Hjemmelaget og sukkerfritt blåbærsyltetøy

I dag er det pannekaker til middag! Og til pannekaker serveres det blåbærsyltetøy. Det er superenkelt å lage! Du trenger:

Blåbær (helst de små norske)

Sukrin

Stavmikser

Tin ønsket mengde bær. La de tine i en sil, eller hell av væsken som danner seg. Dette er viktig for konsistensen. Mos bærene med stavmikseren, og smak til med sukrin. Jeg bruker 2-4 ss per 200 gram. Rør inn noen hele bær til slutt.

Raskt og enkelt. Og aller viktigst: det smaker så naturlig og godt!

(PS: oppskrift på pannekaker kommer i boka ;))

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Tilbehør. Bokmerk permalenken.

5 svar til Hjemmelaget og sukkerfritt blåbærsyltetøy

  1. Tina sier:

    He,he pannekaker med blåbær og rømme er nydelig. Spiste det nesten hver dag til (hysj) frokost forrige uke. Denne uka går det i rømmegrøt:-) er litt sånt jeg at det går mye i det samme noen dager på rad. Ha en nydelig middagskos med pannekakene deres:-)

    • Jeg kan også få hangups 🙂 Lagde rømmegrøt forrige uke, men det hodlt med en gang. Det rare er at jeg virkelig hadde glemt hvordan rømmegrøt egentlig smaker, så jeg klarte ikke å vurdere om grøten min ble god eller ikke 🙂

  2. MMm ja takk du. blåbær på pannekaker 😮

  3. Lisbeth sier:

    kan man lage lavkarbopannekaker med rismelk?? Har en sønn med melkeallergi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s