O, deilige lørdagsmorgen!

God morgen! Mira har fått sin lille sjokoladeskål med 70% sjokolade. Det er litt for søtt for meg sånn til vanlig, så jeg har fått en bit 86% sjokolade. Denne lørdagstradisjonen er så hyggelig! Mira og jeg står stort sett alltid opp sammen på lørdager, det er blitt vår greie. Litt sjokolade, en dobbel espresso med fløte eller kokosmelk til meg, og barne-tv og blogging. Og mange koser!

Hvis dere lurer; ja, jeg fikk sove i natt! Hvordan det gikk med Sofia som vi leverte i overnattingsbursdag, det vet jeg ikke. Jeg gleder meg veldig til å hente snupp etterpå og få snakket med henne!

Vi har jo snakket om God morgen, Norge litt i høst, for det har jo vært et mål å komme dit. Sofia har nok håpet veldig på å få være med, det er ganske stas for en 11-åring, gitt. Hun ble bittelitt giret i går, for å si det slik 🙂 Jeg også, forsåvidt, men jeg henter meg raskt ned igjen. Jeg er på mange måter en svært rolig person. Jeg smilte litt da dere skrev om at energien kommer til å synes. Jeg håper nok mer at roen synes, for da har jeg det nok litt bedre underveis! Jeg skal jo ivareta Sofia også, og da må jeg fokusere på det, altså.

I kveld skal jeg stå og øve meg på å prate mens jeg baker. Det er en kunst i seg selv, for jeg vet godt at jeg gjerne stopper opp i praten hvis jeg baker samtidig. Og så må jeg ut og ha ny neglelakk, handle et par småting til bakingen, på butikken… Jeg blir en salig blanding av rastløs, urolig, matt, glad, nervøs, happy, rolig… Hohoi!

Vi skal være i studio klokka 06 mandag morgen… Sofia og jeg reiser inn i morgen ettermiddag, det blir veldig hyggelig. Hvor mye søvn det blir, det er jeg usikker på… Vi gleder oss iallfall masse! Og jeg aner fortsatt ikke hva jeg skal ha på. Dette kom litt kjapt på, altså. 100 tanker farer gjennom hodet. Jaja 🙂 I dag blir det iallfall litt forberedelser, handling, planlegging og øving. Jeg titter nok innom bloggen i kveld.

I morgen formiddag kommer en journalist fra lokalavisa hit, så jeg må forberede det litt også. Men alt dette er superpositive ting, så jeg er bare glad og takknemlig for alt dette. Og husk:

(Små gavelapper fra etsy.com, bildet er direkte linket)

Ha en nydelig dag!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

16 svar til O, deilige lørdagsmorgen!

 1. myfunnydays sier:

  For en koselig måte å starte en lørdag på 🙂

 2. Line sier:

  Det er deilig med slike tradisjoner. Damien og jeg har det selv, vi starter morningen med film i senga mi. En grei start på dagen det 🙂

  Bra du fikks ove i natt. Må jo krible realt i magen din. Så innmari spennende 🙂 Skal sitte klistret til skjermen mandag morgen.

  Ha en super dag Cecilie og lykke til i morgen og på mandag 🙂

 3. Henriette sier:

  Det er bare så morsomt å følge med på alt som du opplever om dagen! Utrolig spennende og herlig tid for deg og familien din. Dette er jo allerede en stor suksess Cecilie! Masse lykke til med alt som skal skje de nærmeste ukene!

 4. Elin sier:

  Deilig med en rolig og kos start på dagen. Livet er ment for å nytes og leves i fulle monn! ❤ 🙂 Lykke til med besøket fra lokalavisen. Ha en herlig lørdag 🙂

 5. e84 sier:

  så fantastisk moro! gleder meg til å se sendingen på mandag! ha en strålende helg så lenge! 🙂

 6. Ingvild sier:

  Det kribler i magen min av å lese disse innleggene, da er det ikke rart at det kribler i din!
  Men jo mer forberedt du er, jo mindre vil det nok krible i magen, og da virker du nok mer rolig på TV også. Så ny neglelakk høres lurt ut, Isa Dora wonder nail har mange fine farger og sitter faktisk i noen dager uten å flasse av. Og jeg synes, som jeg allerede har nevnt, at du fortjener å kjøpe deg noe nytt som du kan ha på deg 🙂 Bakingen går glatt, det er du da en ekspert på nå, så mye godis som du har lagd ifm. boken og intervju med Hjemmet:)

 7. Grete sier:

  Cecilie, man skal IKKE ha neglelakk når man jobber med mat. Bare sånn at du er obs på det. Ta en klarlakk på.

  Grete

  • Sara sier:

   Jeg slenger meg på her. Ikke for å kritisere deg eller noe sånt, snarere andre veien; for at ingen andre i etterkant av programmet skal kunne kritisere deg! 🙂 Vi har (på studiet) iallefall lært at neglelakk og ringer f.eks. er fy-fy. Samler en del bakterier uansett for flinke man er men håndhygiene underveis i bakingen. Sånn på privaten kan man jo vurdere selv, men når det involverer andre så bør man følge litt forhåndsregler 🙂
   Ønsker deg uansett lykke til med forberedelsene! 🙂 Klem!

   • Grete sier:

    giftering kan du forøvrig ha på, men helst ikke andre ringer. Fagfolk vil nok reagere sterkt om du sto der med lakkede negler og ringer på. Bedre å leve etter føre var prinsippet og ta sine forhåndasregler. Vil jo ikke at du skal få kritikk etterpå. 🙂

   • Sara og Grete: Jeg vet jo dette, og tenkte egentlig å ha fransk manikyr eller lys beige. Jeg har ikke støpte negler, men tror dere jeg får reaksjon på fransk manikyr? Men jeg tenkte å ha armbånd på meg, det tenkte jeg ikke på. Kan jeg det, eller bør jeg droppe det? Jeg skal ikke ta på noe av det jeg lager med hendene, bare røre med en sleiv eller lignende. Er det ok da med armbånd?

   • Sara sier:

    Et armbånd funker nok fint, tror nok ingen mikroskopisk går nøye gjennom hva og hvordan. Bare sånn enkle forhåndsregler 😀
    Og i og med at du «bare» skal røre med redskaper er det nok ok. Og fransk manikyr er sikker ok også, så lenge det ser «vanlig» ut 😉 hehe

  • jeg MÅ ha noe, ellers dør jeg av komplekser 🙂 Hehe 🙂 Fransk manikyr snart i boks, etter din godkjennelse. Takk, søte 🙂

 8. Tina sier:

  Nydelig med slike tradisjoner når en har små barn. Det er det jeg savner mest av alt nå som mine ser blitt så store at mor helst skal holde seg borte. Så kose tide blir det nok ikke før det kommer barnebarn en gang om ikke for mange år:-) Hadde vi bodd i nærheten skulle jeg fisket neglene dine:-) jobben min det vet du:-)

 9. Ida sier:

  Så mye spennende som skjer for tiden! 🙂

 10. Lissi sier:

  Det er en superhyggelig tradisjon du og minste jenta har innført 🙂

  Er så glad på dine vegne -for at du får oppfylt dine drømmer 🙂 Dere klarer dere nok kjempefint på skjermen mandag morgen -gleder meg veldig til å se deg og Sofia «live» 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s