Intervjuet og fotografert!

Puh! Det blir noen hektiske dager innimellom! Rett hjem etter jobb, hive i seg egg og bacon (flink mann!), sminke, skifte, hårspray… 25 minutter etter hjemkomst sto journalist og fotograf på trappa, med et imponerende arsenal av utstyr!

Det er ukebladet Hjemmet som lager sak om bakeboka mi♥ Det kommer intervju med meg i uke 49, og utdrag fra boka i uke 50! Hjemmet er Norges største ukeblad, og har tall på at de har hele 700 000 ukentlige lesere og selger nærmere 200 000 i uka. Det er kjempestort å få denne muligheten!

Fotografen som kom, heter Svein Brimi. Jeg tittet litt på hjemmesiden hans nå, og fy så dyktig han er! Dere har nok sett noen av portrettene hans før, særlig det av Hanne Krogh er helt uforglemmelig! Siden hans finner du her. Jeg var bittelitt uforberedt på hvor proft det var. Han sa til mannen min at jeg gjorde en god jobb, men faktum er at jeg jobber veeeldig med de poseringene, altså. Føles ikke naturlig, gitt 🙂

Vi hadde tenkt å ta noen «behind the scenes»-bilder… men kameraet var tomt for strøm. Jaja, et par dårlige mobilbilder har vi jo. En artig opplevelse iallfall, blir spennende å se det ferdige resultatet!

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi, I media. Bokmerk permalenken.

22 svar til Intervjuet og fotografert!

 1. Line sier:

  Minn oss på det når Hjemmet kommer da, for da må jeg kjøpe det 🙂
  Jeg har nemlig hukommelse som en lekk sil om dagen, det skjer så masse her og.
  Har enda ikke fått bestilt boka di, men så snart jeg er i orden skal den kjøpes inn. Gleder meg 🙂
  Du har hatt et spennende år 🙂

 2. Tkga sier:

  Så utrolig kult!!!!

 3. Elin I. sier:

  Nå er det bare å stor-glede seg til uke 49 og 50! 😀
  Kjempebra!

 4. Lissi sier:

  Dette er jo fantastisk!! Tenk så mange du når ut til 🙂 Mamma abonnerer på Hjemmet -hun forteller alt til meg av ting som måtte stå der av lavkarbo relevante ting 🙂 Så jeg regner med at hun kommer til å fortelle om denne reportasjen og 🙂 Gleder meg til å se og lese 🙂

 5. -m- sier:

  Artig asså! Sikker på at du gjorde en finfin figur…synes at jeg skuer det nye kjøkkenmixer vidunderet i bakgrunnen også:) pluss nissen…Gleder meg til å se resultatet!

  • Maskinen fikk ikke være med på bildet, og det kommenterte jeg jo selvfølgelig. -Jaja, jeg vet du er sponset, sa fotografen – hvorpå jeg måtte fortelle at jeg ikke er sponset av noen. Det tror jeg faktisk han ble overrasket over!

 6. Lammelåret sier:

  Så mye spennende du er med på!

  Glad på dine vegne. 🙂

 7. e84 sier:

  moro, moro, moro! det nummeret av hjemmet må jeg kjøpe også! 🙂

 8. guri så spennende! 😀

 9. camilla sier:

  så spennende, er helt sikker på at boken kommer til å bli veldig populær. Hjemmet er ikke noe jeg vanligvis kjøper, men de to nummerene kommer jeg nok til å kjøpe.

 10. Elisabeth sier:

  Så fantastisk bra, sjekket siden til fotografen og det var jo «bærre lækkert». Det blir sikkert en nydelig reportasje, søte deg:) Ha en strålende dag og god helg

 11. Marlene sier:

  Oi så spennende å få oppleve dette da! 🙂 Gleder meg til bladet kommer. 🙂

 12. Elin sier:

  Oiii, så spennede! ;-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s