Smånytt på bloggen

Jeg prøver å rydde litt på bloggen 🙂 Ikke store ryddesjauen, men jeg trengte å freshe den litt opp. Ser dere at jeg har fått ny header og bilder på siden? Bilder fra boka alle tre 🙂 Ble det for rosa med rosa bakgrunn og rosa i headeren? Jeg er ikke helt sikker selv.

Jeg har tatt vekk blogglisten på siden. Rett og slett fordi jeg synes dere har så mange flotte blogger, og hvis jeg skal legge til alle blir siden sååå lang. I stedet har jeg lagt til en egen side (se headeren). Der kan du presentere din blogg kort. Skriv en setning om hva du blogger om, og legg igjen link.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

38 svar til Smånytt på bloggen

 1. Linn sier:

  Fiiiint! 🙂 Jeg som er en liten rosajente synes dette var veeeldig fint å hvile øynene på! Elsker bildene! 🙂

 2. Sara sier:

  Så fint det ble! 😀 Synes det gjorde seg med litt rosa, og bildene av deg var prikken over i-en! 😉

 3. Kristin sier:

  Åh, det var bare helt nydelig! 😀 Flotte bilder og flott design som helhet! 🙂 Ble bare glad av hele designet jeg ^^

 4. Jeg syns rett og slett det bare var lekkert!!! 🙂 Har tenkt til å endre designet på min blogg også og undrer meg nå om planen min er litt for sort og grå, for liker veldig godt farger slik du har hos deg nå! Hmmm… *Tenke-tenke* 😉

 5. cecilius sier:

  Jeg liker rosa. Den var så dus, at den var veldig behagelig. Hvis du skal endre ville jeg eventuelt tenkt på den beige du har på genseren din på bildene. Den var jo også veldig fin da 🙂 Blir spennende med boka da! Flinkis 🙂 Jeg har ikke fulgt deg så veldig lenge, men jeg er allerede hekta på bloggen din. JEg må inn å lese hver dag. DU er en av de 5 faste jeg bare må sjekke. 🙂 Takk for at du deler både oppturer og nedturer. Jeg er ny på lavkarbo kost så for meg er dette en lærerik blogg i tillegg. Ha en fin torsdag. Klem Cecilie 🙂

  • Takk for så hyggelig kommentar, Cecilie 🙂 Jeg av alle klarer ikke å endre ting på bilder, så genseren får være beige. Kan hende den blir litt rosa på coveret, for jeg har den på meg der også 🙂

 6. Linn Therese sier:

  Loving it!! ❤ Herlige bilder, og jeg digger rosa. 😉

 7. Jane sier:

  Superflot! Og billederne af dig er virkelig smukke!

 8. Marie sier:

  Nydelig! Så fine bilder av deg, du er sprek og fresh! Gleder meg til boka di kommer 😀 Hilsen fast leser!

 9. jaaaa jeg ser! så fint ❤ lekkert å ekte smil!

 10. Elisabeth sier:

  Så flott, og veldig gode bilder av deg. Syns du ligner på lifezone-Monique, også er fresk jente:)

  • Hihi 🙂 Jeg skjønner hvorfor du mener det. Men for å være på den ærlige siden, hun er nok hakket mer energisk enn meg. Jeg skjønner ikke hvordan hun får til alt hun gjør! Hun og jeg treffes nok på seminar i Oslo, det gleder jeg meg til!

 11. Trine RJ sier:

  Superfin header og nydelige bilder av deg!
  Min første tanke var faktisk; «Oi, rosa!» 😉 hihihihi

 12. Hilde sier:

  Flotte bilder 🙂 kjøpte Fit Livin idag å der var det jo en super reportasje om deg 🙂 et forbilde på alle måter, gleder meg til boka kommer 🙂

 13. Marianne sier:

  Kjempefint, og et helt herlig smil på deg da 🙂
  Blir glad selv her jeg sitter 😉

 14. Kjempefin forandring! Og veldig fine bilder! Du er nydelig! 🙂 Eneste kommentar jeg har er at jeg ville ha byttet om på bildene på siden – herlig å bli møtt med et stort smil! Ellers er alt helt topp! (Jeg har aldri likt rosa, men så skjedde pluttselig noe når jeg fikk ei jente i juni – pluttselig ble rosa veldig fint!!! 🙂 hehe..)

 15. hannem sier:

  Syns det var bare lekkert, i dobbel forstand. Det ble fint med den brune sjokoladen mot det rosa.

 16. Marlene sier:

  Synes dette ble kjempelekkert! Kjekt med litt fornying avogtil. 🙂

 17. myfunnydays sier:

  Fine rosabloggen 😛 Neida, den ble veldig delikat!

 18. -m- sier:

  Du er dyktig til å sette sammen. Synes siden er flott, rosafargen er ikke fremtredende den gir bare en dus bakgrunnsfarge. Passer deg perfekt. Hehe, værre er det med den nye headeren, det ser jo så delikat ut at jeg får søtsug bare av å se på bildet:) En flott fremtoning på siden, bare fortsett å fyll de med de tinga og emnene vi elsker å høre om!

 19. Hilde sier:

  Så fine bilder av deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s