En liten fremgang…

Takk for alle tips i forrige innlegg! Jeg gleder meg helt til å skrive det innlegget jeg nå 🙂

Jeg bare måtte titte innom og fortelle at jeg hadde en liiiiten fremgang på Klovnen i går. Jeg sto nå der og kløna, og plutselig var det ei som dro meg i stringtrusa for å hjelpe meg opp. Hehe 🙂 Buksa mi skle akkurat litt ned der bak, og instruktøren dro til. Jeg hadde fortalt om sperrene for klovnen på forhånd og fikk litt hjelp. Jeg klarte det ikke helt. Men bedre enn sist!

Nå får vi straks bestevenner på middag. Jeg synes det er så hyggelig å ha middagsgjester. Særlig på hverdager. Da kan man servere enkel mat med virkelig god samvittighet. Jeg klarte ikke bestemme meg for noe som helst på matbutikken, så det blir… enkel tapas.

Ha en nydelig ettermiddag, alle sammen!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til En liten fremgang…

  1. Sara sier:

    Tapas er fantastisk mat synes jeg, fordi jeg er en skikkelig matmons B-) Og med tapas kan man jo spise og spise, plukke det man vil og nyte maten! 😉 Mmmm!

  2. i stringtrusa faktisk. hahahah! ha en flott ettermiddag og kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s