Lørdag morgen – og bokpraten fortsetter…

I dag våknet jeg til følgende bilde og tekst på som redaktøren min hadde lagt ut på facebook:

Er så stolt og glad for at jeg har fått være redaktør for en fantastisk fin bok som nå er gått i trykken. Tusen takk til forfatter Cecilie Theiste-Bratli for et manus som både inneholder nydelige og inspirerende oppskifter og ikke minst fine personlige tekster! Takk til fotograf Frank Oknes som har levert kunstbilder som til og med fikk erfarne ansatte på trykkeriet til å sperre opp øynene. Takk til stylisten som tydeligvis bør fortsette å style kokebøker, og ikke minst – tusen takk til designer Live Brekke som har vært positiv, dyktig og effektiv ♥ Jeg gleder meg til neste prosjekt!

For en fin melding! Jeg blir ekstra glad fordi, som dere vet, det er jeg som foreslo fotograf og designer. Utrolig kult å se et slikt bilde også, for jeg har jo ingen aning om hvordan det praktiske i en trykkeprosess egentlig foregår.

Grunnen til at boka er sendt helt til Danmark for å trykkes, er at bokstavene på forsiden skal ha et spesielt preg. Forsiden har dere jo allerede sett. Når du blar opp boka, altså på innsiden av permen, ser du dette:

Oppslaget viser 40 av 106 opskrifter… Boka sendes med posten 3.november til dere som har forhåndsbestilt. Deretter sendes den ut til butikkene, og vil komme til butikk uke 45. For å forhåndsbestille boka, kan du klikke på forsidebildet til høyre.

Hmmm, det ser ut til at jeg forviller meg inn i bokprat konstant om dagen. Beklager, altså 🙂 Jeg fikk tidligere et spørsmål om å presentere boka bedre. Jeg tar med baksideteksten siden jeg først er i gang:

Kan man bake søte fristelser som også er sunne? Ja, nå kan du faktisk kose deg med god samvittighet, for i denne boken er alle de 106 oppskriftene både sukkerfrie, glutenfrie og smakfulle. De er også enkle å lage og det er lett å få tak i ingrediensene.

– Fristende lavkarbo er en stemningsfull bok, krydret med velskrevne, personlige betraktninger om kjærlighet, familieliv, mat og helse.

Cecilie Theiste-Bratli er lærer, skribent, blogger og bakeentusiast. Hun har eksperimentert frem, bakt og servert hjemmelagde fristelser i flere år – til stor glede og nytelse for familie og venner. Nå får vi andre også mulighet til å smake på alle hennes nydelige oppskrifter. Alle fristelsene er illustrert med innbydende bilder, noe som både gjør boken til en praktisk bruksbok og en vakker inspirasjonskilde.

cookies – vafler – brød – dessert – cupcakes – snop – knekkebrød – kjeks – kaker – barnebursdag – is – mousse -sjokolade – snacks – pannekaker – muffins – cakepops

Jeg får lyst til å bake selv, jeg! Vi får se. Sola skinner og Einar skal på nattvakt, så han får bestemme dagen.

Hva skal dere i dag?

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi. Bokmerk permalenken.

27 svar til Lørdag morgen – og bokpraten fortsetter…

 1. -m- sier:

  Guu, så flinke dere er! Det var litt av en tilbakemelding å få, bare nyt den til det fulle:)

  Flere ting på tapeten idag; tenkte jeg skulle lage dine kokosmuffins for første gang, hurra, hurra. Iherb surfing for å finne noen gaver..til meg selv også selvsagt. That goes without saying:) Joggesko bør vel også inn i dagen og avslutter kvelden på Snoop dog konsert. Dette er bare de hyggelige og motiverende tinga på «to do-lista»…disse blir nok prioritert til fordel for de kjedelige som jeg nevner i fleng: husvask, klesbretting, maling av vinduer, rydding på utsiden…

  Fortsett å nyt boka di, tenk at den er ferdig trykt, tenk når du får holde den i hånda for første gang:)

 2. Mette sier:

  Hei. Hva koster boken din (utsalgspris)? Så veldig flott ut 🙂

 3. mie mari sier:

  Har funnet den til 349 på capris.no 😀 Bestilles pronto. Håper det går greit at jeg lånte bildet av forsiden til bloggen min? 🙂

 4. S sier:

  wow! gleder meg nå enda mer til boka havner i postkassa mi. Jeg har bursdag i november, så da kan jeg jo bake sunne fristelser til vennene mine 🙂
  Jeg skal trene styrke i dag, og til byen og treffe venner. Men først kose meg meg avisen 🙂
  god helg!

 5. Lissi sier:

  Her i huset har to av barna bursdag i midten av november -dvs at boken kommer akkurat i tide til bursdagselskapene 😉 HURRA!! Er så spent på cake-popsene.. Hun som fyller 11 ønsker seg nemlig det 🙂

  Jeg har vært på trening, trent bodypump.. La på en gul vekt ekstra på samtlige øvelser idag, kjenner det godt i musklene allerede -blir nok støl i morgen 😉 Nå skal jeg og to av barna en tur i byen, en annen er i barnebursdag og senere i ettermiddag skal vi i familiebursdag.. Har enda ikke bestemt meg for om jeg skal spise ett måltid før jeg går eller om jeg skal spise det som serveres! Jeg bruker å forhøre meg om hva vertene serverer, men har ikke tatt meg bryet med det idag.. Får se, trur jeg snart blir sulten så da blir det nok ett måltid hjemme og litt «pirking» i maten borte.. Bare nærmeste familie, så ikke så nøye 😉

  Ha en flott lørdag 🙂

  • Så flink du er som har vært på trening! Denne uka har jeg ikke trent i det hele tatt! Jeg baker, jeg. Min eldste har besøk, så nå skal vi kose oss med kaffe og muffins med sjokolade 🙂 Jeg pleier også å forhøre meg litt før bursdag. Hvis det kun er kaker, pleier jeg å bake med noe. Ellers spiser jeg når jeg er borte, velger heller å spise litt mindre 🙂 Kos deg i bursdag!

   • Lissi sier:

    Trur jeg skal ta opp blåbær muffins som jeg har i fryser’n og ta med bort.. Før har jeg spist litt vanlige kaker i bursdag, men i det siste har jeg begynt å reagere veldig på det, samt noe sukkeralkoholer og sukkerfritt godteri og sånn -og en lørdagskveld på toalettet med bulder og brak i magen med en mage som ser ut som den skal nedkomme hvilken tid som helst, nei da står jeg heller over og tar meg eget 😉

   • Jeg holder meg også unna, stort sett. Jeg synes det er hyggelig å ta med eget, jeg. Så får andre smake og se hva det handler om 🙂

 6. Cathrin sier:

  Gleder meg til boka. Har bestilt 4 stk eksemplarer i dag, og vips så var 3 julegaver i boks. Den ser helt fantastisk ut. Gratulerer 🙂

 7. Therese sier:

  Fy søren, jeg kan nesten ikke vente!!! Dette ser helt fantastisk ut:D Jeg kjenner meg selv så godt at jeg ikke kommer til å greie å vente til jul – dette blir en høstpresang fra meg selv til meg selv;P

 8. Nina Kumud sier:

  Hei Cecilie. Takk for at du deler alle oppskriftene dine med oss. Jeg har lagt min elsk på den lakseretten du la ut for en stund siden. 3 dag på rad nå:) Supergod.
  Gleder meg også veldig til boken kommer i postkassa.
  Har du noen tips til hva man kan kjøpe i butikken hvis man er ute på farten og har glemt å ta med seg mat eller dagen ble litt lenger enn planlagt og en må ha ekstra mat?
  Klem Nina Kumud

  • Hei Nina! Takk for koselig kommentar!

   Jeg pleier da å kjøpe en boks valnøtter og babybelost. Eller så kjøper jeg avokado og en boks med reker i majones. Evt osteskiver og en pakke kalkunskinke og lager osterull 🙂

 9. så flott! blir nok festligheter på meg i dag

 10. Anita sier:

  Utrolig flotte ord å få fra redaktøren!
  Gratulere så mye med den kjempefine boka som jeg snart får i postkassen (førjulsgave til meg selv fordi jeg fortjener det…. 🙂 Gleder meg sååå til den kommer, og jeg kan love deg at den skal brukes flittig til jul!
  I dag har det vært pynting av kransekake, stryking av finklær og div indretjeneste. Barnedåp i morgen, men kransekaka skal ihvertfall ikke jeg smake på 🙂
  Ha en flott lørdagskveld!

 11. Lene Sue sier:

  Boka er bestilt her òg, selv om det overhodet ikke passer inn i studentbudsjettet mitt 😛

 12. Andrea sier:

  Da var boka bestilt! Gleder meg! 😀

 13. Hege-mor sier:

  Åååå…… flotte bilder, dettte bildet har jeg gledet meg til!! Dermed var jeg overbevist, denne kokeboka må jeg ha, så nå er den bestilt! Gleder meg masse til november!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s