NRK debatt i kveld

Klokka 21.30 er det direktesendt debatt. Den blir nok interessant! Sofie Hexeberg, Fedon Lindberg, Kenn Hallstensen, Ronnie Mathisen, Christian Drevon og Pernille Dysthe (som var i Dagbladet i går etter sitt leserinnlegg i Aftenposten på tirsdag).

Artig at bloggeren Ronnie Mathisen er spurt. Han har jo gått ned mye i vekt selv, og skal nok være motvekten til Dysthes erfaring.

Gleder meg til debatt! Spent på Drevon, jeg innrømmer det. Og så ønsker jeg Ronnie ekstra mye lykke til, jeg hadde dødd av nervøsitet 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips. Bokmerk permalenken.

27 svar til NRK debatt i kveld

 1. myfunnydays sier:

  Ooohh… I slike øyeblikk er det at jeg angrer på at jeg ikke har tv…

 2. Sara sier:

  Gleder meg! 😀

 3. Blir interessant, det må jeg få med meg.. 🙂

 4. Lissi sier:

  Jeg jobber ikveld, men skal så absolutt ta det opp 🙂

 5. Catrine sier:

  Jeg håper at Drevon blir avkledd og at folk skjønner at selv om han (antakelig) inderlig tror på det han sier, kan det være alternativer til dagens råd og at det i folkets interesse kanskje kan være en idé å være litt ydmyk og åpne for nye tanker. Det at «alle andre land har de samme rådene» er IKKE et godt argument så lenge ingen av dem kan vise til positive resultater! Litt rart at ernæringsrådet ikke ser den sammenhengen.

  • Jan sier:

   Vi får håpe Drevon blir satt på plass ikveld, ja! 🙂 Han har stått på sitt i lang tid, og når hans oppfatninger blir utfordra er det dessverre lettare å forsvare seg enn å sette seg inn i nyare forskning. Der har godaste Drevon et godt stykke igjen!

   Helsemyndighetene baserer seg hovudsakelig på amerikanske kostråd, og der borte er det nok matindustrien sine korrupte forskera/leger/eksperter som avgjer ka dei amerikanske kostrådene skal lyde.. Dei norske helsemyndighetene følger i samme fotspor, og fedmeepedemien i landet vokser hurtig. Det samme gjer antall personer med diabetes 2. Dette bør vere grunner nok til at man man ikkje bør følge helsemyndighetenes kostråd!

 6. Drevon… Jeg håper han kan basere sine utsagn på saklighet, ikke på personangrep og krigstyper. Jeg gleder meg skikkelig til denne debatten, jeg!

 7. hannem sier:

  Skal i selskap i kveld til en kollega som har runda år, men tar opp programmet.

 8. levtil100 sier:

  takk for tipset! det skal jeg se 🙂

 9. Hooney sier:

  Jeg ELSKER Fedon!! Hipp, hipp hurra for fedon!!

 10. e84 sier:

  JUbler for Fedon!

 11. Hooney sier:

  Jeg synes Fedon virker som en utrolig klok man. Og Drevon kan si så mye han vil at de snakker person når både Fedon og Hallsten sier han er arrogant, men det er kanskje saklig informasjon at han ignorerer nyere forskning. Hallsten var spretten ja det må man si.
  For en herlig debatt 🙂

 12. -m- sier:

  Skal se programmet om en time på nett. Gleder meg, selvom jeg er litt seint ute:)

 13. Ele sier:

  Drevon ignorerer ikke nyere forskring, han mener bare at det er så mye flere og sterkere studier som viser at mettet fett/ekstrem lavkarbo ikker er bra og at vi ikke vet de langsiktige effektene av ekstrem lavkarbo…Jeg også likte Fedon, så bra at han understreker det med balansert kosthold:)

 14. Må si at jeg har sansen for Fedon altså; opptatt av å balansere og nyansere – det er viktig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s