se på etter jobb. Klem;)

 8. Elin sier:

  Ønsker deg lykke til, og gratulere at du er med i God Morgen Norge. Dette har du skapt selv, og kan takke deg og ditt målrettet arbeid! 🙂 Gleder meg til å følge deg i morgen, så sender jeg over Ole lukkeøye i kveld 😀

 9. Jane sier:

  Cecilie, din blog flyder simpelthen over af positivitet, og det er så dejligt at læse. Rigtig meget held og lykke i morgen. Der heppes også fra København… 🙂

 10. kristine sier:

  Lykke til i morgen!
  Er så moro å lese bloggen din, det er så tydelig at du virkelig brenner for det du driver med! 😀
  Lykke til i morgen, kos dere masse 😀

 11. Guro Eriksen sier:

  Masse lykke til i morgen!! Jeg er dessverre på jobb på dagen, men heldigvis så har vi sånnen god «opptaker» til tv`en, så jeg får sett det senere på dagen;)
  Uansett, lykke til!! Jeg er sikker på at dere klarer dere kjempe bra! 😀

 12. Tina sier:

  Lykke lykke til!!! Tenkre det kommer til å gå helt supert, og så morsomt or Sofia å få være med!!

  Stor klem

  Ps: gleder meg til å se avisa i morgen 😉

 13. No.15 sier:

  LYKKE TIL! Jeg skal se på! 😀

  klem, Lise

 14. Ida sier:

  Ikke noe å beklage, syns det er kjempespennende å høre om alt som skjer 🙂 Lykke til!

 15. Mette E sier:

  Lykke til! Gleder meg til å se innslaget 🙂 Dette klarer du fint!

 16. Karianne sier:

  Masse lykke til i morgen!:) Håper det blir lagt ut på nett, sånn at vi som er på jobb også får sjansen til å se:)

 17. Tone Cecilie sier:

  Jeg henger meg på og ønsker massevis av lykke til i morgen, både med lokalavis og tv-opptak og annet dagen måtte ha å by på 🙂
  Får ikke sett på live, men jeg håper som Karianne foran meg her at det blir lagt ut på nett.

 18. Lissi sier:

  Masse lykke til i morgen, Cecilie 🙂 Gleder meg!!

 19. Elisabeth sier:

  Heier på deg vet du, lykke til for begge jentene. Håper det blir en link det kan gå an å se innslaget på, for TV 2 har vel bare tjenester man må betale for å se? Ha en strålende morgendag:)

 20. hannem sier:

  Forbaska katt, vår mons tørna ut kl 4 i morges og ville ut. Han hadde jo ikke fått med set at klokka skulle stilles tilbake. 😉 Lykke til på TV.

 21. Tone sier:

  Jeg liker at du velter deg i gleden og deler den med oss. Gjør meg både inspirert og glad å lese om alt det spennende som nå skjer 🙂 Gleder meg til å se dere i morgen, kose dere masse og LYKKE til 🙂

 22. Snuppeline sier:

  Du gjorde det kjempegodt på GMN! Og jeg ble voldsomt inspirert til å forsøke lavkarbo godteri da jeg ikke tåler sukker noe særlig og har lurt på hva jeg skal gjøre til jul. Nå blir det nok lavkarbo julegodt til alle tror jeg.

 23. Evy sier:

  Du gjorde en flott figur på God Morgen Norge! 😀

 24. Sofia sier:

  Så skjønne du og datteren din var på TV! 🙂 Like inspirerende og strålende i virkeligheten som du fremstår på bloggen. Du fortjener virkelig all suksess – gleder meg til å følge deg videre!

 25. Linda sier:

  Hei:)
  Så flinke dere var:) Er en ivrig lavkarbo -bruker, var ikke klar over bloggen din men her var det mange oppskrifter jeg kommer til prøve.

 26. Linn Therese sier:

  Så flinke dere er!! Veldig kjekt å se dere på tv. 🙂 Gleder meg til å få tak i boken din.

 27. Tini sier:

  Hei hei:) Måtte bare inn her å gi en lyd fra meg idag, dette er nemlig favoritt bloggen min, er innom her flere ganger om dagen å sjekker men legger sjelden igjen kommentar, men nå måtte jeg!!!;) Var bare nydelig å se deg idag, få se deg «live»;) Du gjorde en fantastisk jobb på tv, så naturlig og ekte, måtte tilogmed se deg i reprise;) Du hadde et så utrolig vinnende vesen, kjente jeg ble nesten litt stolt over å være fast leser av bloggen din og liksom «føle» jeg kjenner deg litt;);) Og nydelig flott datter du har!!! Tusen takk for alt du gir av deg selv og for kjempe god hjelp du har vært for meg gjennom bloggen din, lykke lykke til videre og ikke minst med en spennende uke mtp boken din, den skal jeg ihvertfall ha!!!:):):) Klem fra Tini

 28. Tone sier:

  Hei Cecilie 🙂 Ville bare gi deg tommelen opp for strålende innsats på God morgen Norge i dag! Var virkelig gøy å se dere og jeg ble ordentlig glad på deres vegne og så imponert over dere begge 🙂 Gratulerer med TV-debut!!! Gleder meg nå masse til boka. Klem Tone

 29. Nina A. M. sier:

  Hei!
  Vel overstått… Dere gjorde en kjempeflott figur begge to!
  Jeg har jo sett bilder av Sofia og visste at hun var søt, men på tv var hun jo så naturlig sjarmerende at man skulle tro dette var en dagligdags greie for henne!
  Deilig med et «løst og ledig» innslag om LCHF midt i lavkarbo-stormen.
  (…smakte Kari J. på Bounty’en din, forresten? )
  Tror » fanskaren» din har vokst betraktelig etter dette programmet…

  Fortsett å ri på medgangsbølgen, det har du fortjent!

  Hilsen fra Nina : )

 30. Cathrin sier:

  Kjempeflinke var dere. Morsomt å se på. Sofia er kjempesøt og likner veldig på sin mor 🙂 Gleder meg til bøkene kommer i posten, skal kose meg med den frem mot jul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s