Working (and loving it!)

På NRK Puls i kveld klokka 19.45 handler det om sunne erstatninger for sukker, blant annet Sukrin og stevia. Hvis du går inn på nrk.no nå, ligger det fire ulike saker om sukker, sukkersug og erstatninger ute!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

14 svar til Working (and loving it!)

 1. Kristin sier:

  Takk for tipset, det skal jeg få med meg! Er flittig bruker av begge deler selv 😀

 2. Ja nå kan man ikke slå opp en eneste avis / nyhetsside på nettet uten å lese om lavkarbo i en eller annen form. Vittig..! 🙂

 3. Gravid sier:

  Takk for tips. Lurer på hva som er anbefalt når man er gravid? Synes det er litt rart at sukrin er så naturlig siden det ikke tas opp av kroppen men sannsynligvis går rett gjennom.

 4. Silje Silje sier:

  Det skal jeg også se 🙂

 5. Linn Helen sier:

  Syns det var litt rart at stevia kom dårleg ut på smakstesten… Men no skal det seiast at eg likar heller ikkje stevia i pulverform, men dråpane frå iherb er fantastiske og utan bismak slik pulveret har.
  På ei annan side verka det som om ho dama med ljost hår som programleiar snakka med var veldig for «dei norske anbefalingane med fiber som sunn kjelde via korn og div»… Eller?
  No skal det seiast at eg ikkje såg heile programmet… Uansett spanande – for eg kjenner meg godt att i det å vera totalt avhengig av sukker! Eg fekk ein oppvekkar her for eit par veker sia då eg nesten byrja grina fordi gubben gløymde å kjøpa sjokolade til meg på butikken (som eg hadde spurd han om før han reiste, men så stod det ikkje på lista så han gløymde det)…

  Ha ein fin kveld! No nyt eg teen min med steviadråpar i 🙂

 6. levtil100 sier:

  hm, vet du når det kommer i reprise?

 7. Lila sier:

  Ha en fin dag søta ❤

 8. hannem sier:

  Ble også skuffa over at Splenda (sukralose) ble «vinneren» i testen. Er kjempeskeptisk til sukralose, og jeg prøver å unngå det. Velger faktisk heller sukker framfor det, helst rårørsukker. Sukrin og stevia er ok, bruker mest sukrin, men i små mengder. Har en boks stevia i skapet, har prøvd det en gang, men syntes ikke heller smaken var så veldig god. Brukte antakelig for stor dose. Har ikke prøvd iherb sin. Jeg velger søtstoff som jeg tror er ok for meg og for miljøet, og jeg stoler verken på sukralose eller på aspartam.

 9. Ane sier:

  De sa aldri noe om at sukkererstatningene var SUNNE, de sa bare at det ene stoffe var forbudt i Norge og bare selges som dyrefor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s