Og vinnerene er….

*Fanfare*

Denne sterke unge damen løftet sin onkel på 95 kilo mens han bar på hennes lillesøster på 15 kilo. For dette 110-kilos løftet vant hun 100 kroner, ingen trodde hun kunne klare det. Men Sofia selv trodde hun skulle klare det, og da gjorde hun selvfølgelig det.

Ingen av dere gjettet over det tallet, iallfall 😉 Men Charlotte gjettet 109 kilo, og vinner Sofias premie: yogamatte med shaker. Gratulerer!

Vinnere av boka mi er Marit Midtbø og Lissi ♥

Vinnere av valgfri iherb-shopping er Elin I og Ann Katrin ♥

Ann Katrin skrev: Gratulerer med bloggbursdag! Jeg har fulgt bloggen din i ca et halvt år og blir like glad hver gang bloglovin informerer meg om at du har lagt ut et nytt innlegg:) Jeg synes du skriver veldig bra, ærlig og morsomt. Du skriver om ting som interesserer meg. Du inspirerer til en sunnere livsstil på alle områder og skriver om hverdagsliv man kan kjenne seg igjen i. Også er du så flink! Det er veldig imponerende at du nå skal gi ut bok, som har vært din drøm, det er virkelig inspirerende! Boka di står høyt på ønskelista mi til jul! Sofia så veldig sterk ut, så jeg tipper hun løftet 88 kg tilsammen!

Elin I skrev: Hipp hurra for deg og bloggen! Gratulerer med ett år med blogg, og ikke minst med en fanastisk bok på vei! :)  Du er kjempeflink!

Gratulerer♥

Da må dere alle sende meg mail med adresser (bokvinnere og vinner av Sofias premie) og med ønskeliste i tillegg dere iherb-vinnere.

Ha en nydelig dag videre! Hurra for alle fem vinnere!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

16 svar til Og vinnerene er….

 1. Gratulrerer til vinnerne og god lørdag!

 2. Mjuuugly sier:

  Å herreminn… Tar av meg hatten for henne, det skulle ikke vært fysisk mulig, den jenta di ruler! Og gratulerer til vinnerene 🙂

 3. Lissi sier:

  Weeee!! Er jeg blant vinnerene??? 🙂 Hurra!! Ååååå, nå blei jeg kjempeglad 🙂 🙂 Jeg har allerede bestilt boken din, men valgte allikevel å ikke ville velge den bort som premie dersom jeg skulle vinne for jeg vet om noen som ønsker seg den til jul 🙂 Tipper den personen også blir glad nå 🙂

  Det er helt utrolig at Sofia klarer å løfte så tungt.. Gurimalla, det er litt av en prestasjon altså! Sterke jenta di 🙂

  Ønsker dere en fortsatt fin lørdag!!

 4. Kristin sier:

  Herregud, så sterk altså! 😀 Man kan hvis man vil 🙂 Gratulerer til alle vinnere!

 5. Elin I. sier:

  Å, nå ble jeg sååå glad! Tusen, tusen takk søte Cecilie! 😀
  Jeg må jobbe med gruppe-oppgaver i forbindelse med studiet mitt i kveld og i morgen formiddag, men etter det skal jeg finne noe riktig fint på iHerb. Jeg må klare å strukturere meg og holde meg til i morgen med å se på nettsiden. Hehe!
  Jeg fatter ikke at jeg kunne være så heldig å vinne en av dine flotte premier – så snill du er!
  Ønsker deg en fortsatt nydelig helg.

 6. Linda Marie sier:

  Er kjempe imponert over Sofia 🙂

 7. Marianne sier:

  Gratulerer. Sterk jente :o)

 8. Line sier:

  Gratulerer til vinnerene 🙂
  Må si jenta er sterk ja 🙂

 9. Birgitte sier:

  IMPONERT over Sofia!!

 10. Mie Mari sier:

  Gratulerer til alle de heldige vinnerne 🙂 Litt misunnelig, ja :p Superimponert over Sofia! Slett ikke verst av en 11 åring!

 11. Ida sier:

  Jeg greier IKKE å løfte 110 kilo! Fantastisk at Sofia er så sterk 😀

  Jeg gikk visst glipp av konkurransen, jeg, men det er kanskje greit siden jeg vant den fine notatboken 🙂 Gratulerer så mye til alle vinnerne!

 12. Ann-Katrin sier:

  Ååå, nå ble jeg glad! Tusen takk for en super premie Cecilie! Du er så snill! Jeg skal maile deg ønskelista mi i morra:)

 13. MaritBE sier:

  Gratulerer så mye til vinnerne 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s