En nydelig ettermiddag

Jeg har muligens ikke fortalt dere at jeg kan være litt… tiltaksløs? Jeg synes det kan være ganske nydelig å ikke gjøre noen verdens ting, jeg. I dag var min kjære superflink og dro oss jentene ut på tur.

Det er kaldt om morningen nå, men på dagen er det strålende sol og helt uendelig vakkert. Jeg elsker høsten! Mannen handlet og hentet barn, og så gikk vi rett ut på tur. Vi har gått på spennende stier, lekt på kanoner, laget bål og grillet pølser. Jentene hadde med seg venninner på tur også. Unger leker så fantastisk fint ute!

I kveld skal det handle om ernæring i dette hjem. Først har jeg avtalt med Sofia at vi MÅ se Hellstrøm rydder opp. Hellstrøm er hjemme hos en ung legefamilie som har et helt forferdelig kosthold. Jeg blir helt fascinert, jeg. Deretter er det debatt i NRK. Spennende, spennende! Til kveldsmat tror jeg det blir et bittelite glass rødvin. Jeg fikk nemlig en flaske rødvin som takk for mitt mini-foredrag/presentasjon på tirsdag. Herlig!!

Ha en skjønn torsdagskveld! Fortell gjerne hva dere synes om debatten, da!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

3 svar til En nydelig ettermiddag

  1. Kristin sier:

    Sitter og ser på debatten nå. Kjempeinteressant! 😀

  2. -m- sier:

    Hei. Sitter å hører på debatten på nett nå, samtidig som jeg surfer rundt. Hadde lyst til å dele denne: http://www.klikk.no/foreldre/foreldreogbarn/article705210.ece

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s