I dag ♥

Har jeg spist lakserøre (salat? Hjelp, hva skal barnet hete?), avokado og blue castello til middag. Helt fantastisk godt!

Jeg har gått en nydelig tur. Jeg elsker høsten, jeg. På veien stoppet jeg og besøkte en liten hjerteknuser… Jeg ble helt forelsket!

Forelsket er jeg også i mitt nye vidunder… Den er endelig ankommet mi casa, og i gledesrus måtte jeg bake eplekake til kveldsmaten.

Jeg har øvd mer på klovnen. Jeg får det til så lenge jeg kan være trygg mot en vegg. Jeg har øvd litt de siste dagene, så jeg er helt sår i hodet. Og så har jeg vært på yoga♥ Jeg holdt på å droppe det, for jeg må egentlig jobbe en del i kveld. Men jeg kan utsette jobb til i morgen, yogaen er bare på onsdag kveld.

I tillegg har jeg begynt å pusle med et lite foredrag jeg skal ha for en gjeng svært oppegående jenter til tirsdag… Forberedelsene foreløpig består i å prate med meg selv foran speilet, det trives jeg godt med!

Håper dere har hatt en nydelig dag også 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

17 svar til I dag ♥

 1. Lammelåret sier:

  Å holde foredrag er en skummel ting, men helt sikkert en treningssak. Lykke til! Du har gjort det før og det går sikkert bra, bare du ser for deg speilbildet ditt. Kanskje du skulle insistere på et eget speil på veggen bak publikum? Hehe..

  • Jeg gruer meg ikke, det er bare at jeg liker ikke helt å lage noe veldig strukturert på forhånd… Jeg trives med å prate i vei ut ifra noen få stikkord, jeg 🙂 Ideen med speil var strålende 🙂

 2. Hva med laksemos? Jeg liker mos ^^ supersøt valp da. skal den bli din?

  • Minner litt om lungemos 😀 Nei, det er lille babyen til noen andre. Jentene har lyst på hund stakkars, men jeg er egentlig allergisk. Selv om jeg sjelden reagerer nå, så har jeg ikke lyst til trigge det!

 3. Henriette sier:

  Åh, eplekake! No syns eg boka di må komme snart altså, gleda meg sånn til å prøve alle oppskriftene dine! 🙂 😀

 4. Marlene sier:

  Fristet med eplekake ja!! 😛 Ville gjerne hatt oppskrift? 😛 Eller ligger den her kanskje? Må sjekke. Nydelig hund. Og ikke minst nydelig kjøkkenmaskin. Lykke til med foredrag. Spennende det. 🙂

 5. myfunnydays sier:

  Digger illustrasjonen 😛 😛 😛

 6. -m- sier:

  Laksemiks! Det var jo så fine og fristende farger på retten:)
  Kjøkkenvidunderet så jo helt fantastisk ut og SELVSAGT må du ha en slik med den kommende lanseringa for døra. Må jo bare ha imagen på plass når boka kommer ut, ikke sant?
  Sitter å kikker ut på styrtregn med en kopp med både en dæsj kanel, fløte, stevia oppi, kan vel skimte litt kaffe også oppi der også:) Strålende, strålende!

 7. -m- sier:

  Thanks, selvsagt, rosa/grå, that goes without saying:)

  Planen er å selge Polar klokka mi, putte på ett mellomlegg og få gps:) Bruker Nike appèn på telefonen, men signaler o.l er ustabilt. Kan ikke tenke meg no mer deprimerende å endelig ha kommet seg ut å jogga en tur for så å sjekke appen og den viser 500m før signalet kutter ut. Grmfp, grmpf, selvom appen uansett viser distansen i tall, så holder ikke det. MÅ jo vite løypa og tempoet også. Takk for tips.

 8. Kristine E. sier:

  Du er så pen! Morsomt når du poster bilder av deg selv, og innholdet i selve bloggen er jo fortreffelig som alltid 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s