Siste innspurt med layout…

Om bare en uke sendes boka til trykking! Jeg sitter nå og ser og ser på bilder, på layouten, på forsiden. Jeg er så fornøyd! Boka blir virkelig flott! Einar og jeg brukte lang tid i bokhandelen i går, og vurderte forsider. Forsiden blir veldig delikat og skiller seg ut, synes jeg. Jeg skal vise dere så snart den er helt klar!

Akkurat nå går jeg rundt meg selv. Når boka går i trykken om en uke, så kan ingenting endres. Hodet jobber på høygir! Jeg slet veldig med å sove i natt. Tilslutt måtte jeg grave fram pc’en og se på bilder. Og av alle ting endte jeg opp med å google meg selv. Da så jeg jammen at nettbokhandlene har gjort plass til boka… Ååååå♥

Mandag 6. november skal boka komme ut! Med en gang layouten er helt klar, skal jeg legge ut noen bilder. Enn så lenge går det fortsatt an å forhåndsbestille boka hos Lille måne.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi, Veien til bok. Bokmerk permalenken.

12 svar til Siste innspurt med layout…

 1. myfunnydays sier:

  WIIii 🙂 Gleder meg til å se 😀

 2. Nicole sier:

  Gleder meg til jeg får boka! 😀

 3. -m- sier:

  Artig! Jeg er klar til bok:) Fikk min første melleveranse fra IHerb på døra igår. Fryd og glede. På bakgrunn av tips her på siden for litt siden er nå skapet fyllt opp av div. mel- kokosolje og andre varer jeg aldri har hverken sett eller hatt i skapet før. I tillegg er jeg fullstappa av både jern, omega 3 og D vitaminer, så jeg kan ikke se noe annet enn at jeg er klar for høst:)

 4. Monica sier:

  Fin blogg du har! Har kjøpt boka og gleder meg til den kommer:-)

 5. camilla sier:

  Gleder meg til å se, er helt sikker på at den blir bra.

 6. Åååå så flott! du må glede deg som en liten unge på julaften! 😀

 7. Åh ❤ Så spennende! 😀

 8. Renate sier:

  Bestilt i dette øyeblikk! Gleder meg:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s