Det blir ikke halvmaraton

Det var ei svært betutta Cecilie som satt gråtende i styrkerommet mens Einar trøstet. Jeg skulle teste beinet. Hele fire minutter sammenhengende løp ble det, før jeg måtte stoppe på grunn av vondt. Fire minutter… Går ikke an å drømme om å fullføre 2,1 mil da.

Jeg ble rett og slett skikkelig lei meg. Takk og pris var Einar der og var flink til å trøste. Jeg er så skuffet. MEN jeg gleder meg til å planlegge nytt treningsprogram framover. Jeg gleder meg til at en kranglete legg ikke skal være i fokus, og til å trene styrke, yoga og å finne nye måter å svette på!

All verdens lykke til til dere som skal løpe! Jeg er så misunnelig!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

25 svar til Det blir ikke halvmaraton

 1. Merete sier:

  Jeg skadet kneet mitt tidligere i år, og måtte også gi opp planen om å løpe maraton, som flere av mine venninder skal. Jeg var i sinnsyk løpeform da jeg ble skadet, så kjenner meg veldig igjen i dette. Håper du kommer over dette fort og ser framover til alt det spennende du skal nå framover. Oslo maraton er også neste år, og da skal jeg løpe. Bli med meg da i stede:)

  Stor klem fra meg

 2. Huff. vanskelig avgjørelse ,men veldig fornuftig. du har flere år igjen av livet så ikke fortvil :*

 3. Grethe sier:

  Trasig når vondter gjør at ting stopper opp. Vet hvor lyst du hadde til dette så jeg føler med deg! 😦
  Stor trøsteklem til deg, håper du snart finner noe annet å glede deg minst like masse til! 🙂

 4. Hanne sier:

  Du har virkelig gjort en innsats hele veien:) Skader kan man ikke forutse! En annen gang er det din tur.. Du vet uansett at du er i stand til å løpe distansen når du er skadefri.. Håper du er motivert for styrketrening fremover?? Stor klem

 5. Lissi sier:

  Stor klem fra meg :))

 6. hannem sier:

  Sender deg en stor klem. Må være frustrerende når du ikke får delta på det du har jobba for. Men nå er vel hensynet til foten din viktigst, selv om det kanskje er en fattig trøst. Likevel, du får tenke at du skal delta, men ikke i år!

 7. Birgitte sier:

  Du har min fulle medfølelse, men det var en klok avgjørelse. Kos deg med yoga og styrke!

 8. -m- sier:

  Hei. Jeg skjønner kjempegodt at du er trist og lei deg:( Synes at Hanne og du skal sprette champagnen i helga! Det er du vel fortjent!!

 9. e84 sier:

  vet så godt hvordan det føles og sender en god klem til deg ❤ håper du får en fantastisk høst med andre og varierte treningsformer! 🙂

 10. M-A sier:

  Det var synd men da er det bare å jobbe videre:) Høres ut som du er i gang med mye god alternativ trening!

 11. Svein Erik sier:

  Hvordan la du inn den facebook widgeten på siden? :))

  Har du kommentarer til denne, så vil jeg gjerne høre dine synspunkter:

  http://bit.ly/9Vbben

  • Den var litt overveldende… Hjelp! Jeg må ha litt tid til å konsentrere meg, så skal jeg se.

   Ang widget. Nå har wordpress kommet med en egen widget som heter facebook like box. Gå til utseende – widget .- og dra fb boksen over. Lim inn linken til fb siden din, så kommer det automatisk!

 12. Svein Erik sier:

  God bedring forresten.

 13. Lena sier:

  Så synd Cecilie! Men det kommer jo flere løp 🙂

 14. Takk, alle sammen! Jeg har akseptert det selv. Kommer nok til å være litt betuttet i morgen, men samtidig kribler det i kroppen ved tanken på annet treningsfokus. Så det føles greit 🙂 Takk for trøst!

 15. Ingvild sier:

  Det var trist å høre Cecilie, men det kommer nye muligheter.
  Everything happens for a reason 🙂

 16. Toneklone sier:

  Det var leit. Du får prøve igjen neste år. 🙂

 17. Janicke sier:

  Det var trist!!!! Du fikk meg til å begynne å løpe med din utfordring i våres. Tusen takk for at jeg har funnet en treningsform jeg liker! Det går flere tog og løp 😀

 18. Det var trist å høre. MEn klarer du ikke så klarer du ikke. Blir leggen din bra etter hvert ? Var det noe betennelse ? Jeg klarer heller ikke å løpe pga jeg får kramper i leggen, men skal operer for det er pga dårlig blodtilførsel pga «propp» har ikke puls i beinet mitt.

 19. Ann-Dorte sier:

  ØV!! Jeg kender fornemmelsen… Jeg fik en blødning i min venstre læg-muskel i november sidste år – og måtte aflyse et løb i april (i LONDON!!!) Men med hjælp fra fysioterapeut og et kompressions-bind på hjælper det meget – men jeg løber aldrig uden mit «læg-bind»..
  Jeg håber du får hurtig bedring, selvom der nok ikke er nogen hurtig måde at komme over en løbeskade.
  //AD 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s