Les Aftenposten i dag!

Slik ser dagens forside ut:

Siv Hauge fra Sunt Hjem intervjues, samt en av hennes kunder. Gleder meg til å kjøpe Aftenposten i dag!

PS: Sunt Hjem har blant annet matkurs og kostveiledning i ditt eget hjem. Les mer her.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips. Bokmerk permalenken.

8 svar til Les Aftenposten i dag!

  1. Denne går som en farsott i bloggverdenen i dag! 🙂

    Rart at lavkarbo har eksplodert i Sverige og Norge, men ikke i Danmark? (De får feks i disse dager en fettskatt, – men det gjør ikke at de hamstrer smør, de hamstrer derimot margarin!). Kanskje de mangler tydelige forbilder i media.. hm…

  2. Elisabeth sier:

    Veldig bra artikkel, fint å lese noe som er riktig skrevet og ikke bare skitkasting/feil opplysninger. Sunt hjem er et bra tilbud til de som sliter med å finne veien til lchf alene, og det presenteres bra i artikkelen. Og det er samtidig et fokus på lchf for helsens skyld, ikke bare slanking, noe jeg setter veldig pris på. Det må inn i diskusjonen for at dette ikke bare skal oppfattes som en slankediett, for det er veldig mange som velger dette for bedre helse.
    I dag skal jeg på jentetur til Dovrefjell, sola skinner og det er varmt.Ser ut til å bli ei fantasktisk helg. Kos deg der du er, Cecilie:)

    • Håper du koser deg på tur, kjære deg!

      Jeg er så enig! Jeg håper det snart dreier litt vekk fra fokuset på slanking. Men det er det som er så tydelig. Og det er fedme som er/blir et så enormt samfunnsproblem.

      Ha en nydelig helg!

  3. Veldig fint å se et mer nøytralt oppslag om lavkarbo.
    Ikke overraskende kommer det IKKE fra VG eller Dagbladet.

    Lavkarbo har kanskje ikke slått an i Danmark, men der har de f.eks. mer fokus på kjernesunt kosthold, som virker som å være mer bærekraftig enn lavkarbo.
    Jeg kjenner ikke til noen tall, men tror at med lavkarboveksten så vil det bli en diskusjon. For det går mye meieri og kjøtt i en lavkarbodiett – i hvert fall gjorde det det i mitt eget kosthold. Og vi vet hvor brutal og miljøbelastende kjøtt- og meieriindustrien er. Håper i hvert fall så mange som mulig velger økologiske alternativer 🙂 De er i større grad produsert på naturens premisser.

    • Takk for innspill, Torunn! Jeg har ikke økt kjøttinntaket, men heller inntaket av reker, tunfisk, fisk, avokado og nøtter. Jeg tror mange på lavkarbo absolutt ikke spiser mer kjøtt enn en som spiser «vanlig» – men det fins selvfølgelig ytterpunkter!

  4. Ja så denne forsiden! mye lavkarbo i avisene for tiden 😀

  5. Ja, virkelig! I morgen kommer det innslag fra Bergen på tv2 også! Spennende det her 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s