Endelig lørdag :)

God morgen!

Jeg er en noe trøtt Cecilie, bloggende fra lånt seng i Oslo 🙂 Mens jeg koser meg med nøtter, sjokolade og kaffe. Jeg kommer til å hente et glass kald pepsi max også, det kan jeg forutse allerede.

Jeg tok litt bilder, men wordpress vil ikke laste opp flere bilder for meg i dag. Nuvel. Vi tre damene hadde antagelig Oslos største samling av stresskviser på haka (jeg har flest). Vi hadde det superhyggelig MENS vi jobbet intenst. Vi jobbet 7,5 timer i strekk og øya gikk i kryss lenge før vi avsluttet klokka to i natt.

For min del gjenstår det nå å gjennomgå oppskriftene med lupe.

Før det skal kjæresten min og jeg ha litt alene-tid. Får håpe han synes det er sjarmerende at jeg er stuptrøtt 🙂 Neste gang vi skal innover til Oslo, blir det full rulle med boka og ikke så mye kjærestetid:

Forlaget Lille Måne har nå lagt ut informasjon om lavkarbo-konferansen i slutten av november. Mange spennende foredragsholdere, og mange bloggere! Det blir en samtale (på scenen regner jeg med) med meg, og salg av bøker. Jeg gleder meg! Av bloggere skal Monique Forslund (Lifezone), Ronnie Mathisen (lavkarboliv) og Lena Beatrice ha foredrag. Monique skal snakke om barn og kosthold, det gleder jeg meg til! De to andre skal snakke om egne erfaringer, tror jeg. Spennende!

Ha en nydelig lørdag, kjære lesere. Her skinner solen, og jeg gleder meg til å lufte hodet litt. Ja til flere vakre høstdager! Jeg elsker høsten!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat, Småplukk. Bokmerk permalenken.

11 svar til Endelig lørdag :)

 1. Line sier:

  En god lørdag til deg og Cecilie.

 2. Malene sier:

  Elsker både høsten og lørdagsinnleggene dine 😀

 3. Lissi sier:

  Ha en super lørdag 🙂

 4. Sara sier:

  Leste om lavkarboseminaret i Oslo, og det hadde jo vært gøy å være med på! Men, vi får se. Tviler på at både tid og penger strekker til. Men gøy at lavkarbo utvikler seg med stormskritt nå! Håper det blir en like stor suksess der som det var i Bergen! 🙂

 5. livogstil sier:

  Hei. Jeg har fulgt bloggen din en tid nå, og har funnet mye bra inspirasjon. Har testet ut lavkarbo en stund (ikke et strengt regime), og bl.a.gått litt ned i vekt. Likevel, noen ganger lurer jeg på om mange tyr til lavkarbo eller LCHF for å kunne tylle i seg mest mulig «drit». Pardon my french. Ser at du starter dagen med sjokolade, nøtter, kaffe og brus. SAMTIDIG som du lager en bok med flotte oppskrifter for lavkarbo-tilhengere. Vi er alle mennesker her, men det henger ikke på greip. Lavkarbo såvel som et «vanlig» norsk kosthold handler om gode vaner og sunne valg. Selv om jeg er delvis med på lavkarbo-ideen, nekter jeg å gå med på at den frokosten du startet dagen med er et GODT valg uansett hva du kaller dietten.

  Uansett, håper du lykkes med boksalget og veivalgene videre..jeg heier på deg 🙂

  Mette

  • Hallo Mette 😉 Jeg starter alltid lørdag morgen med mørk sjokolade, jeg, og synes ikke det er et usunt innslag på lavkarbo. To ruter 86% og nøtter! Nei, det synes jeg er fin lørdagskos. Hos oss spiser vi alltid litt sjokolade når vi står opp på lørdag. God og mørk! Pepsi Max er det dårlige innslaget, derfor drikker jeg det bare en sjelden gang. Jeg er åpen om det på bloggen, jeg. Forøvrig spiste jeg frokost etterpå 🙂

   Takk for lykkeønskninger!!

  • Sara sier:

   Har du eksempler på hva du tenker på under «drit»? Mener på ingen måte å angripe det du skrev, jeg er bare nysgjerrig. For meg er verken mørk sjokolade, nøtter og kaffe noe spesielt usunt. Og pepsi max i små doser er heller ikke en så alt for stor synd. Dette kommer nok mer an på enkeltindividets livsstil. Noen trenger litt mer «snop» som sjokolade og nøtter, mens andre kanskje sverger mer til brus. Jeg har stor tro på at man iblant har lov til å være litt «usunn», for at man i det vanlige liv skal kunne leve sunt og godt. Dette er selvfølgelig mine synspunkter, og jeg synes det er veldig interessant med kosthold og kostholdsvaner blant folk.
   Håper du ser dette, og kan utfylle litt mer 😉

 6. Kos deg masse i kveld :*

 7. Marlene sier:

  Spennende. Gleder meg til boka er ferdig. 🙂

 8. Henriette sier:

  Dét er et seminar eg kunne tenke meg å delta på altså! 🙂 Alle mine idol samla på en plass jo! God søndag til deg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s