Laks til lunsj

Jeg hadde litt rester etter å ha servert laks til middag i går. 2 fine fileter har overnattet i kjøleskapet, og skulle bli til dagens lunsj. Og for en fantastisk god lunsj det ble! Nå har jeg spist den ene, og holder på å forgå av lyst på den andre også. Matvrak!

Jeg gjorde med laksen som jeg pleier å gjøre med tunfisk: jeg tilsatte majones, paprika, rødløk, salt og pepper og rørte det sammen. Deretter legger jeg det i et blad fra hjertesalat. Så enkelt, og så fantastisk godt!

2 laksefileter, cirka 4 ss majones, løk og paprika etter smak

Dette var så fantastisk godt! På Rema koster en pakke med 4 fileter à 125 gram rett over 40 kroner. Cirka 15 kroner for en fantastisk lunsj, altså!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lunsj. Bokmerk permalenken.

19 svar til Laks til lunsj

 1. Ser godt ut! Lurt å lage «tunfisk-salat» av laks! 🙂

 2. Sara sier:

  Psst – på bunnpris har de laksefileter på fast mandagstilbud. 29,- for 4 pk 😉

 3. Oda sier:

  Tror jeg sikla litt nå.. Nam!

 4. -m- sier:

  Det så skikkeig snadder ut! Bruker mye tunfisk salat, elsker laks og har ofte litt rester igjen fra middagen. Dette kommer til å bli en lunsjslager hos meg. No doubt:) Sikkert godt på lavkarbo- knekkis også. Takk for tips

 5. Trine RJ sier:

  Å, nå hjalp du meg veldig! 🙂
  Jeg har en deilig lakserest i fryseren som jeg ikke har ant hvordan jeg skulle få brukt. Oppvarmet laks synes jeg nemlig ikke er noen «høydare»… Nå skal jeg lage laksesalat 🙂
  Jeg er superglad i tunfisksalat, og er litt usikker på laksesalaten, men stiller med et åpent sinn. Er rimelig sikker på at kjæresten i hvertfall kommer til å like denne. Eggerøre og laksesalat til helgefrokost 😛

 6. Trine RJ sier:

  Tydeligvis! Pussig, hva? 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s