Bloggbursdag og give-away!

I dag er bloggen 1 år!! Hipp hurra for bloggen min! Jeg startet å blogge fordi jeg hadde begynt å skrive bok, og hadde så enormt mye mer på hjertet enn det som fikk plass i boka. I løpet av dette året har jeg skrevet 581 innlegg… Snart 10 000 kommentarer er skrevet av dere og meg. Og varmen, positiviteten og energien dere gir i kommentarene deres er overveldene!

Men… bursdag må feires! Jeg antar at dere alle vet følgende to ting om meg: Jeg ELSKER bursdag! Jeg ELSKER giveaways! Det er 5 premier, og en av de har Sofia valgt ut.

2 stykker vinner et eksemplar av boka mi. Du får den tilsendt medio november.  Hvis du har bestilt boka allerede, kan du velge å kun ønske deg en av de andre premiene, eller så kan du gi den bort i julegave 🙂

2 av dere vinner iherb-shopping til en verdi av 35 dollar! Dere som vinner mailer meg en liste over hva dere vil ha, så bestiller jeg slik at det trekkes fra min konto, men sendes direkte til dere.

1 av dere vinner Sofia sin premie! Den er treningsrelatert! Nemlig en yogamatte, Hugger Mugger sticky yoga mat, lik den jeg har, samt en shaker med ball som gjør det lettere å blande ut proteinshake eller pulver som spirulina.

Men for å vinne denne, må du gjette… Vår sterke 11-åring Sofia løftet sin onkel, mens han bar på Mira, hennes lillesøster på 3,5 år. Hvor mange kilo løftet Sofia?

Sterk 11-åring!

For å delta, må du:  

Legge igjen en hyggelig kommentar i dette innlegget. 1 bok og de to iherb-premiene blir trukket av random.org. En bok forbeholder jeg meg retten til å velge selv hvem som skal få. Sofia får lov til å lese over hvem som gjetter rett, og så bestemme om hun vil velge eller om vi skal bruke random.org. Vi trekker lørdag formiddag!

Lykke til, alle sammen!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi, iherb, Småplukk. Bokmerk permalenken.

149 svar til Bloggbursdag og give-away!

 1. Andre sier:

  Gratulerer så masse med 1-års bloggdagen Cecilie! 🙂 Synes du er kjempeflink og jeg har personlig hatt masse nytte av det du har skrevet. Keep up the good work! =)

  • Andre sier:

   Oj… glemte å skrive svar på gjettekonkurransen 😛 Jeg tipper onkel + Mira = 86 kg
   Du får hilse til Sofia og si at jeg er imponert over både muskler og styrke 😀

 2. Therese sier:

  Gratulerer så mye med 1 årsdagen – hipp hipp hurra.
  en flott blogg med mange gode innlegg. Du er flink til å skrive og det fenger meg…så håper på mange år til….

  så konkurransen…….. jeg tipper på en litt ung onkel…selv om det var noen fantastisk svære muskler på sofia…. Jeg tipper 46,8kg 😉

  ha en flott dag med masse feiring

  god kos

 3. Tine sier:

  Grattulerer så mye med dagen! Gleder meg til mange flere år med lesing av bloggen 🙂

 4. Linda sier:

  Gratulerer så mye med 1 årsdagen!! Jeg «fant» deg først på facebook for et par måneder siden, men har hatt stor nytte av siden din siden 🙂 Ønsker meg så veldig den boka di, den ser så lekker ut, og har trua på at den skiller seg ut fra alt annet 🙂 Gleder meg til å følge deg videre. Stå på!

 5. Solveig sier:

  Gratulerer så mye med 1 årsdagen 🙂 Jeg selv har lest bloggen din i ca 1/2 år, hver eneste dag.Ja gjerne innom flere ganger om dagen også ;-)..Energien fra deg kommer ut gjennom skjermen og smitter over på meg =glede !!
  Hm, morsom konkurranse … Jeg tror den sterke Sofia løftet 38,9 kg 😉
  klem fra Solveig

 6. Laila sier:

  Jeg tipper på en voksen onkel 🙂 93kg. Gleder meg til boka kommer ut, den skal jeg ha uansett om jeg vinner eller ikke. Lykke til videre 🙂

 7. Elin sier:

  Hei Cecilie!
  Gratulerer med dagen 🙂 Hadde ikke helt fått med meg at bloggen var så fersk da var i bursdag i fjor,da var den jo bare noen dager «gammel» 😉
  Bloggen din sprudler over av inspirasjon og glede over mat,trening,oppskrifter og ikke minst spenning rundt boka di!
  Gleder meg til den kommer,selvom jeg ikke er noen kakemons hender det jo jeg lager litt likevel.
  Kos deg med feiring av både blogg og bok 🙂

 8. Marit Eilertsen sier:

  Hurra for 1 årsfeiringen! Inspirerende blogg som jeg er innom nesten daglig.

 9. Gratulerer med bloggbursdag! 🙂 Jeg er daglig innom bloggen din og finner den både inspirerende og underholdende! Keep up the good work! 🙂

  Jeg gjetter på at Sofia har en ganske ung onkel, så.. 61,7 kilo 😉

 10. Mette sier:

  Gratulerer med dagen, ha en super feiring. En inspirerende blogg, med masse gode oppskrifter. Lagde Bountyen i går og gleder meg til ettermiddagskaffen.
  Mette

 11. Marianne sier:

  Gratulerer med dagen 🙂

  Jeg tror Sofia har en voksen onkel. Hun må være en meget sterk ung dame. Jeg gjetter at hun løftet 85 kg.

  Jeg har allerede bestilt boken, men vil gjerne ha en til. Den er som du sier en ypperlig gave.

 12. Jeanette sier:

  Gratulerer så mye med bloggbursdagen! Har fulgt bloggen din siden rundt februar, så har lest en god del av de 581 innleggene 🙂 Boken din er øverst på min ønskeliste til jul! Du har gitt meg utrolig mye motivasjon disse månedene. Takk!

  Tipper hun løftet 84 kg 😉

 13. Mjuuugly sier:

  Gratulerer så mye! Jeg trodde faktisk du hadde blogget lenger for jeg har fulgt deg siden start, MEN det er nok fordi du har postet så mange innlegg underveis. For en fantastisk give away. Jeg tipper 42,5 kg. 😛

 14. Catrine sier:

  Gratulerer med 1-årsdagen. Boka er bestilt, men den kan helt sikkert gis bort også skulle jeg være så heldig å vinne! Jeg tipper også på en litt ung onkel og velger å gå for 60 kg 🙂

  Krysser fingre 🙂

  Klem fra Catrine

 15. Vivian sier:

  Gratulerer så mye med dagen! Jeg tror jeg kom over bloggen din i fjor når den bare var noen dager gammel. Det er en av mine yndlingsblogger fordi du deler av deg selv og spesielt fordi du lar det være lov å ha lyst på noe søtt og godt. Dine godsaker reddet meg fra fråtsing i julen i fjor og jeg har prøvd mange av dine fantastiske oppskrifter. Jeg er glad for at noen fokuserer på denne typen mat også. Gleder meg til alt du kommer til å dele med oss i framtiden og gratulerer så mye med bok. Jeg skal ønske meg den til jul 🙂 Fortsett å del av deg selv. Det er godt med menneskelige superhelter man kan se opp til 🙂

  Jeg tipper at onkel og lillesøster veier 91 kg til sammen.

 16. Linda sier:

  Gratulerer med 1 år’s dagen:) fortsett med den kjempe jobben du allerede gjør. Er innom å leser bloggen hver dag og koser meg med oppskrifter osv:) Du er en super inspirasjonskilde og gleder meg til boka de kommer!

 17. gro sier:

  Gratulerer med dagen:) Hopper aldri over noen av dine innlegg, og fått god hjelp når jeg har lurt på noe. Ha en strålende solfylt fin dag videre.

 18. trine sier:

  Hei! Første gang jeg kommenterer, men følger bloggen din alikevel! Jeg vet hun har en velvoksen onkel, ca 88kg og et barn på ca 20kg blir ca 108kg. Men det er jo fryktelig mye for en 11 åring?

 19. Linda sier:

  Oj, glemte vekta! Tipper Sofia løftet 65 kg:)

 20. Kjære Cecilie! 🙂 Gratulerer med 1 år! Jeg elsker bloggen din og har vært inne her og hentet inspirasjon og oppskrifter siden jeg startet med lavkarbo. Du har vært en stor inspirasjonskilde for meg når det gjelder det å lage herlig lavkarbomat og jeg ser opp til alt det du har fått til med å lage egen bok!!! Det er virkelig imponerende 🙂 Bloggen din er fantastisk og jeg vil fortsette å lese den hver dag!

  Boken din har jeg ønsket meg til jul, men det er jo ikke sikkert den havner under juletreet? Jeg synes boken din ser utrolig fin ut både layout-messig og innholdsmessig. Den har fantastiske bilder! 🙂 Jeg får så lyst til å lage de makronene dine… hehe 🙂 og cookies er noe jeg virkelig er spent på for oppskriftene jeg har funnet hittil har ikke fungert.

  Du får feire boken og bloggen din i dag med måte! 🙂

 21. Siv sier:

  Gratulerer med dagen 🙂
  Kjempeflott blogg som jeg følger regelmessig (hver dag nesten) den gir meg masse av inspirasjon og glede. Boken din har jeg allerede bestilt 🙂 og jeg gleder meg veldig til den kommer, Synes at du gjør en kjempejobb med bloggen din.
  Jeg tror at Sofie har løftet 65 kg, Har selv en gutt på 10 år som løfter faren sin opp fra gulvet, og han veier ca 80 kg 🙂
  Måtte du og dine ha en fantastisk fin høstdag.

  Hilsen Siv

 22. Ghassan sier:

  «For å delta, må du Legge igjen en hyggelig kommentar i dette innlegget»

  Dear Cecilie,
  This is a Hyggelig Kommentar..

  Happy Birthday Blog! You’re looking damn good! x
  🙂
  PS Hi Sofia!

 23. Anas sier:

  Gratulerer så masse med dagen! Jeg vil bare si deg uten å overdrive og smiske at du er en inspirasjonskilde for meg. Jeg er en jente på 19 år som for ett par måneder siden begynte på lavkarbo. Jeg er langt ifra overvektig og begynte på det ikke på grunn av vekt. (Er 174 høy og veier 65kg). Som sikkert mange andre er jeg utrolig lei av å fortelle alle at du KAN ha lavkarbo som livsstil over lengre tid og at du bestemmer selv om det er en slankekur eller ikke. Du er et levende bevis på det! Kjør på, gleder meg til å høre mer fra deg!

 24. Linda sier:

  Gratulerer med 1 år 🙂
  Jeg tipper at Sofia løftet 88 kilo !

  Hilsen Linda

 25. No.15 sier:

  Gratulerer SÅ masse! En blogg med mye inspirasjon 🙂

  Vanskelig å tippe, men det er vel bare å prøve seg. Tipper hun løftet 67 kg.

  Ha en flott dag.

  Klem, Lise

 26. Cathrine sier:

  Gratulerer med 1 års dagen 🙂 tipper 61 kilo ble løftet tilsammen. Flott side dette :)) nettopp begynt med lavkarbo, og siden din har gitt meg mange råd og tips.

 27. Elin I. sier:

  Hipp hurra for deg og bloggen! Gratulerer med ett år med blogg, og ikke minst med en fanastisk bok på vei! 🙂 Du er kjempeflink!

 28. Grete sier:

  Gratulerer Cecilie. Tenk hvor mye du har oppnådd på det året. Er jo rett og slett helt fantastisk.

  På konkurransen til Sofia så tipper jeg 84 kg ( gisp, hun er sterk) Satser på at det ikke er den eldste onkelen, om det er onkler på din side da. 😉

 29. Lene Sue sier:

  Gratulerer så masse med dagen!! Godt jobba, ikke ante jeg at bloggen var så ung, positivt overrasket 🙂 Flink til å formidle er du Cecilie!

  Denne 11 åringen så sterk ut, mye sterkere enn meg, jeg vil tippe på 89 kilo.

 30. Hege-mor sier:

  Gratulerer så masse med 1-års dagen for bloggen! Bloggen din er nydelig og inspirerende, tusen takk!!

  Tror 11-åringen løftet 81,5 kg.

 31. kristine sier:

  Gratulerer med 1-årsdagen 😀 Nå er det jo ikke så lenge siden jeg kom over bloggen din, men vert fast leser siden! Du skriver så utrolig godt og så mange gode oppskrifter 😀
  Moren min har gått ned masse i vekt med lavkarbo, noe som er helt utrolig, og jeg har planer om å lage noe lavkarbo-godteri til henne i julegave 😀
  Nå er det jo ikke helt enkelt å vite hvor mye 11-åringen løftet, men om man sier at han veide 75kg og jenta på 3,5 år veide 15 kg, så gjetter jeg at hun løftet 90 kg 😀 Og i såfall er hun myye sterkere enn meg 😉

 32. faddist sier:

  Gratulerer! Så gøy 😀
  Jeg tipper i rundt 70 kg, kanskje i underkant 🙂

 33. Beate M B sier:

  Gratulerer!! Jeg velger å tro at onklel er ganske ung, og derfor tipper jeg 53 kilo.

  Mvh Beate M B
  beate_myran(ætt)hotmail.com

 34. Line sier:

  Gratulerer med 1 år 🙂
  Utrolig spennende å følge deg og det du har drevet med. Kjempe moro med boka.
  Du har en lærerik og interessant blogg. Og med masse gode oppskrifter. Myke peanøttsjokoladekonfektene var bare nydelige, farlig farlig gode 🙂
  Gleder meg til å følge deg videre.
  Og vinner jeg ikke boka, så skal den kjøpes inn. For, selv om jeg ikke har så godt av det, så er jeg veldig glad i søte fristelser 🙂

  Jeg gjetter at Sofia løftet 78 kilo jeg.

  Ha en superduper dag 🙂

 35. Tilbaketråkk: It is done! « Lines skriblerier om alt og intet

 36. Kristine sier:

  Gratulerer så mye med et års dag. Det må feires 🙂
  Jeg tipper at onkelen er nok så ung. Jeg tipper 49,8 kg.
  Du får hilse å si at hun er både sterk og muskuløs 🙂

 37. Guro sier:

  Gratulerer så utrolig mye med 1-års dagen! Jeg gleder meg stort til boka di kommer ut!
  Lykke til videre på veien mot bloggens 2-års dag, for jeg håper stort at du er her dag også! 🙂

 38. Anne sier:

  Gratulerer med 1 års dagen! Sidene dine er en av mange inspirerende lavkarboblogger, mange fine oppskrifter som gjør at det aldri blir kjedelig å spise lavkarbo! Stå på videre!

 39. MaritBE sier:

  Gratulerer så mye!! 😉 Jeg tipper 100 kg 😉

 40. Marit sier:

  Gratulerer så mye med 1 års dagen! Utrolig inspirerende blogg og jeg gleder meg til boken din kommer ut, du er virkelig flink 🙂
  Jeg tipper hun løftet 87 kg tilsammen.

 41. Ann-Katrin sier:

  Gratulerer med bloggbursdag! Jeg har fulgt bloggen din i ca et halvt år og blir like glad hver gang bloglovin informerer meg om at du har lagt ut et nytt innlegg:) Jeg synes du skriver veldig bra, ærlig og morsomt. Du skriver om ting som interesserer meg. Du inspirerer til en sunnere livsstil på alle områder og skriver om hverdagsliv man kan kjenne seg igjen i. Også er du så flink! Det er veldig imponerende at du nå skal gi ut bok, som har vært din drøm, det er virkelig inspirerende! Boka di står høyt på ønskelista mi til jul!

  Sofia så veldig sterk ut, så jeg tipper hun løftet 88 kg tilsammen!

 42. Tina sier:

  Gratulerer med et års dagen 🙂
  Tipper Sofia løftet 73,5 kg!!!

  Klem

 43. Merete sier:

  Gratulerer så mye, og takk til deg for en inspirerende, men også bare koselig blogg å lese:) Den er så jordnær og samtidig morsom som jeg tror treffer veldig mange:)

  Så over til å gjette: Hmm, (tipper helt vilt, men vil svært gjerne vinne boka di så må prøve) 95 kg?:)

  Gratulerer med alt du har oppnådd til nå på dette året:)

  Stor klem fra meg

 44. Marit sier:

  Hei
  Har vært innom her noen ganger å lest og prøvd flere av oppskriftene dine! Nydelige knekkebrød og peanøttkonfekt!! Har bare levd på lavkarbo i to uker, og utrolig nok ikke hatt ett eneste migreneanfall siden!! Pleide å ha tendens til migrene sånn ca 5 ganger i uka! Absolutt verdt å legge om til lavkarbo =)
  Tipper Sofia løftet 91,4 kg hehe,morsom konkurranse!

 45. Therese sier:

  Å, så fantastisk premie! Håper på boka di;)
  Jeg tipper hun har løftet ca. 83 kg! Sterk er hun i hvert fall!!

 46. Stine sier:

  Gratulerer med bloggbursdag! Jeg tipper at hun løftet 80 kg! 😀

 47. Nina A. M. sier:

  Gratulerer med 1-årsdagen! : )
  Bloggen din er SÅ delikat og du skriver så lett og godt at det er en fryd å lese.
  Veldig koselig at du fletter inn dagligdagse glimt fra familielivet, for det gjør bloggen så mye mer levende…
  Har vært fast leser siden nyttår og bloggen har gitt meg masse tips og inspirasjon. (Ikke minst når søtsuget setter inn… ) Gleder meg vilt til boken din kommer!
  Jeg startet litt halvhjertet med LCHF på nyåret for å se om det hjalp på min Ulcerøs Colitt, men endte tilbake i gamle spor utpå våren/forsommeren. I høst begynte jeg med friskt mot hos ernæringsterapeut Gunn Karin Sakariassen hvor jeg har fått fantastisk hjelp til å komme i gang igjen med et riktig lavkarbokosthold. Symptomene fra sykdommen har blitt mye lettere og som en fin «bivirkning» har jeg mistet 7 kg. så langt… Derfor kommer jeg til å fortsette å kjøpe mitt smør og min seterrømme med hevet hode!!! ; )

  Når det gjelder konkurransen tror jeg «sterke Sofia» løftet 82,4 kg.

  Stor klem…

 48. Bente sier:

  Gratulerer så mye med 1 års dag for bloggen din:-)
  Jeg ønsker meg en ekstra bok av deg til å ha på kontoret mitt;) Jobber med ernæringsveiledning i Horten:) og mine klienter trenger inspirasjon til baking.
  Ekstra gøy er det jo å kunne anbefale boken til en lokal helt:-) + at den tar seg fint ut på hylla;D

 49. anniken sier:

  Gratulerer 🙂 Kjempefin blogg som æ e innom nesten hver dag:)

 50. Desiree sier:

  Gratulerer med bloggen!

  Jeg tror på en ung onkel, og tipper 48 kilo 🙂

 51. Tina sier:

  Bursdag er gøy:-) gratulere så mye med bloggebursdag. Du er en flott inspirasjon til flere som lever på lavkarbo og er flink til å forklare deg på en normal folkelig måte. Hipp,hipp hurra for bloggen din. Nå vet jeg ikke hvor gammel eller stor denne onkelen til Sofia er, men tar utgangspunt i at han er en normal gjennomsnittsmann mann 80,5 kg, lille jenta på 3,5 ca 17,1 kg oj, det blir 97,6kg, hmmmm en meget sterk 11 åring, men regner med at det var rett opp fra gulvet, så det klarte hun nok:-)

 52. Frida sier:

  Så stas med bloggbursdag Cecilie! Gratulerer med dagen, jeg håper du feirer den, fortrinnsvis med noe av den deilige, fristende baksten din 😉 Det er vel fortjent!

  Og dæven døtte for noen muskler på Sofia! Onkler har det jo med å veie en del! Jeg gjetter 79 kg, selv om jeg nesten ikke tror det er mulig 😮

 53. Ingunn sier:

  Hei, gratulerer med ettårsdag! Jeg synes du har en inspirerende og fin blogg! Jeg tipper at hun løftet 96 kg!

 54. ninabakke sier:

  Gratulerer så masse med bloggdag 🙂 KJempe fin blogg du har! Lykke til videre med den.

  Jeg tipper hun løftet 78 kg

  Ha en strålende dag videre.

 55. Linn sier:

  Hipp HURRA for bloggen og deg!!! 😀 Jeg er en fast følgesvenn og må titte innom deg hver eneste dag for å få en positiv boost! Du er bare nydelig og jeg elsker skrivemåten din! Du er en motivasjonskilde ut over det vanlige! Jeg tror bokprosjektet ditt er like spennende for oss som følger deg som for deg selv. Jeg sitter nesten å hopper i stolen hver gang jeg leser om forberedelsene til boka. SÅ morsomt å følge med! Jeg ønsker meg boka, både for å ha den fine boka di stående fremme å pryde kjøkkenbenken min (du vet jo jeg er en rosajente og ELSKER designet! Hoho) og får alle de gode oppskriftene! Dessuten har jeg alerede drevet litt reklamering for boka til venner og family, så vet flere som ønsker seg den under juletreet! 😉 Stå på videre, søte deg! Jeg har iallefall ingen planer om å slutte å lese bloggen din!

  Ha en fin bursdagsfeiring! 😀 Stor KLEM

 56. Hegej sier:

  Takk for en helig blogg med masse inspirasjon i hverdagen.

  Jeg tipper at den sterke 11 åringen løfter 82 kg 🙂

 57. Gratulerer så mye med 1-årsdagen! Du har en utrolig flott og inspirerende blogg og jeg har allerede prøvd ut noen av oppskriftene dine. Gleder meg tiil flere i boka du. Den ser utrolig delikat ut! Jeg tipper at Sofia kanskje har en onkel som ikke er så veldig gammel så da tipper jeg at hun har løftet 50 kg 🙂 Imponerende uansett å løfte to pers synes nå jeg da 🙂 Lykke til videre med bloggen og ikke minst med boksalget!

 58. martesmatte sier:

  Hei
  Jeg tror hun løftet 70 kg 🙂
  Gratulere med bloggbursdag, takk for et år med inspirasjon og stor glede ved å lese bloggen din. Takk for alt du deler 🙂
  mvh
  Marte

 59. Veronica O sier:

  Gratulerer med bloggbursdag!
  Jeg er med på begge konkuranssene og gjetter at Sofia løftet hele 52kg!

 60. Ingerlis sier:

  Herlig utfordring; Jeg tror din sterke datter løftet 74 kg!

  Gratulerer til fristende lavkarbo bloggen, du har klart enormt mye til 1 år å være! Hell og lykke på ferden videre, som jeg håper vil vare:)

  Nyt den flott dagen!

 61. supersiljee sier:

  Makan til bra blogg skal man lete lenge etter 🙂 Og hvilken fantastisk giveaway, enten det blir julegave til meg selv eller fra noen andre, så havner nok den nydelige kokeboka de i hylla mi og jeg gleder meg.

  Jeg tipper 88 kilo, da jeg vet at unge damer kan også være veldig sterke 😀

 62. Anne sier:

  Gratulerer med 1 år! Jeg har allerede forhåndsbestilt boken din, så jeg ønsker meg veldig en iherb-premie. 😉 Tipper at Sofie løftet 94 kg……. Gleder meg veldig til boken din kommer. Den ser virkelig lekker ut. 🙂

 63. Unni sier:

  Hei Cecilie og gratulerer så mye med 1 års dagen til bloggen. HippHIppHURRA!!!! Jeg blir generelt veldig glad av å lese bloggen din, den inspirerer meg til å bake og lage god sunn lavkarbomat. Men også til å eksprimentere og prøve meg fram på kjøkkenet. Så takk for det.

  Jeg meg som en liten unge til boka kommer i posten, layouten er lekker og smakfull. Vil også ønske dere en super dag/kveld.

  Jeg tipper at Sofie løftet 90 kg.

 64. ina sier:

  hurra for deg! jeg tipper 74 kilo. 🙂

 65. Jan sier:

  Jeg tipper på 59 kg. Har smakt mye godt etter oppskrifter fra den flotte bloggen din!
  Hilsen Jan

 66. Malene sier:

  Herlig giveaway 🙂 Tipper hun løftet 82 kilo 😉

 67. Silje Silje sier:

  Gratulerer så mye med bloggbursdag Cecilie! Jeg må jo ha fulgt deg helt siden starten jeg da, jeg har jo lest deg kjempelenge! 🙂 Jeg er imponert over alt du har fått til med bloggen din på kun ett år, det ligger mye jobb bak en aktiv blogg med mange lesere! Jeg kommer til å følge deg videre, og som jeg har sagt til deg før – du er den eneste lavkarbo-bloggen jeg leser, kun fordi du er du 🙂

  Hvis jeg vinner ønsker jeg meg boka di! Jeg er så vanvittig blakk om dagen så jeg får ikke kjøpt den 😦 Pengene må gå til mat.

  • Amalie sier:

   Gratulerer med ett års bloggebursdag og bokutgivelse!! Du imponerer;)
   Tipper at vekten er 48 kg.
   Hilsen Amalie

 68. Charlotte sier:

  Hei,
  Kjempe flott blogg med mange inspirerende mat og treningstips! Gratulerer med dagen 🙂

  Jeg drister meg til å tippe at Sofia løftet 109kg.

  Charlotte

 69. Kris sier:

  Grattis med både blogg og bok!! Har smakt mye godt som du har oppskrift på;)
  Onkel og barn veier 63,5 kg. Hilsen Kris

 70. Mie Mari sier:

  Heihei 🙂 Jeg begynte å spise lavkarbo i begynnelsen av august, og bloggen din har vært en stor inspirasjon fra dag 1! Siden jeg har veeldig lyst på kokeboken din (ja, faktisk står den øerst på ønskelisten min!) måtte jeg nesten bla litt tilbake i bloggen din for å se om jeg fant noen hint til hvor stor denne onkelen kunne være :p Til slutt fant jeg et kjempekoselig innlegg om julen, hvor det sto at dere var på besøk hos din bror. Altså må han være gammel nok til å eie sin egen leilighet. Da ble jeg veldig imponert over 11- åringen din, som jeg tipper har løftet 87 kg (wow!)

  Gratulerer med 1 års- dagen 😀 Du har en fantastisk flott blogg! Gleder meg til å se resultatet av boken!

 71. Evelyn sier:

  Gratulere så mye med blogg bursdag, tenker det er stas 🙂 Du skal være utrolig stolt av deg selv, du har mange lesere deriblandt meg og min samboer. Vi er innom hver dag og vi er kjempe spent på den flotte boka di. Masse lykke til videre. Klem

 72. cillla sier:

  Gratulerer! Jeg tipper 50 kg 🙂

 73. Khi/Ingunn sier:

  Gratulerer så mye med bloggbursdag! 🙂 Jeg gjetter på at din muskelbunt-niese løftet 83 kg. Jeg ønsker meg veldig den nye boken din om jeg skulle ha flaks nok til å gjette riktig! ❤

 74. Khi/Ingunn sier:

  Ah, feilkobling i hjernen min visst – muskelbunt-datter mener jeg! 🙂

 75. silje sier:

  Gratulerar Cecilie!! Du er ein stor inspirsjon for meg, og eg eg er sååå glad i innlegga dine (spesiellt hormonella og snope oppskriftene:) keep up the good work;) Gratulerar med bok utgivelse også foresten!! Eg blir så inspirert av alt du får til!!!
  Tippar på ein ung og lett onkel- 70 kg:) (fortsatt imponerande! – sterk dame;)

 76. wenche sier:

  Hipp hipp! En stor og fargerik rakett til deg og den fantastiske bloggen din! Å vinne boken din eller iherbshopping hadde vært den ultimate førjulsgaven til meg selv 🙂 Man skal jo skjemme bort seg selv litt 🙂 Imponerende muskler, jeg tipper litt dristig 81 kg. Skulle dette være i nærheten, er jeg mektig imponert!

 77. Karen sier:

  Hei Cecilie! Er innom bloggen din daglig, og finner stadig nye tips og ny inspirasjon til en bedre livsstil – tusen takk for en flott blogg! Og for at du er den du er 🙂
  Tipper at den unge damen løftet 86,3 kg 🙂

  God jubileumsklem!

 78. Anne Grethe sier:

  Gratulerer med 1 årsdagen!
  Falt innom helt tilfeldig, og blitt værende. Gleder meg til å få boka di i posten:)
  Tror Sofia løftet 90 kg

 79. Simone sier:

  Takk for at velger å blogge! 🙂

  Jeg tipper at den unge frøkna løfter 63 kg!

 80. Susanne sier:

  Hipp hipp hurra for deg og bloggen Cecilie! 🙂 Så gøy å få være med på bursdagsfeiring!
  Jeg er så glad for at DU begynte å blogge! 🙂 Jeg synes du har en fantastisk blogg, med humor, gode tips og ærlighet! Det at du deler sider av deg selv, og episoder fra hverdagen som ikke alltid setter deg i best lys, men som mange av oss kjenner seg igjen i. Tusen takk!! 😀
  Ha en super bursdagsfeiring!

 81. sissel sier:

  Hei ! Grattis med bloggens 1. Års dag 🙂 Trodde den var eldre, så da må jeg ha lest den ganske fra starten. Jeg har bestilt boka og gleder meg veldig 🙂 Jeg tror den sterke jenta di har løftet 87 kilo, litt mye for ei jente på 11 år, men med de bicepsene tør jeg å tippe det 😉 😉 😉 Veldig imponerende.

 82. Lissi sier:

  Gratulerer SÅÅÅ masse med 1-års dagen til bloggen :)) Jeg kom tilfeldigvis over den engang på nyåret og har vært daglig leser siden 🙂 Jeg liker godt at du skriver ganske variert.. Kosthold (lavkarbo), trening og hverdagen din -alltid noe å glede seg til ved å kikke innom 🙂 Og fantastiske oppskrifter som du deler 🙂 Gleder meg til fortsettelsen!

  Her i huset har vi også en sterk 11-åring.. Hun løftet meg broren på 6.. Altså 99,5 kg tilsammen

  • Lissi sier:

   Nok en gang postet meldingen seg før jeg var ferdig 😉

   Vår sterke 11 åring løftet altså meg broren på 6 år, tilsammen 99,5 kg.. Utifra muskelbildet vil jeg tippe at Sofia er såå sterk hun også, så jeg tipper 99,5 kg 🙂

 83. Oda Sofie sier:

  Hurrahurra!!

  Fersk (men daglig) leser av bloggen din – ble altfor fort hekta:D

  og selvom jeg ikke føler meg som en like verdig konkurrent som de som har fulgt deg siden dag en, så slenger jeg meg på konkurransen jeg og 🙂

  Store klemmer :):):)

 84. hannem sier:

  Tipper at det er en ung onkel, og at hun løfta ca 50 kg.

 85. Ellen sier:

  Ett år allerede? Oisann, tiden går fort, da har jeg jo nesten eller snart fulgt deg i ett år. I allefall så er du til stor inspirasjon og jeg gleder meg til boken din kommer på trykk:)

  11 år og så store muskler??? Wow! Og jeg som var så lykkelig over å ha trent i 8 mnd og fått noe muskler, men det er jo bare blåbær i forhold til din datters muskler. Hun kan nok løfte ganske tungt, men jeg tipper det er en ung onkel, så jeg sier: 56,3.

 86. Anita sier:

  Gratulere så mye med dagen! Utrolig hvor fort tiden går:-)

  Det ser ut til at musklene er ganske store til å være 11 år, men jeg tipper likevel at det er en litt ung eller lett onkel og at hun løftet 58,5 kg:-)
  Ha fortsatt fin 1-års feiring 🙂 🙂

 87. Xinyi sier:

  Hei,
  Gratulere så mye med 1-års dagen!
  Imponert over muskelene til 11-åringen!!!
  Tror hun løfter 65 kg 🙂 Håper det er riktig da!
  Lykke til alle sammen!
  Klem ❤

 88. Yi sier:

  Hei,
  Tror hun løfter 71,2 kg!
  Vanskelig å gjette…
  Ha en fortsatt fin høstdag!
  Klem ❤

 89. myfunnydays sier:

  *Lavkarbokake med ett lys til deg* Gratulerer Cecilie! Du er en inspirasjonskilde og enorm motivator 😀

  Ellers så tipper jeg på 41.7 kg 🙂

 90. Anna sier:

  Gratulerer med jubileet. Takk for den inspirasjon og glede som bloggen din gir meg i hverdagen 🙂
  Jeg tipper 103 kg, og krysser fingrene for at jeg vinner boka di. Den gleder jeg meg til å lese!

 91. Tonje sier:

  Hei søta! Tenk at jeg har fulgt med bloggen din i tilnærmet ett år da.. 🙂 Takk for en fantastisk blogg og alt du deler med oss leserne! Jeg er kjempespent på boka di, og det hadde vært fryd og gammen hvis jeg kunne vært så heldig å vinne, så jeg frister lykken her. Jeg håper du fortsetter å dele med oss fra hverdagen din, både mat, trening og søte små historier. Stå på Cecilie, du er en inspirasjon for mange! 🙂

 92. Lammelåret sier:

  Jeg tipper 82 kilo

  Gratulerer med ett-årsdagen!
  Kjempeflink du har vært som har kommet i land med målet ditt.
  Lykke til med lansering og salg av boka!

 93. Mette E sier:

  Hei! Gratulerer med jubileum og bokutgivelse. Tipper 52,5 kg.

 94. Kristin sier:

  Å, så utrolig koselig! Gratulerer med ett årsdagen! 😀 Har følgt deg så lenge nå, og det er så morsomt å se hvordan boka straks er i hyllene 🙂 Gleder meg virkelig til å lese den nå, det har vært en lang ventetid! ^^ Du bør være mektig stolt av deg selv! 🙂 Og om jeg skal gjette på vekta, så må det bli…. 68kg! 😀

 95. Hege sier:

  Gratulerer med bloggbursdag!

  Jeg tipper hun løftet 73,5 kilo.

 96. Trude sier:

  Hurra! Gratulerer med dagen!
  Jeg tipper 52,5 kg! 🙂
  Håper boka di ligger under juletreet i år!

 97. Nina-Jeanette sier:

  Gratulerer med årsdagen og boka selvfølgelig!!! Dersom jeg ikke vinner boka skal jeg garantert ønske meg den til jul!!! Give aways er jo kjempekoselig, men et tips til annen premie kan jo være (inspirasjons)kurs med deg!??!! Jeg skulle så ønske jeg klarte å holde meg på lavkarbo hele tiden, men har vært mye av og på…mye av grunnen er at jeg har kronisk sykdom og mye smerter i ledd og derfor ofte velger lette og raske løsninger…Jeg er mye sliten og orker ikke bruke mye tid på mat…i tillegg blir jeg fort matlei!!! Du har kanskje masse tips i boka di???

  Du har jo ikke sagt hvor gammel onkelen er, men jeg må bare tippe at Sofia løftet 81 kg 🙂

  Hilsen Nina-Jeanette 🙂

 98. Marianne sier:

  Gratulerer med dagen! Veldig kjekk blogg å følgje – blir så inspirert i forhold til mat av den. Deler gladnytt med deg, sidan du inspirerer: legesjekk i dag, ca 6mnd etter omlegging til «lavkarbo light» og regelmessig trening sa: blodtrykk fint, blodsukker fint. Eg slepp unna medisinar, hurra!! Bonus er lettare, fastare kropp med meir musklar :o) Tippar vekta er 75 kg, og håpar på boka under treet i år.

 99. Marte sier:

  Gratulerer med dagen!:) Tusen takk for inspirasjonen du gir meg for hvert innlegg:)
  Håper veldig på at boka di ligger under juletreet i år;)
  Jeg tipper på at ho løfta 67kg.

 100. Hanne sier:

  Gratulerer med dagen og takk for herlig blogg.
  Forsiden til boka er så delikat og innbydende – gleder meg til å lese den og bli inspirert til videre utforskning på kjøkkenet.

  Jeg tipper 82 kg

 101. Annette Vik sier:

  Gratulerer så mye med ett-års dagen! Har fulgt med bloggen din en stund nå, og mye inspirasjon å finne! Boka ser jo fantastisk flott ut, og den skal jeg skaffe meg på ene eller andre måten ja;o) Jeg tar en råsjanse og tipper at den spreke dattera di løfta 84,5 kg:-)

 102. Elin sier:

  Gratulerer med 1-års dagen! Og mange takk for en fin og interessant blogg.

  Morsom konkurranse 🙂 Jeg tipper på at Sofia løftet 63 kg!

  Ønsker meg gjerne kokeboka di om jeg vinner! 🙂

 103. Emilie sier:

  Gratulerer med bloggbursdag!! Har fulgt deg siden jeg startet å spise lavkarbo i begynnelsen av april, og håper jeg får gleden av å være leseren din i flere år framover! 😉 Inspirerende, det er det du er!

  Jeg tipper onkel+Mira tilsvarer 98kg. 🙂

 104. e84 sier:

  Gratulerer så mye Cecilie! Jeg har fulgt bloggen din i lang tid ( som du vet ) og jeg mister ALDRI et innlegg. Fantastisk lesning- ALLTID! Håper du fortsetter selv etter du blir bokkjendis 😉 HIPP HURRA for deg og Fristende Lavkarbo! ❤

  Jeg tipper på 60 kg 🙂

 105. Siv Jorunn sier:

  Tipper på 95 kilo 🙂

 106. Christine sier:

  Gratulerer så mye med 1 år! Må det bli mange år til. Ingen dag uten Cecilie her hos meg ;-).
  Jg tipper også på ung onkel og tipper 48 kg 🙂

 107. Ingvild sier:

  Gratulerer med dagen til en veldig inspirerende blogg! 🙂
  Jeg håper det blir mange flere bloggbursdager å feire!
  Jeg er så glad jeg har bloggen din å lese hver dag, du får meg til å smile, du får meg gjennom de tunge dagene da jeg bare har lyst på noe med masse karber i, og du viser at det ikke er verdens undergang om man ikke kommer gjennom de dagene helt lavkarbo.
  Du skriver så ærlig og menneskelig, det er det beste med bloggen din.
  Jeg har så veldig lyst på boken din, og har ikke så veldig lyst til å vente til jeg kommer til Norge i slutten av desember med å lese den, så jeg ønsker meg boken din 🙂

  Men jeg må si, dæven for noen muskler Sofia har!

 108. Kjersti sier:

  Gratulerer med dagen! Håpe du får feira skikkelig!!
  Imponerende datter! Men har jo et godt forbilde da!!
  Forandrer nå min » kjære Gud, jeg ønsker med kokebok til jul» til «kjære Gud, jeg ønsker meg den litt tidligere slik at jeg kan lage deilig lavkarbo til min datters 3 års dag 5 nov» 🙂
  Ellers så tipper jeg at frøkna greier å løfte 96,7 kg.

 109. malin sier:

  Hurra for bloggen!
  Jeg tipper 100kg !
  Takk for en inspirerende blogg, fortsett slik! 🙂

 110. Christine TB sier:

  STILIG som vi sier her på Vestlandet:)
  SuperSofia løftet nok 79 kg!
  Gratulerer så mye med bloggebursdagen, du er en flott inspirasjonskilde og mentor:) Gleder meg til boken din er tilgjengelig!

 111. -m- sier:

  Gratulerer med bloggbursdag! Litt av ett år du har hatt og håper virkelig at du fortsetter å dele av deg selv:)

  Sofia virker som ei superjente og med de muskla klarer hun nok onkelsøster-løftet på 93,7kg

 112. Randi sier:

  Gratulerer med bloggbursdag! Du har en fantastisk fin blogg Cecilie, selv om jeg ikke kommenterer så mye er jeg innom nesten hver dag 🙂 Det er faktisk en av dagens høydepunkter for meg.
  wow dette var fine muskler Sofie!! 🙂 Jeg tipper du løftet 78 kg.

 113. Katrine B. Johnsen sier:

  Skulle gjerne hatt slike armmuskler selv. Du må være sterk. Tipper 82 kg.
  Gratulerer med 1 årsbloggdag! Stå på videre.

 114. Amalie sier:

  Gratulerer så mye!!!
  jeg vil gjette at hun løftet 88 kilo tilsammen! 🙂

 115. Gratulere med 1 år!
  Tipper 79 kg!

 116. Marianne sier:

  Gratulerer så masse med jubileum, og takk også for en kjempefin blogg 🙂

  Jeg tipper hun løftet 63 kg, og for en muskelarm da, imponerende 🙂

 117. For det første: Gratulerer med bloggbursdag! Kunne mer enn gjerne tenkt meg den boka. mamma har akkurat begynt et bedre liv og har lagt om til lavkarbo. desverre har hun ikke så mye kunnskaper innen lavkarbo kokkelering, så jeg kunne likt å gi henne den ❤

 118. Ingrid M sier:

  Jeg gjetter 104 kg 🙂
  Gratulerer med 1 årsdagen 🙂

 119. Tone Cecilie sier:

  Masse gratulasjoner med 1-årsdagen for bloggen din Cecilie :-).
  Det må være veldig koselig å få så mange hyggelig tilbakemeldinger. Men det er jo så hyggelig for oss å følge med på bloggen din også, da 🙂

 120. lise sier:

  Gratulerer med dagen – og stor bloggsuksess! Jeg skal definitivt kjøpe boken din i november, så om jeg skulle vinne en, får min også-lavkarbo-mor den til jul. Hun får vel gjerne en uansett, antar jeg.. Jeg tror din Sofia er like sterk som min Sofie, og da klarer hun å løfte 75+14 kilo, altså 89 til sammen.

 121. My sier:

  Gratulerer med 1årsdagen til bloggen din!!
  Den er utrolig innspirerendes å lese på, fant den i nov i fjor og følgt den flittig siden. Har hjulpet meg på fler måte!
  Gleder meg til boken din kommer!!!
  Håper på flere innholdsrike år på bloggen din!

 122. Trude sier:

  Jeg fant bloggen din tidligere i sommer da jeg surfet meg gjennom nettet etter gode lavkarboblogger. Nå er jeg innom og leser hver dag! Gleder meg til å titte innom og håper du fortsetter å skrive i mange år fremover 🙂 Gleder meg også masse til å kjøpe boken din. Tipper at det kommer til å bli ganske enkelt å holde seg unna julemarsipan og annet godteri (noe jeg har svært vanskelig for!) når det er så mange fristende oppskrifter i boken.

  Jeg tipper at Sofia løftet 75 kg 🙂

 123. Trude sier:

  Og gratulerer så mye med 1- årsdagen til bloggen 🙂

 124. salla sier:

  Gratulerer med 1års bloggdag! Du har en flott og inspirerende blogg! Tipper på at sofia løftet hele 67 kg:)

 125. Helene sier:

  Du har en fantsisk flott blogg, og jeg må si det at jeg føler aktivt med! Du deler fantastiske tips til lavkarbo, og formidler på flotte måter. Bloggen din gir innspirasjon og vi får bli kjent med ditt liv på lavkarbo. Og gratulerer så mye med 1 års dag 🙂
  Jeg vil tippe at Sofia løfta rundt vil tippe sånn rundt 76 kilo ^^ Må si hun er jammen sterk til å være en så lita jente! 🙂

 126. Elisabeth sier:

  Hjertelig tillykke med et år:) Jeg har fulgt deg HELE VEIEN, lest alle innlegg du har lagt ut. Og du har vært til stor inspirasjon. Kanskje spesielt med prosjektet ditt: du har vist mot, tillit til prosessen, tro på at det nytter å skape noe eget. For det er veldig modig å gi seg ut på et sånt prosjekt, alt det kreative skal tas fra deg selv, det skal være ditt produkt helt og fullt. Og du kom vakkert i mål må jeg si, gleder meg veldig til resultatet ligger i mine hender og på min kjøkkenbenk:)
  Regner med jentene er stolte av mamman også, bra forbilde er du iallefall.
  Jammen må jeg si hun har muskler, Sofia. Kanskje hun går i mors fotspor der og blir glad i styrketrening, ser ut som hun har øvd litt. Og onkel + Mira tipper jeg blir 89 kg.

  Og jeg ønsker meg selvsagt veldig boka di, og yogamatte. Trenger en sånn som er litt tynnere og som er lett å ta med seg på tur.

 127. Ennah sier:

  Gratulerer med 1årsdagen! 🙂 Tror at sterke Sofia med de flotte armene løftet 101 kg!!! Har bestillt boka og gleder meg til å lage julegodteri..
  Ha en god, fargesprakende høstdag!

 128. Jannicke Røseng sier:

  Gratulerer med 1-års dag!!:) Jeg tipper Sofia løftet 63kg!

 129. Linda Marie sier:

  Hei hei 🙂
  Dette var en kul konkurranse 🙂
  Jeg tror Sofia løftet 63 kg…
  Mvh Linda Marie

 130. Fine Ine sier:

  Du har fått til utrolig mye bra på ett år. Du burde være stolt, det hadde i hvert fall jeg vært hvis jeg hadde kjent deg!
  Jeg skal ønske meg boka di til jul, for denne jula blir annerledes fordi jeg har fått påvist glutenallergi og har valgt å kutte ut sukker. Så med tanke på snop er jeg virkelig åpen for nye ting.

  Jeg tar i og tipper på at Sofia løftet 101 kilo 😉

 131. Linda sier:

  Hei. Jeg har fulgt bloggen siden november/desember. Du har gjort meg veldig inspirert til å lage god lavkarbomat og ikke minst godbiter.
  Du skriver veldig levende, og det gjør det veldig interessant å lese.

 132. Hege sier:

  Gratulerer med 1 års dag. Du har en veldig flott og inspirerende blogg.
  Jeg tror at onkel og lillesøster veier 76 kg! Imponert over musklene.

  Mvh Hege

 133. Marit sier:

  Kjære deg, min store inspirator!!! Gratulerer med 1 års bursdag. Ikke nok med at du inspirerer meg til lavkarbo, det jeg setter aller størst pris på er at du fikk meg inn i løpe modus igjen. Ble ingen halvmaraton på meg, prestasjonsangsten tok meg. Jeg elsker løpinga og er så takknemlig for å være igang igjen. Så halvmaraton skal det bli en gang… 😉 Boka di ser helt nydelig ut og jeg gleder meg til å se den på orntlig!!!

  Sofia ser supersterk ut; og jeg gjetter 100 kg!!!!!!!!!

  Hipp hurra for deg, og heia meg, krysser fingre for at jeg vinner!!!!!!
  God helg hilsen fra Marit Sola

 134. Katrine sier:

  64 kg, tipper jeg 🙂 Den boka siiiiiiikler jeg etter! hehe..

 135. Lise sier:

  Gratulerer! Bloggen din er til stor inspirasjon! Jeg kjenner mange unger som synes det er en ok sport å løfte voksne, så jeg går for 102 kilo 🙂

 136. littespelid sier:

  Grattulerer, tenk så fort tiden flyr.
  Boken din ser så fantastisk inspirerende ut.
  Jammen har du en sterk datter med så flotte muskler, bra man trener når man er ung det har man masse igjenn for når man blir eldre.

  🙂 jeg er nesten alltid her men sjelden jeg legger igjenn komentarer, liker inleggende dine og den fine balansen mellom mat og hverdag.

  På konkuransen tipper jeg at hun løftet 74 kg

 137. Cecilie 26 sier:

  Hei Cecilie, en navnesøster her 🙂

  Synes du har en herlig blogg, jeg spiser moderat lavkarbo, men er nok en av dem som aldri vil klare meg helt uten verken havregrøt eller poteter til de hardeste treningsøktene. Men jeg henter utrolig mye inspirasjon til deilige oppskrifter og ikke minst til å ikke være så fettredd som jeg tidligere har vært 🙂 Gratulererer med 1 år, håper det blir mange, mange flere 🙂

  Tipper søtnosen din løfta rundt 78 kg.

  Cecilie 26

 138. Ann sier:

  Hei! Gratulerer så mye med 1 årsdagen til deg og bloggen! 😉 Mye spennende lesing her hos deg, det må jeg si! Jeg kommer til å kjøpe boka di når den kommer ut, men det hadde jo vært ekstra stas å vinne den! 😀 Jeg tipper at jenta di har løftet 54 kg alt i alt.

  Vennlig hilsen
  Ann

 139. Lene Asker sier:

  Gratulerer med 1 års dagen – og med boken. Den ser fantastisk flott ut. 🙂

  Jeg tipper hun løftet 65 kilo.

  Mvh
  Lene

 140. Birgitte sier:

  Hurra og gratulerer med dagen!! Siden jeg fant deg på nett i fjor høst har du klart å bli mitt number one fokuspunkt i hele den store vide bloggssfæren. Du er den eneste bloggen jeg MÅ innom hver dag. Mitt absolutte favorittinnlegg er det der du omtalte deg selv som «ikke akkurat natural born florence nightingal» etter å ha pleid syke barn og syk mann i mange dager. Det var så herlig forfriskende sagt av en dame! Ellers elsker jeg alle innlegg med et personlig tøtsj, som alle lørdagsinnleggene og alle tips til iherb, lure og smakfulle ting å putte i munnen og alt om trening. Hum, ja, det var visst alt her det! Jeg tipper sterke Sofia løftet en 15 kilos lillesøster en 70 kilos onkel = 85 kilo. Ønsker meg selvfølgelig først og fremst den superlekre bakeboka di! Bursdagsklem fra meg

 141. Ann-Dorte sier:

  Tillykke med i torsdags 🙂 Det er altid vigtigt at fejre det der fejres kan – og især 1 års dagens for din fine blog 😀
  Din datter ser stærk ud, så jeg gætter på at hun sagtens kan løfte 86,5 kg.

  Hav en dejlig lørdag UDEN selvsabortage 😉
  //AD 🙂

 142. Jane sier:

  Orv, jeg tipper på at stærke Sofia har løftet 74,5 kilo. 🙂

  Og tillykke med blogfødselsdagen. Sikke langt du og bloggen er nået på bare et år!

 143. Trine RJ sier:

  GRATULERER MED DAGEN! 😀
  Du har en herlig blogg! min favoritt, faktisk 🙂
  Jeg er såå glad på dine vegne når det gjelder bok. Godt jobba! Det er inspirerende å lese om hvordan du har fulgt, og gjennomført, drømmen din.

  Jeg tipper din sterke, flotta datter løftet 79 kg!
  Litt av noen biseps på den jenta! 😉
  Trine 🙂

Kommentarer er stengt.