Jeg er sååå støøøl

– og I LOVE IT!

Er superduperstøl i kroppen i dag etter gårsdagens styrkeøkt, og er bare superhappy! Og vet dere hva? Jeg hadde LYST til å løpe igjen i dag! Dessverre er jeg så inni hampen støl at det må vente til i morgen, men jeg hadde LYST igjen!

Bare det gjør meg sååååå glad!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

8 svar til Jeg er sååå støøøl

 1. Kristin sier:

  Åå, det er den fineste følelsen! Den dagen jeg gikk fra å trene fordi jeg «burde» til fordi jeg faktisk VILLE – da forandret virkelig alt seg 🙂

 2. kristine sier:

  Det er herlig når man virkelig vil trene! 😀
  Når man trener uten glede og lyst blir det liksom ingen bra økt heller synes jeg 🙂

  Også lurer jeg på en ting, mamma spiser lavkarbo og er mesteparten av tiden i ketose, hun lurte på om jeg kunne lage noe sunt godteri til henne til jul, også lurer jeg på hvordan yaconsirup og kakaopulver(rått) og carobpulver er ift. næringsinnhold? 🙂

  • Helt enig! Man kan trene bra, og like tungt som ellers, men så føles det ikke bra fordi gnisten mangler.

   Angående yaconsirup og rått kakaopulver er jeg litt usikker. Jeg bruker begge deler til å lage sjokolade, men nå har jeg ikke gjort det på lenge. Jeg blir veldig fysen av sirupen, selv om den er ok. Hvis mammaen din har vært veeeeldig glad i sukker slik som meg, så kan det hende at det er bedre å lage konfekt ved å blande 100 gr sjokolade (70 el 86%) og 3 ss kokosolje og putte i nøtter ol.

   Andre gode alternativ er fudge (de er det aller minst karber i), valnøttmarsipan, kokosboller. Alle ligger ute på bloggen, og er alternativ som har mindre karber enn rått kakaopulver + yaconsirup, og som ikke vekker sukkermonstre som meg.

   Samtidig er rått kakaopulver + yaconsirup et supert alternativ til en som kan klare å bare spise litt uten å smugspise alle etterpå 😉 Og du – så snill du er med mammaen din!

   • Lissi sier:

    Ååå, takk for info 🙂 Jeg lagde nemlig raw sjokolade med karamellfyll -som bestod av bl.a yaconsirup.. Jeg fløy til kjøleskapet hele dagen.. En bit her og en bit der..Klarte ikke å la vær! Ikke noe mer yaconsirup på meg sånn uten at det er en anledning eller så altså..Gud, så fysen jeg ble -men skjønte jo ikke det før jeg leste dette nå….

   • Herlig å kunne hjelpe til 😉 Det er akkurat sånn jeg er også!

 3. levtil100 sier:

  Å deilig følelse!! Et lite tips: det beste du kan gjøre når du er støl er faktisk å ta en rolig joggetur. Da får du løsnet opp i muskulaturen og transportert bort en god del melkesyre som har hopet seg opp. Det er jo først etter 48 timer at stølheten topper seg 🙂

 4. Hærlig da! akkurat slik det skal være 😀 treningsglede ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s