Enkelt tilbehør: fylt champignon med bacon og mozarella

Hvis dere har produkter fra Grøstad på nærbutikken, anbefaler jeg dere å prøve produkter derfra. Grøstad lager produkter av økologisk frilandsgris, og slagordet er ren mat uten kunstige tilsetningsstoffer. Les mer om Grøstadgris her.

I dag har vi testet ut både spanske og greske tapaskjøttboller. De var kjempegode! Produktene fra Grøstad er nå merket med Lavkarbo, uten melk og gluten. Ikke verst!

Men over til selve champignonen! Man må jo ha grønnsaker til maten! Jeg hadde en pakke med baconterninger fra Tulip. De er svært gode på smak. Jeg stekte de godt. Deretter la jeg store champignoner opp ned i en form. Jeg tok ut stilkene, og fylte de med stekte baconbiter. Deretter la jeg en skive med god mozarellaost på toppen. Jeg stekte de midt i ovnen på 200 grader til osten var godt stekt.

Nydelig!

Velbekomme!

 

 

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Tilbehør. Bokmerk permalenken.

14 svar til Enkelt tilbehør: fylt champignon med bacon og mozarella

  1. camilla sier:

    De greske kjøttbollene er veldig gode. Og den fylte soppen skal prøves til tapas i helga.

  2. takk for tipset!!! kan ikke spise melk eller gluten så dette er midt i blinken!

  3. S sier:

    Har kun prøvd baron-pølsa fra Grøstad i omelett, yum!
    fylt sopp-oppskrift: YUM!

  4. Life_Tone sier:

    Fyllt sopp er kjempegodt! Vi bruker fylle med blåmuggost og rulle bacon rundt, d er også veeeldig godt 🙂 Ha ei fin helg!

  5. Trine RJ sier:

    Fylte champignoner er supergodt! og oppskriften din høres nydelig ut 😛 Men her kommer en liten pekefinger fra meg… 😉 Når man knekker ut stilkene på soppen er det lurt å hakke opp disse og steke de sammen med baconet. Ingen grunn til å la soppstilkene gå til spille 🙂
    Selv bruker jeg gjerne å steke litt finhakket løk sammen med baconet også, eventuelt også et fedd hvitløk. Eller man kan bruke skinke, spekeskinke eller spekepølse i stedenfor bacon. Stekt chorizo i terninger er nydelig i også.
    I denne oppskriften, som i de fleste oppskrifter, er det bare fantasien og innholdet i kjøleskapet som begrenser mulighetene! 🙂
    God helg! 🙂

    • Den pekefingeren fortjener jeg! Og forslagene dine er knallgode. I går skulle ting gå raskt (raskt og enkelt, min favorittmetode for matlaging). Da ble det ikke løk en gang, selv om jeg tenkte tanken 🙂

  6. Lissi sier:

    Nam –dette må bli helgens tilbehør 🙂

  7. Cool 🙂 Se Trines kommentar for enda mer inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s