Pizza fra lavkarbohuset

Jeg fikk spørsmål fra nettbutikken lavkarbohuset.no om jeg hadde lyst til å teste noen av produktene deres. Det hadde jeg 😉

Fredag testet jeg pizzamixen, Pizza a la Adamo.  Det er en ferdig mix, og du skal bare tilsette vann, olje og medfølgende tørrgjær. Ukonsentrerte meg tok dobbel mengde vann, men reddet deigen med 2 ss kokosmel. Det ble godt likevel.

Bunnen ble tynn, men fast og fin. Den smakte godt, og på nettsidene står det at dette er Tysklands mestselgende lavkarbo-pizzabunn. Jeg synes dette var et fint alternativ. Posen er liten, så den er jo også super å ha med på hyttetur. Den inneholder hvetegluten, så dere som ikke tåler det, må være obs.

Forøvrig inneholder bunnen:

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier:                      294 kcal / 1228 KJ
Proteiner:                    34,5 gram
Karbohydrater:            4,1 gram
Herav sukker:          0,5 gram
Fett:                             15,5 gram
Fiber:                          3,5 gram
Natrium:                      1 gram

Bilde lånt fra lavkarbohuset.no.

Pizzamixen koster 49,- per pose. Såvidt jeg vet, selges den på flere helsekostbutikker i tillegg til nettbutikken.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips. Bokmerk permalenken.

12 svar til Pizza fra lavkarbohuset

 1. Christine sier:

  Denne har jeg laget et par ganger og syns den er kjempe god. Godt alternativ til vanlig pizza. T.o.m mannen i huset syns denne var god ;-). Å da er det virkelig håp!

 2. Lissi sier:

  Synes du den ble svampete? Hørte at noen syntes det nemlig, de skulle ikke kjøpe den mer.. Om det er akkurat samme merke vet jeg ikke da, men… Det var bare å tilsette vann og gjær som fulgte med, prisen var lik og kjøpt på helsekost så er jo store muligheter for at det er den samme 🙂 Jeg syntes den hørtes god ut jeg da 🙂

  • Nei, men jeg hadde altså kokosmel og 1,5 dl ekstra vann i. Kokosmel suger jo væske. Mange forteller at de synes den er god, så den er verdt et forsøk? Er nok den, ja. Det er jo litt smak og behag!

 3. Mmmm pizza. Flott at det finnes slike tilbud! 😀

 4. Sara sier:

  Jeg liker’n! Men det er nok mye fordi det er så sabla enkelt å trylle frem en pizza når man har en slik pose liggende. Kanskje det var lurt å gjøre en «feil» slik du gjorde, så blir den litt større kanskje? Jeg er jo matelsker, så for meg er den posen med pizzabunn nok til 2 voksne personer, kanskje 3.
  Det beste med pizzaen er jo fyllet 😉 Men viktig at bunnen ikke er som en svamp da..

 5. Elin sier:

  Har posen i skuffen,men ikke prøvd den enda. Men jeg har bakt brødet fra samme leverandør,og det syntes jeg er det beste av de ferdigblndingene. 🙂

 6. MaritBE sier:

  Den så god ut 😉 Bare synd den ikke er glutenfri for oss cøliakere :/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s