Enkel tapas

I går ble det servert enkel tapas til mitt favorittprogram! Det var en fryd å handle på Meny, for jeg hadde bestemt meg for å kjøpe akkurat det jeg hadde lyst på, uten å tenke på pris… Lørdag er lørdag!

Jeg handlet:

Oliven

Spanske tapaspølser fra Grøstad

Brattwurst fra Grøstad

Kyllingvinger

Økologisk bacon

Halloumi (ost)

Salamisnabb

Gulost

Pesto

I tillegg hadde vi litt grønnsaker ved siden av.

Halloumi er en grill/stekefast ost. Den ble skåret i skiver, og hver skive ble pakket inn i bacon og stekt i stekepanne. Tapaspølsene er små, med spansk krydder. De fins også med fransk smak. Grøstad har begynt å merke pølsene sine med lavkarbo. De koster mye per kilo, men pakkene er små. Brattwursten ble skåret i småbiter og varmet.

Salami ble skåret i biter. Jeg kjøpte en stor bit, så Mira skal få kose seg med spekemat i matpakka si i morgen! Osten ble skåret i terninger og blandet med pesto. Det er svært enkelt og godt tilbehør. Kylingvingene varmet seg selv. Alt i alt brukte jeg 15-20 minutter på å tilberede måltidet, og det var kjempegodt!

Spansk tapaspølse, brattwurst, halloumi med bacon, oliven, pestomarinert ost, paprika og agurk. Enkelt er knallgodt det også!

Som dere ser mangler det scampi, eller hva? Jeg er den eneste her som spiser det. På sykkelturen vår i går endte vi på kafe, og da spiste jeg salat med scampi til lunsj♥

Dessverre røk unge frøken Nordtømme ut i går. Hun er en flott rollemodell for våre unge idrettsjenter, synes jeg. Sterk, muskuløs, stolt. Helt nydelig! Jeg synes at både egne barn og elever har et sunt forbilde i henne. Da får jeg finne noen andre å heie på. Og ja, jeg elsker Skal vi danse! Hvis det kommer Skal vi danse for vanlige folk vil jeg være med! Hvilket tv-program ville du vært med i?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Middagstips. Bokmerk permalenken.

7 svar til Enkel tapas

 1. wenche sier:

  Hei!

  Oppdaget bloggen din idag, og ser at her kan jeg bli og lese innlegg i timesvis!
  Jeg liker også Skal vi danse, drev selv med sportsdans i min barndom/ungdom og hadde Tor Fløysvik som trener mens Trine Dehli danset i en litt eldre gruppe enn meg. Skulle gjerne vært med der!
  At Rachel røk ut i går er skikkelig synd, hun var definitivt ikke dårligst i alle fall.
  Tror nok hun røk ut fordi unge jenter stemmer på kjekke gutter og vi voksne stemmer på de «gamle» vi identifiserer oss med.
  Hun fikk mine stemmer i omdansen, men det var dessverre ikke nok 😦

  Nå skal jeg surfe litt mer her og finne inspirasjon til nye retter,

  Klem Lykkeliten
  P.S. Jeg har en liten fering inne på bloggen min denne helgen. Bli med da vel!

 2. Hooney sier:

  Det så nydelig ut. Tapas har vi aldri laget her hjemme. Elsker å spise det ute når jeg finner det. Herlig med litt spicy mat. Minsten liker kylllingvinger så da kan vi jo sikkert lage det hjemme også. Ellers har jeg lagt merke til at fra at barn og mann har grint litt på nesen over lavkarbo mat(det har aldri vært noen tvang) sloss vi nesten litt om den 😉 Mørk sjokolade er ikke lenger noe problem. Og Fudgen ble foretrukket fremfor Toffee som vi hadde i skapet! Middag spiser vi det samme uten problem. Jeg skjeier dog ut med vanlig pizza når vi har det. Minsten har vært veldig glad i sukker, men er mye mer forsiktig og bevist nå etter at mor startet på lavkarbo.

 3. Henriette sier:

  Det er noen av de hyggeligste lørdagene vi har, når vi står og lager tapas sammen! Vi kan bruke timesvis og selvfølgelig ha vin til!

  Du, jeg er akkurat der som deg med skal vi danse! Sagt til Min kjære mange ganger at jeg håper det kommer for vanlige folk! Da vil jeg være med! Så hvis jeg skal på tv noen gang, blir det i dansekjole, etter å ha øvd på høyhelte sko!

 4. Birgitte sier:

  Jeg skulle veldig gjerne vært ung og lovende Hip hop’er og vunnet So you think you can dance:) standarddansene er ikke helt min greie. Eller vært kreativ med symaskinen i designerspirene. To program jeg savner! Er ellers veldig glad jeg IKKE er et kasus i luksusfellen, selv om jeg elsker det programmet. Fortsatt god søndag! Tapsen så nydelig ut. Inspirert til neste lørdag!

 5. Yasi sier:

  Så godt det ser ut 🙂 Høres ut som om dere har hatt det veldig hyggelig 😀

  Fangene på fortet hardde vært utrolig morro å få delta på 🙂

  God søndag.

 6. Tapas er kjempekos! elsker å sosialisere over småmat. Jeg har foressten sendt deg mail. Skjekk om den kansje har forvillet seg i søppelboksen. ha en fin kveld videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s