Trening og proteinbar med greens

Jeg kom meg avgårde på trening i går kveld. Nydelig! Det ble en god styrkeøkt 🙂 I går ble det en tung øvelse på hver av disse gruppene: ben, rygg, triceps, mage, skuldre. Den ene mageøvelsen er så tung at svetten spruter! Du kan se den her (på en helt fantastisk god side):

http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/abdominals/leg-raise/

Jeg ligger på benk og holder meg fast i stanga på smith-maskinen. Pust og pes! Det er sikkert litt fordi den er uvant for meg, men den er altså så tung!

Og ja, det ble et kvart glass rødvin også, i sofaen med min kjære. (Et kvart glass er omtrent den mengden jeg klarer før jeg sovner. Blir trøtt av vin, jeg!)

I går fikk jeg en iherb-pakke hvor det lå en prøve på en Greens proteinbar:

Den inneholder litt for mye karbohydrater for meg, men jeg tok en smak og den var helt ok. Den inneholder spirulina, chlorella, omega 3 osv, osv.Litt lysegrønni fargen og proppfull av  Den lå framme på benken i dag morges, og gjett hvilke to snuppelurer som kastet seg over den? Sofia og Mira. Jeg sa ingenting, men da den var oppspist måtte jeg jo spørre hva de syntes. De likte den, ikke som en sjokoladeerstatning, men som et snacks-måltid. Det hadde jeg ikke forventet! For dere som fint tåler karbohydrater, er kanskje proteinbarene fra Greens et tips?

Jaja, da skal jeg straks på jobb! Jeg starter litt senere på fredager, det er så fantastisk deilig! Ha en nydelig fredag, alle sammen!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Trening, Vitamintilskudd. Bokmerk permalenken.

7 svar til Trening og proteinbar med greens

 1. levtil100 sier:

  Vet du om det er melk i de? God helg 🙂

 2. myfunnydays sier:

  Jeg elsker den treningssiden! Bruker den ofte når jeg trenger inspirasjon/motivasjon 😀

 3. De barene er konge. Har smakt de fleste typene.Innholdet er jo kjempebra! 😀

 4. Vil gjerne tipse om norskproduserte barer som smaker helt himmelsk ! 🙂
  ….og sjekk innholdet
  https://www.eqology.com/healthfoods/Trening/Energy%20Bar%20-%20NYHET!.aspx#

  Bra blogg forresten 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s