Fredagskveld

I kveld er jeg nesten alene hjemme! Det vil si, Mira er her – men hun sover allerede. Det er lenge siden jeg var nesten helt alene hjemme en kveld, og at det ble egentid allerede klokka 20. Jeg nyyyyter det!

En ny ladning Pukka-te kom i posten i dag. Jeg har laget meg en god kopp te og krøpet inn under pleddet. Noe så nydelig! Her skal jeg bli i kveld! Jeg skal prøve å unngå å nettshoppe… Jeg har nemlig shoppet bittelitt i det siste… Et par ting jeg har ønsket meg i evigheter og som endelig er blitt mine!

KITCHENAID Kjøkkenmaskin Artisan 5KSM150PSEOB sort

En KitchenAid maskin!!! Som jeg har ønsket meg deg! Den er på vei i posten, og jeg har helt sommerfugler! Nå må jeg bare finne en fin skjenk til deg, min kjære!

Verdens beste stekepanne! Le creuset med 10-års garanti. Jeg har alltid hatt sånn passe gode stekepanner, og har ikke vært misfornøyd. Men nå fikk jeg kjøpt denne på tilbud, og jeg er så fornøyd! Det er virkelig en kvalitetsforskjell.

Bildet er lånt fra min favorittmoteblogger Camilla Pihl. (Jeg elsker den bloggen, eneste motebloggen jeg følger fast!) Et par sko jeg har ønsket meg en liten stund, og som jeg til slutt ikke klarte å styre unna… Det lille dødninghodet gir skoene en helt fantastisk karakter! Skoene er kjøpt på funkyballerina. Og dere, jeg har ikke fortalt om de hjemme enda… Så kryss fingre for at ingen synes jeg har brukt for mye penger når noen kommer hjem fra hyttetur på søndag…

Ha en nydelig fredagskveld, skjønne mennesker!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

14 svar til Fredagskveld

 1. Dødninghoder på klær er supersexy. 🙂 grattis med kjøkkenmaskin. 😉

 2. Yoyo-slanker'n sier:

  Nydelig å ha litt tid for seg selv. Jeg er gressenke fra torsdag til søndag og i tillegg barne fri fra lørdag til søndag. Husker ikke sist jeg var helt alene! Skal nytes :-). Ekstra trening og mye søvn er stikkord hos meg. Ha en fortreffelig kveld ;-).

 3. Lissi sier:

  Åååå, kitchen aid står høyt på ønskelista her og 😉 Kule sko 🙂

 4. Line S sier:

  Hei Cecilie,
  sitter med te under teppet jeg også. Har lest litt i bloggen din de siste dagene, så utrolig inspirerende du er! Jeg som elsker alle slags karber får nesten lyst til å hoppe på lavkarbobølgen.. Tør nesten ikke lese mer.
  Vi får satse på at gutta våre koser seg på hyttetur. Hadde vært fint å treffe dere snart.
  Klem fra Line (til Eirik)

  PS: Skoene er kjempefine! Jeg er på ringeliste når de knallblå kommer inn. Gleder meg!
  God fredagskveld.

  • Hei Line!
   Takk for koselige ord om bloggen! Jeg skal lage noe lavkarbo-godt til deg en gang, jeg! Tenker de koser seg! Det er jo rett ved vår gamle hytte, så jeg synes det er veldig rart og fint at E er der!

   De blå skoene er midt i blinken til deg! De er så kule 🙂 Er fortsatt misunnelig på Acne-skoene dine forresten…

   Det hadde vært superhyggelig å se dere snart! Si fra når dere er her, da! Kanskje vi får til en tur innover med jentene senere i høst 🙂 God klem 🙂

 5. Marlene sier:

  Hei på deg!
  Kitchen Aid ja. Da har du noe å glede deg til. Min er i bruk støtt og stadig. Elsker den. 🙂
  Skoene var kjempelekre. 😀
  Stekepanne ja. Det skulle jeg også hatt. Jeg har en fra ikea…… Den er vel så og si oppbrukt. Skal se nærmere på denne. Sikkert ikke så dumt å kjøpe en skikkelig en. 😉
  Ha en finfin kveld og helg. 🙂

  • Ja, jeg gleder meg skikkelig! Barn på julaften 🙂 Jeg har hatt både rimelige og ganske dyre stekepanner. Ingen har holdt mer enn et år. Så da tenkte jeg at det å prøve ordentlig god kvalitet med lang garanti var perfekt for meg 🙂 God helg!

 6. Ida sier:

  Så fine sko! Og kjøkkenmaskin! Og en god stekepanne skal man absolutt ikke kimse av… Herlig!

 7. MaritBE sier:

  Hørtes ut som en fin kveld 😉 stilige sko !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s