Sjokoladetrøfler

Dette var lørdagssnopet mitt i går. Veeeldig godt og jeg spiste opp alt selv. Uff! Jentene er ikke så glade i yacon sirup, og Einar liker ikke kokosstrø. Derfor brukte jeg begge deler 😉

Du trenger:

Oppskriften gir 12-15 trøfler

30 gram mykt smør

3 ss kakao

1 ss kokosmel

2 ss yaconsirup

1/2 ts vaniljepulver

2-3 dråper stevia english toffee

5 dråper stevia vanilla creme

Kokosstrø til å rulle trøflene i

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene sammen. Smak til! Sett blandingen kaldt slik at den stivner. Når den er blitt kald ruller du små kuler av den. Rull de forsiktig i kokosstrø eller kakao. Sett trøflene kaldt. De bør nytes kalde.

Velbekomme!

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Snop (lavkarbo). Bokmerk permalenken.

25 svar til Sjokoladetrøfler

 1. Jane sier:

  Åh, ser jo uhørt godt ud. Jeg elsker trøfler!

 2. myfunnydays sier:

  Haha 😛 Jeg trodde du mente soppen 😛 Tenkte at du var heldig som hadde fått tak i det… Men etter å ha lest innlegget, så konkluderer jeg med at du er heldig anyway 😀

 3. Nam nam, lenge siden jeg har laget trøfler.. Visste lissom ikke helt hva jeg skulle erstatte dadler med.. Så dette var en super oppskrift! Kommer nok til å bytte ut smør med kokosolje, er litt glad i det skjønner du… 😀

 4. Tina sier:

  Yummi, disse vil jeg teste neste helg:-) Bakemiksen din er nå testet og den var supergod og fikk ben å gå på kan du si:-) Klarer nesten ikke gå forbi kjøleskapet uten å ta med meg en bit:-) Så nå gleeeeder jeg meg ennå mer til boka di kommer.

 5. camilla sier:

  Måtte lage disse med engang, og de var kjempe gode, takk for enda en bra oppskrift.

 6. Lissi sier:

  Disse må jeg prøve neste helg :)) Litt for seint nå, for da momser jeg de opp i morgen sikkert 😉 Og mandag er ingen godisdag.. He He..

  Tenkte lage lchf vafler her ikveld til kveldsmat 🙂 Lenge siden jeg har spist vafler…. Må ha noe når jeg setter meg ned foran tv’n ikveld 🙂

 7. mmm trøfler. skal lage i kveld 😀

 8. Keros sier:

  Å nam, de så gode ut!:) Tror du det går uten stevia vanilla? Jeg har bare den med english toffee… eller blir det noe helt annet da?
  Og en annen ting: er yaconsirup lavkarbo?? Trodde det var masse karbo i det jeg…

  • Det går nok fint 🙂 Smak til slik du vil ha den 🙂 Yaconsirup er FOS (som ikke tas opp i kroppen). Har nok litt karber, men GI på 5. Jeg bruker det en gang i blant, men det trigger apetitten min, gitt. Jeg vet om ei som lagde de uten sirup også 🙂

 9. kari sier:

  hei
  hvor får en kjøpt Stevia dråper? jeg trodde ikke d var lov i Norge ennå jeg.

 10. Tilbaketråkk: Trøfler | Fristende lavkarbo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s