Jeg ♥ høsten

God morgen , kjære lesere! I går var jeg hjemme fra jobb med syk tulle, og fikk god anledning til å lese alle kommentarer som tikket inn. Så koselig! Tusen takk for fine ord, og for at dere deltar i konkurransen.

Har dere lagt merke til hvor vakker denne høsten er? Iallfall her på østlandet. Det er så fint vær. Det er kaldt om morningen, med is på bilrutene, men utover dagen blir det lyst og klart, og sola skinner ofte. Høstsola som varmer litt i høstlufta er nydelig.

Jeg ♥ høsten. Det er den vakreste årstiden, og selv om det er kjølig er det så pent ute. Te smaker bedre. Jeg koser meg mer med å lage mat. Det er deiligere å sitte i sofaen med pledd rundt seg enn uten, og nå er det tid for å krype under pleddet igjen.

Vet dere hva det verste med høsten er, for en som elsker høsten? Det er all klaging andre kommer med. Jeg vet det blir kaldere. Jeg vet det snart blir vinter. Jeg vet at alle vil ha sommer hele året. Men AKKURAT NÅ er det høst. Og det er en utrolig vakker høst som jeg storkoser meg med.

Og vet dere hva? Jeg har fått gave fra min skjønne, kloke og varme bloggleser Elisabeth! Hun har strikket håndleddvarmere til meg! I alpakkaull! Tenk å gjøre noe så fint for meg. Jeg ble så glad! Tusen takk, Elisabeth♥

Hva liker du med høsten?

Ha en nydelig fredag.

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

28 svar til Jeg ♥ høsten

 1. Line sier:

  Hva jeg liker med høsten?
  At luften blir kaldere-
  At alt virker klarere på en måte. Ikke så «tungt».
  En egen lukt som vitner om varme, fordi så mange starter fyre i peisen.
  Nydelige farger.
  Og når høsten kommer, så vet jeg at vinteren nærmer seg, og med vinteren kommer julen, og den er jeg veldig glad i 🙂
  Høsten minner om forandring også.
  Ender på en måte et kapittel, og gjør klar til et nytt.

  Ønsker deg og dine en god fredag. Og håper tulla di er i bedre form i dag.

  Her er et lite høstdikt jeg kom over:

  Et fargerikt teppe
  kler skogen til fest
  En vinter i vente
  der høsten er best
  En tornado av farger
  gir sjelen min ro
  for her vil jeg bygge
  Ja, her skal jeg bo

  Naturens stier
  de skal vi gå
  men husk at du alltid
  litt varsomt må trå
  Naturen har krefter
  i vann og i vind
  Så gå ut og se den
  med åpent sinn.

  Av Marit Irene Jensen,
  —-

 2. Tusen takk, Line! Det ble en herlig start på morningen min! Jeg elsker dikt. Ha en nydelig dag 🙂

 3. myfunnydays sier:

  Hva jeg liker med høsten? Skjerf… å kunne tulle seg inn i et godt og mykt skjerf og så gå ut i krisp høstluft 🙂
  På vestlandet er vi ikke helt der enda… men jeg krysser fingrene 🙂

 4. Malene sier:

  Elsker også høsten 🙂 Alle de vakre fargene, stearinlys, te, pledd og god mat 🙂 Irriterer meg over alle som klager, høsten er jo sååå vakker. Nå regner det jo litt mer her på Vestlandet da, men jeg liker det også jeg 😀

 5. Laila sier:

  En kan jo ikke annet en å elske høsten her på det blide Østland, nydelige farger og sol 🙂 Ha en fin høsthelg alle sammen 🙂

 6. Lissi sier:

  Den beste årstiden er så klart høsten ❤ Jeg elsker høsten rett og slett fordi det er en så koselig årstid. Folk er blide og fornøyde etter ferien, man har fått ny energi! Det er deilig med friskere luft ute, fine farger på trærne, solfylte, klare dager 🙂 Te-lys om kvelden, knitring fra peisen, sofakos, TV-kos, te, pledd og bok. Og insektene er borte 🙂 Hurra! Og for å ikke snakke om at jeg sover så uendelig mye bedre 🙂 Som Line skriver så ender høsten et kapittel og gjør klar for ett nytt -også for meg 🙂

  Ellers blir det en hektisk fredag på meg idag! Først skal jeg trene, så på konferansetime til 11 åringen på skolen, deretter FN markering i bhg til minstemann -og så på kveldsvakt 🙂 Og så er det jaggu jobbehelgen min og, så jobber lørdag og søndag og.. Og hele neste uke! Blah… Ikke fri før neste lørdag med andre ord….. Det går i ett 🙂

  Ha en fin fredag!!

 7. jeg savner høsten myyye mer enn jeg trodde jeg skulle gjøre, her i california er været stort sett det samme året rundt virker det som! fint jeg får masse høst inspirasjon fra dere der oppe i nord:)
  god dag til dere, og god natt til meg!

 8. Hege-mor sier:

  Høsten er fantastisk, det jeg liker best er at naturen har så nydelig fargespekter, stjerneheimmelen og månen blir synlig igjen! Synes det er nydelig med høsturer, samt å komme inn tenne i peisen, tulle seg inn i pledd og drikke te. Høsten er også en god tid med mye gode norske råvarer i butikken – som gir grunnlaget for deilig mat med familie og venner. Høsten er rett og slett helt fantastisk!

 9. Sara sier:

  Høst på vestlandet er ikke like idyllisk, men det som er så gøy, er at når sola først titter fram her så strømmer folket ut og nyter finværet så godt de kan 😉
  Og du.. ikke bare var de strikket i alpakkaul, de var jo lilla!! 😉
  God helg, C!

 10. -m- sier:

  Kan ikke tenke meg noe bedre enn pulsvarmere og høst! Du er heldig som har fått ett par i gave og du fortjener det:)
  Pulsvarmere er det første høsttegnet for meg og er eeeelsker å gå med de av to årsaker: Det første er at jeg synes de er stilige og passer til mange ulike antrekk. Det andre er at pulsvarmere er utrolige behagelige å gå med og jeg synes at de på en måte tempererer kroppen min:) Jeg elsker ullprodukter, både strikket og ullfilt og min store sorg er at jeg aldri har tatt meg tiden til å lære meg å strikke skikkelig. Det er midlertid en glede for min familie for da vet de alltid hva jeg ønsker meg til jul, pulsvarmere, sokker, skjerf, votter..you name it:)

  Ellers har jeg bestemt meg for å elske høsten, ihvertfall denne høsten, fordi jeg jo har anskaffet meg ny pulsklokke med gps..og du vet: det betyr at jeg må ut, ut, ut..også for å overbevise gubben om at dette selvsagt var en veldig, veldig viktig dupeditt å prioritere…i disse restskatt – tider!
  Hurra for duppeditter, pulsvarmere og høst!

  • Det skal du vite, min skjønne m, at det å være ute på høsten gir den aller beste følelsen etterpå. Det er MYE deiligere å gå og løpe ute om høsten, men dessverre er det også mye verre å komme seg ut 😉 Jeg elsker duppeditter! Nesten så jeg får lyst til å løpe igjen 😉

 11. Nina A. M. sier:

  Hva jeg liker med høsten?

  Kald, klar luft…
  Høy himmel…
  Flotte farger…
  Varme klær…
  Fyr på peisen og god te i koppen…

  Skjønner ikke hva som er så negativt med dette, jeg?

  God bedring til snuppa og god helg!

 12. Ja høsten er virkelig vakker! ❤ elsker fargene og den "rå" lufta

 13. Lammelåret sier:

  Høsten er kjempeflott! Jeg tror de som klager på dette glemmer å se rundt seg og oppleve alle fargene. Jeg tror de som klager ikke ønsker seg vinteren og savner sommeren. Altså klager de over den tiden de er i. Tror mange er slik, meg selv inkludert.

  Har skrevet om høstgleder her:
  http://lammelaartanker.wordpress.com/2011/09/01/5-hostgleder-vi-ser-fram-til/

  Kos deg i høstværet! God helg. 🙂

 14. Khi/Ingunn sier:

  Fargene ute og kosestunder med te, pledd og enten dårlige tv-serier eller god bok inne ❤

 15. Enig! Og MYE koseligere med te og pledd om høsten enn om sommeren 😉

 16. cillla sier:

  Jeg er så enig med deg, høsten er fin! Jeg elsker den kalde, klare høstlufta og de herlige fargene 🙂 Også er det herlig å pakke seg inn i store, varme skjerf.
  Høsten her i Trondheim har også vært flott til nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s