Bokprat:)

Altså, hvordan har andre det som lager kokebøker? Jeg tror jeg forgår av positiv uro snart!I morgen skal jeg til Oslo, og redaktøren, designeren og jeg skal ha et siste møte hvor alt skal nailes. I går kveld og i dag sitter jeg og går gjennom side for side og blar meg gjennom 9000 bilder i råmateriale. Og når jeg ser gjennom sidene… I går måtte jeg felle noen gledestårer! Boka blir så vakker, delikat, leken og fargerik. Med svært gode bilder!

Frank Oknes som har tatt bildene, er jo kunstfotograf med øye for detaljer. Det gjenspeiles i detaljbildene han har tatt av produktene. Bildene er virkelig flotte! Og ettersom vi kjenner hverandre samt hatt hjelp til styling av mine kusiner, har vi fått fram meg i bildene og i stylingen av produktene.

Frank Oknes in action!

Live Brekke fikk oppdraget med å gjøre lay-outen av forlaget. Live er min kusine og nære venninne, så jeg ble svært glad. Jeg foreslo henne, men forlaget tok avgjørelsen ut i fra arbeidsprøver. Og i går kveld da jeg så gjennom alle sidene, så ble jeg enda mer glad og måtte altså felle noen gledestårer. Live kjenner meg, er kreativ og leken, og har gjort en helt fantastisk jobb! Hun vet hva jeg liker, så det har vært trygt og godt å ha henne å overlate design-jobben til.

Fotografen, redaktøren, designeren og jeg har vurdert mange kokebøker i sommer. Bilder, utsnitt, stemning, forside… Min har mye farger og litt lekenhet i seg, både i bilder og tekst. Jeg har heller ikke sett en kokebok enda som har den sjangeren på tekstene som jeg har. De fleste kokebøker med tekst har en faglig vinkling på tekstene. Jeg har en hverdagslig vinkling, og tekstene knyttes til familie, trening, smaksopplevelser, sjokolade og så videre 😉 Det er litt vanskelig å sette ord på hvordan de er, men dere kjenner jo min skrivestil.

Og jeg skal snart legge ut bilder, altså! Jeg bare vil at alle sidene skal være helt ferdige først!

Kunstbilder av Frank Oknes kan du se her. Live er web-redaktør i Elle, og skriver Ellebloggen.  

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi, Veien til bok. Bokmerk permalenken.

17 svar til Bokprat:)

 1. Christine sier:

  Nå gleder jeg meg bare enda mer til å få boken:-). Julegave til meg selv er helt greit kjenner jeg. 😉

 2. Elin I. sier:

  Så spennede! Boken din kommer til å bli kjempebra! 🙂

 3. Henriette sier:

  Så spennande 🙂 Det må vere ein fin følelse å få nåke eget utgitt! 🙂 Vel fortent for ei svært dyktig dame!

 4. Monique sier:

  Spännande! Grattis! visst är det kul? Vad heter boken? Lite nyfiken, vilket förlag har du?

  Lycka till o kör hårt!
  Kram Monique

  • Hei Monique! Kul å se deg her 🙂 Velkommen! Boken heter Fristende lavkarbo! Og det er Lille Måne forlag. Vi kommer til å møtes i Oslo når du skal holde foredrag i november. Jeg gleder meg til å høre foredraget ditt! Klem 🙂

 5. Jeg er så spent på dine vegne 🙂

 6. Tyren 73 sier:

  Kjære Cecilie!
  Gleder meg til boken din kommer! Du sprer om deg med positivitet, og samtidig byr du på deg selv og lar oss få innblikk i en hverdag som går opp og ned, -som gjør det lettere for ihvertfall meg å relatere innleggene dine til egen hverdag.
  Keep up the good work!

 7. sissel sier:

  Gleeeeder meg som en unge på julaften 😉 juhu 🙂

 8. Gjør du? Det var en fin ting å si 🙂

 9. Ida sier:

  Gleder meg masse til å se boken din! Kjempefint bilde av deg i sidemenyen, forresten 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s