God morgen!

Lørdag allerede! Og vet dere hva? Jeg har høstferie! En hel uke uten å ha på vekkeklokke. Det er det beste jeg vet!

Einar jobber, så vi skal ikke noe spesielt. Men det gjør ingenting, jeg liker å ikke skulle noe, jeg. Vet dere, nå er det nøyaktig et år siden jeg begynte på boka mi! Ideen smalt ned i hodet mitt for nøyaktig et år siden, og jeg benyttet høstferien til å skrive! Nå er layouten straks ferdig og jeg skal snart få se!

Jeg har så lyst til å si noe om takknemlighet. Jeg er så takknemlig for alt dere gir meg gjennom bloggen. Så mange fine ord, så mye positiv energi. Jeg har nok en grunnleggende tro på at ved å gi får man tilbake. Det trenger ikke være ting, men positive ord, kjærlighet, godhet. Gjennom bloggen gir jeg det jeg kan – ord, samt noen små konkurranser med ting jeg har lyst til å gi dere. Tilbake gir dere det fineste jeg vet. Gode ord og positiv energi.

Jeg har fått to helt spesielle gode ord denne uka. Det ene var i en lang mail fra en kvinnelig legestudent. Som takket MEG for inspirasjon! Åååå, vet dere – noen av framtidens leger er fantastiske!

En leser med en spesiell plass i mitt hjerte har sendt meg en gave! En bok: Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping av Haruki Murakami. Men kortet som fulgte med… Jeg er så heldig! Kan jeg få lov til å sitere litt, tro? Hun skriver: Jeg synes du har funnet nøkkelen, altså… til livskunsten, om du vil. Til balansen mellom å gi ut og til å ta vare på deg selv. Til å åpne opp og til å sette grenser. Ta deg selv på alvor og følge opp med handling det du står for.

For en fantastisk ting å skrive! Dere vet, jeg oppfatter ikke meg selv slik. Det gjør neppe min lille familie heller. Det er anderledes for de som bor tett innpå. Men det at det fins en som oppfatter meg slik, det synes jeg er så svimlende fantastisk. Tusen, tusen takk kjære Birgitte! (Vet du, jeg har lest boka 😦 MEN jeg tror jo at det er mening bak det som skjer, så jeg tror jammen det er meningen at jeg skal lese den igjen. Det pussige er at jeg fant den i postkassa akkurat da jeg for første gang sto utenfor treningssenteret, klar til å trene, men dro hjem i stedet for å gå inn. Jeg trenger et motivasjonsspark!)

Og dere, nå kommer det nyeste Fit Living i butikkene! I tillegg til reportasjen om meg, er det en to siders artikkel om trening på lavkarbo! Supert!

 

Jeg er ganske fornøyd, jeg! Det er også intevjuet en som spiser raw food og en som spiser vegansk. I saken om lavkarbo og trening er blant annet Kenn Hallstensen intervjuet.

Og til sist… Senere i dag kommer det et referat fra lavkarbokonferansen i Bergen på onsdag. Jeg har nemlig en gjesteblogger i dag! OG på tv2 klokka 18.45 er det innslag fra konferansen i Bergen.

Ha en nydelig dag!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i I media, Lavkarbo, Morgenprat. Bokmerk permalenken.

15 svar til God morgen!

 1. e84 sier:

  Håper du får enstrålende lørdag og en fantastisk ferie cecilie! du er så utrolig god, tusen takk for alle kloke ord, morsomme fortellinger og masse inspirasjon! I digg you 😉
  Klem Elin

 2. ninabakke sier:

  Håper du får en strålende ferie 🙂 Så herlig og koselig med positive ord og tilbakemeldinger.

 3. lisaaj sier:

  Håper du får en kjempefin ferie! : ))

 4. For et nydelig innlegg!
  Jeg har en liten giveaway på bloggen min.
  http://littlettere.blogspot.com – Velkommen inn 🙂

  Ha en nydelig lørdag!

 5. Sara sier:

  Gleder meg til å kjøpe & lese i bladet! 🙂 Også må du ha en fin lørdag og høstferie! 🙂 Ingenting er som å kunne våkne av seg selv over flere dager, og bare nyte dagene!
  Klem!

 6. I know! Det er herlig! Jeg får ikke sove ut, har jo en mann som skal opp samt ei som skal i barnehagen. Men jeg elsker roooolige morninger! God klem 🙂

 7. Lissi sier:

  Jeg deler høstferien med deg -første gang etter at jeg begynte å jobbe at jeg skal ha høstferie!! Vi drar alle fem til Trysil hvor mannen har lånt hytte gjennom jobben.. Samt at eldste snuppa skal ha med seg ei venninne 🙂 Satser på masse fine turer i fjellet og hyttekos..

  Ååå, nå har jeg laget disse trøflene dine.. Skal snart smake, etter mannens bedømming var de gode, han bare måtte tju smake før han dro på jobben 😉

  Ha en fortsatt fin helg 🙂

 8. Lammelåret sier:

  Fint å følge en som ikke lar drømmene forbli drømmer, men som jobber for at de skal bli virkelighet. Det inspirerer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s