Gåtur, rødvin, fest…

God morgen!

De dagene midt i uka er så travle. I går rakk jeg ikke titte innom bloggen. Dagen i dag blir også travel. I morgen kommer et av de største ukebladene hit, og jeg må nesten sveipe over gulvet og kjøkkenet i dag 🙂

Jeg avsluttet gårsdagen med å gå en lang tur. Det gjør jeg altfor sjelden! Turen ble avsluttet med et glass rødvin hos et vennepar. Herlig, eller hva?

Der diskuterte vi… lanseringsfest. Vi må jo nesten ha en liten fest, eller hva? Tenk, det er jo faktisk en av de største hendelsene i mitt liv 🙂 Det skal være en lansering i Oslo som forlaget bestemmer, men vi må jo ha en for venner og familie her også, synes dere ikke?

 Ååååååå, om halvannen uke skal jeg inn til Oslo og hente eksemplarer av babyen min! 10. og 12. november skal jeg ha de første signeringene her i Horten. Uææææ!

Å, sommerfugler i magen!

Ha en nydelig dag 🙂

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi, Morgenprat. Bokmerk permalenken.

16 svar til Gåtur, rødvin, fest…

 1. Hilde sier:

  Lykke til med både ukeblad-besøk, baby-lansering og feiring – morro å følge deg her inne…

 2. Line sier:

  Så spennende 🙂
  Klart du må ha lanseringsfest for familie og venner også.
  Lykke til 🙂

 3. Elisabeth sier:

  For en bølge du rir på nå, den ene «happeningen» etter den andre, morsomt å følge deg. Og selvsagt må du har fest når ditt åndsverk skal lanseres og spres til hele verdens lavkarboentusiaster. Vi kan knapt vente på at boka skal komme nå.
  Lykke til med intervju og alt fremover.
  Varm klem til deg

 4. gry stenslie sier:

  Hei, privat lanseringsfest må du ha! Du har all grunn til å være både stolt og glad! Jeg er jevnlig innom bloggen din, men er ikke så «flink» til å legge igjen kommentarer. Skal skjerpe meg! har blogg selv ( grylekerutengenser.blogg.no), og vet hvor hyggelig det er med positiv feedback.

 5. Jane sier:

  Selvfølgelig skal I da holde lanceringsfest. Det er jo kæmpestort at udgive en bog!

  Og held og lykke med ugebladsbesøg. 🙂

 6. Lissi sier:

  Tommel opp for lanseringsfest med familie og venner 🙂 Klart det må feires!! Gleder meg enormt til eksemplaret av «babyen» din kommer hjem til meg nå altså.. Snart, snart, snart 🙂

  Lykke til med ukeblad-besøk i morgen 🙂

 7. -m- sier:

  Korrigering…STOR fest må dere ha! Det blir jo bare kjempeartig. Lykke til med intervjuet i morra.

  Ellers går lavkarbo debatten videre, ser denne ligger på nett i dag tidlig:
  http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10015249 og det er fra en lavkarbodebatt i Oslo igår.

 8. Catrine sier:

  Enhver mulighet til fest må gripes med begge hender! Kommer gjerne på lanseringsfest i Oslo hvis den er åpen for «fans» 😀

  Ps.. Løp 25 min i går. Jobber meg sakte oppover igjen etter sommerens alt for lange pause! Føler at jeg begynner på scratch igjen og det er jo litt slitsomt egentlig, men kanskje jeg har lært….?

  • Jeg tror ikke den er åpen 😦 Kommer du på konferansen siste helgen i november, da? Kan hende det blir signering i Oslo etterhvert.

   Så flink du er som løp! Nå skal jeg straks komme i gang også. Må jo det 🙂 Klem

 9. Trine sier:

  Gratulerer!
  Selvfølgelig må du feire! Enig med alle!
  Vet du….. Du har reddet livet mitt! ….i hvertfall julen, og alle andre anledninger hvor det er vanlig å innta «dårlig kost!»
  Jeg som ny lavkarbobruker, begynte å kjenne sorg for julen, i stedet for glede, og jeg kjente panikken gripe meg! JUL ER KOS! Hva skal jeg kose meg med når alle de andre i heimen spiser marsipan,sjokolade smågodt, klementiner osv.? Snufs!
  Jeg googlet litt, å kom frem til din snopeside i bloggen din! Hurra! Det blir jul i år også!
  Jeg har lagt til bloggen din i min, å kommer til å besøke deg ofte! 🙂
  Tusen takk!

  • Hei Trine! Tusen takk for superherlig kommentar! Julen blir null problem! Jeg koser meg med kokosboller, valnøttmarsipan, fudge… sjokoladekonfekt… Masse deilig! Gleder meg til å titte inn til deg 😉

 10. Elin I. sier:

  Så spennede!
  Ja, dette må du virkelig feire. 🙂
  Masse lykke til, og jeg ønsker deg en fortsatt super dag!

 11. Ida sier:

  Spennende! Lykke til i morgen 😀

 12. Tuuuusen takk for kommentarer, alle sammen! Jeg har dessverre ikke tid til å svare hver enkelt 😦 Men jeg setter så pris på kommentarene! Takk!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s