Første-reis firkløveret

I dag trykkes boka mi. Redaktør Tina og forlagssjef Jan reiste ned til Danmark for å overvære starten og kontrollere at alt var rett. Det er jeg så takknemlig for! Allerede før lunsj fikk jeg sms med bilde. -Helt perfekt, lød meldingen. Jeg ble helt slått ut, hadde nok båret på en tanke mer stress enn jeg var klar over.

Tina og Jan på trykkeriet.

Jeg må avsløre noe jeg ikke har turt å si høyt. I tillegg til at dette er min første bok… så er det den første boka forlaget gir ut fra «bunn.» Det er Tinas første bokprosjekt fra start til slutt. Det er første gang designeren gjør lay-outen på en bok. Det er første gang fotografen tar bilder til en bok. Vi er et første-reis firkløver hele gjengen. I tillegg har min bestevenninne stylet alt, og hun har neimen ikke gjort slikt før, hun heller.

Det at vi alle har gjort dette for første gang, har kanskje også gjort at vi har vært veldig åpne og kreative? Jeg vet ikke. Men det har iallfall gjort at vi alle har turt at boka skal gjenspeile meg. I farger, tekst og bilder. Jeg vet ikke om et større forlag med stor erfaring hadde turt det. Jeg har mine tvil 😉

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi. Bokmerk permalenken.

18 svar til Første-reis firkløveret

 1. sylviamolsen sier:

  Gratulerer. Håper jeg kan få tilsendt en med signering av deg.
  Min mail er olsen.sylvia@gmail.com bare si fra når den er klar . Gleder meg

 2. Linda sier:

  Gleder meg!!!

 3. Tina sier:

  Gleder meg til boka kommer jeg og:-) God helg til deg og dine.

 4. Lissi sier:

  Jeg gleder meg mer og mer nå når boka er så «nærme» 🙂

  Hadde jo vært knall om du fikk signert noen av bøkene -kanskje vanskelig, men det er jo lov å håpe 🙂

 5. Christine TB sier:

  Utrolig spennende:) Masse lykke til med salget, jeg skal selvsagt kjøpe boken din!

 6. No.15 sier:

  HEI!
  Lenge siden jeg har lagt igjen noe spor hos deg, men gratulerer SÅ masse med boka di. Kjempespennende, og så FLINK du er! Jeg kommer uten tvil til å kjøpe den, er det mulig å forhåndsbestille allerede nå?

  Klem, Lise

 7. ååååååå hvor glad jeg er på dine vegne!!! ❤ er Så flott at dette prosjektet blir så bra! :*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s