Oslo-tur og sniktitt fra boka

Om noen små timer vender jeg nesen mot Oslo. Gleder meg! Vi skal gå gjennom boka ord for ord, bilde for bilde. Har enorme sommerfugler i magen, også fordi jeg endelig kan vise dere litt mer.

Jeg er nemlig spent på å høre hva dere synes. Vet dere hva, jeg har alltid vært plaget med prestasjonsangst, både i små og store situasjoner. Nå har jeg ikke det i det hele tatt. Rett og slett fordi at jeg fra jeg fikk ideen, har visst at dette er bra. Jeg vet at boka er flott. Jeg vet at jeg skriver godt. Jeg vet at boka skiller seg ut bildemessig og designmessig. Jeg vet at kapittel 8, Barnebursdag, er det vakreste jeg noensinne har sett.

Og når jeg vet alt dette, så tillater jeg ikke meg selv å gi slipp på denne vissheten på grunn av min iboende prestasjonsangst. Og det er en fantastisk følelse!

Åååå, som jeg babler i vei om boka. Jeg skulle egentlig bare fortelle at jeg skal til Oslo. Og i morgen formiddag kommer min kjære inn og møter meg! Vi skal turtle litt (fra ordet turtelduer ;)) og se NM i bodyfitness hvis vi får billetter. Gleder meg! Nei, jeg må gi dere en liten sniktitt fra kapitlet Barnebursdag:

Cakepops og makroner. Jeg synes bildene er sååå fine! Hva synes dere? Glade farger til bursdag er viktig!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi, Småplukk. Bokmerk permalenken.

46 svar til Oslo-tur og sniktitt fra boka

 1. Christine sier:

  Som jeg skrev i forrige innlegg så gleder jeg meg veldig til boka kommer i posten. Å ikke noe mindre nå! Gleder meg til neste barnebursdag jeg nå :-). Men kanskje jeg må starte litt tidlig feiring. Neste er jo ikke før i april! Kos dere i Oslo. (Jeg skulle gjerne ha vært på Bodyfitness jeg også.)

 2. Linn sier:

  Jeg ELSKER bildene! Gud bedre som jeg gleder meg til boka de kommer, Cecilie! Den kommer til å bli sååå fiiiin! Kos deg masse i Oslo 😀

 3. Jane sier:

  Det er sådan nogle flotte billeder fra din bog, Cecilie. Virkelig smukke og indbydende!

 4. Bilder som tilfredsstiller en kresen kvinne (meg) 😉 Gleder meg til å se resten!!

 5. Kari Ann Granbakk sier:

  God tur til Oslo, og koooze dere masse! Har forhåndbestillt boka di, og gleder meg masse til den kommer i posten :-))))

 6. Camilla sier:

  Når kommer boka igjen? Jeg har barnebursta 19 november, skulle gjerne hatt inspirasjon fra boka di før det ja:-)

 7. Trude sier:

  Flotte bilder 🙂 Gleder meg virkelig til å lese boken din! God helg.

 8. Helene sier:

  Å, gleder meg til å kjøpe boken!! når kommer den?? jeg vil lage cakepops og macroner!!

 9. Kjersti sier:

  Min 2 kommentar på slike nettforum.. Igjen.. Det blir på din blogg!! Gleda meg så mye til boken!! Er en godtemons ( sjokolademoms) uten like.. Trenger virkelig et bedre/sunnere alternativ!!:-). Har barnebursdag 5 nov ( en liten/stor) 3 åring..Så litt for tidlig ute:-(
  Men det får bli godsaker frem mot julen istedenfor da:-). Forsett den herlige bloggen!! Kos deg i Oslo. Og ps. Tusen takk for at du gjør lavkarbo menneskelig. Alt er ikke over og ut om man skeier litt ut eller ikke trener hver dag:-).
  Klem klem

 10. Elisabeth sier:

  Det kiler i kroppen og jeg får vann i munnen av de lekre bildene dine:) Og fantastisk at du har en sånn god følelse foran lansering. Gleder meg virkelig til boka, du er helt rå på skriblerier. Liker «pennen din» veldig godt. Hjemmekoselig, direkte, følsom, dyp og filosofisk. Nyt Oslo og den deilige gjennomgangen av DITT ÅNDSVERK. Klem til deg og god helg:)

 11. av det vi har fått sett ser den jo fresh og fantastisk ut! 😀

 12. Tina sier:

  Åååå søte deg dette var noen flotte bilder, gleder meg virkelig til boka kommer. Vet at jeg skal ha en selv og så skal jeg gi bort et par stykker i gave:-) Ha skrevet på bloggen min og at de som kikker i innom der får vite at du skal gi ut en super bok og må løpe å kjøpe den:-) Håper at det er greit for deg. Knib fra meg

  • Tusen takk, søte du! Jeg skjønte ikke helt hva du mente, men det gjør absolutt ingenting hvis du reklamerer litt for meg 🙂 PS: safaricookiesene dine ser fantastiske ut! Klem 🙂

   • Tina sier:

    Ja de var nesten like gode som dine coockies:-) Gleeeeeder meg masse til å få ny inspirasjon til å bake etc… når boka de kommer. Greit med noen ferdig utprøvde oppskrifter. Blir litt lei av å prøve og feile noen ganger. God helg.

 13. Ingvild sier:

  Nå gleder jeg meg ENDA mer til boken din! 🙂

 14. Marie sier:

  Herlighet for noen lekre bilder! Gleder meg skikkelig til boka kommer! Lykke til videre, heier på deg 😀

 15. Hege-mor sier:

  Nydelige bilder, bildene er helt fantastiske!
  Vet du har skevet litt om boka di på bloggen, men kunne du har fortalt enda litt mer…. synes jeg vet litt lite til å forhåndsbestille den – selv om jeg vet jeg kommer til å kjøpe den… Kommer den i bokhandelen fra 6/11?

 16. Therese sier:

  Å, det ser virkelig flott ut! Tror jeg må åpne studentlommeboka og kjøpe boka di, eller ønske meg til jul! Namnam!!

 17. Renate sier:

  Makroner! Nå gleder jeg meg enda mer til boka di! Som frankofil har jeg drømt om en oppskrift på disse herlighetene man finner på hvert hjørne i Frankrike, men der nede er de sukkerbomber så jeg har liksom prøvd å tvinge meg til ikke å tenke mer på dem… Ser ut til å bli en drøm av ei bok:)

 18. MaritBE sier:

  kjempefine bilder 😉 absolutt fristende!

 19. Ida sier:

  Kjempefint! Gleder meg til å se alt – har på følelsen av at dette er en sånn bok som man bare må bla gjennom uavhengig om man trenger en oppskrift derfra eller ikke, bare fordi bildene er fine å se på og tekstene er gode og inspirerende (sånn som kokeboken til Renée Voltaire). Det syns jeg er ganske viktig for en god kokebok (eller bakebok da selvfølgelig) 🙂

 20. Jill sier:

  Jeg får lyst å velge sånt tema på min egen bursdag, jeg – lekre farger! Farger gir meg en voldsom energi! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s