Give away! Vinn superfood fra Madre Labs!

Iherb sponser denne give awayen. TO av dere kan vinne disse tre produktene som jeg har testet fra Madre Labs. Verdien er på hele 76 dollar. Jeg er veldig fornøyd med disse, og håper mange vil delta i konkurransen!

Cococardio: Dette produktet skal drikkes varmt, og kan brukes som en erstatning for kakao. Produktet er lavkalori, lavkarbo og glutenfritt. Det lukter godt av kakao, men har en brunrød farge, ettersom det er frysetørret rødbetejuice i det. Denne drikken bør søtes. Sukrin, steviadråper med smak eller steviapulver passer godt i denne.

Cococardio markedsføres med at den kan være god for hjerte- og karsystemet, og at den kan hjelpe kroppen å bli kvitt avfallsstoffer.

Den smaker som mild kakao med ettersmak av rødbete. En halv pose steviapulver er godt oppi, men jeg tror jammen det kunne gjort seg med litt krem også! Denne kunne jeg godt drukket i stedet for te på jobben. Jeg ser på product review siden på iherb at den scorer høyt og får gode tilbakemeldinger.

Cococardio  koster 14.95 dollar på iherb. En pose gir cirka 30 kopper.

Eureka!Berries: Dette pulveret inneholder blant annet gojibær og acaibær. Dette pulveret tas for generell helse og velvære, ved å blant annet styrke immunforsvaret. Dette produktet er lavkarbo og lavkalori, og inneholder ikke spor av hverken gluten, soya, nøtter, melk, hvete, fisk eller skalldyr.

Jeg må bare innrømme at selv om det ikke smaker søtt, så fyser jeg veldig på dette. Jeg blander 1 måleskje i et glass vann, sammen med 1/4 porsjonspose steviapulver. Ettersmaken er litt bitter, men ikke vond. Det må da være en grunn til at kroppen stadig vil ha dette?

En boks gir 60 porsjoner, og koster 37.07 dollar. Det er 200,35 norske kroner akkurat nå… Mange har 5% VIP discount på iherb, men følg også med på valutakursen. Jeg er iallfall svært begeistret for dette produktet! Det får også gode tilbakemeldinger på iherb-siden.

Simply Acai: Acaibær er vel dronningen av superbær? Det har naturlig høyt innhold av kostfiber, fettsyrer, vitamin A og kalsium, blant annet. Mange kjenner allerede godt til dette pulveret. Mange bruker dette i smoothies eller frokostblandinger (gresk yoghurt :)) hvor det setter fin rosa farge og god smak.

Jeg har prøvd å drikke det på samme måte som Eureka!Berries, men det løser seg ikke like godt opp, og jeg trenger litt mer stevia enn i Eureka!Berries. Hvis du drikker juice, kan dette blandes i juicen, ellers ville jeg tilsatt det i smoothies.

Helsefordelene er mye av det samme som for produktene nevnt over. Acaipulver generelt er dyrt, dette er en god pris. En pakke med 75 porsjoner koster rett over 24 dollar.

Praktisk info og konkurranseregler:

Når iherb sendte meg dette, sto det 0 dollar i kostnadsfeltet, og pakken ble ikke stoppet i tollen. Hvis den skulle bli det, må du dekke eventuelle utgifter selv.

Du kan delta uansett hvor i verden du bor – så lenge iherb sender dit!

Produktene fra Madre Labs kan bestilles fra iherb. Førstegangskunder får 5 dollar i rabatt ved å bruke kode CEC253!

For å delta skriver du inn ditt beste og enkleste helsetips ELLER ditt favoritt livsmotto 🙂 Og husk, hvis du ikke har lyst på alle produktene selv, så har du kanskje en venninne som ville elsket å få en liten gave!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb, Småplukk. Bokmerk permalenken.

76 svar til Give away! Vinn superfood fra Madre Labs!

 1. Mitt livsmotto: Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg kan klare! (Pippi Langstrømpe <3)

 2. anette sier:

  mitt motto er: Det er bedre med for mye enn for lite. Hehe 😀

 3. Linda Frantzen sier:

  Det så spennende ut! Mitt livsmotto: aldri gi opp!( mantra på tredemølla:)

 4. Jannicke Røseng sier:

  Mitt livsmotto: Det ordner seg! (og det gjør vanligvis det:))
  Vil også tipse om magnesiumtilskudd! Jeg sliter med urolige bein, spesielt når jeg legger meg. Veldig slitsomt og irriterende. Har begynt å ta 600mg magnesium et par timer før jeg legger meg, og nå er det mye bedre!:)

 5. Therese sier:

  Mitt motto er : Carpe Diem 🙂

 6. Line sier:

  Vær glad i deg selv, sett pris på deg selv og de rundt deg.
  Ta deg tid til å skjemme deg selv bort og tør leve og elske.
  Se en artig film, le høyt.
  Les en bok og la deg flyte bort i drømmenes verden.
  Nyt hva du spiser og nyt hva du drikker.

  (Eat, pray, love er en herlig bok og en herlig film som handler om nettopp dette)

 7. Camilla Love sier:

  Motto: Ja takk, begge deler 🙂

 8. Linn Therese sier:

  Mitt livsmotto: «Whether you think you can or you think you can’t… Either way you’re right…»

 9. Iryl sier:

  Mitt beste helsetips er å få nok søvn! Enkelt, men akk så vanskelig noen ganger for meg som er B-menneske 🙂

  Motto (som jeg har sett ett eller annet sted, men husker ikke hvor): Hvis du kan drømme det, gjør det! (If you can dream it, do it)

 10. Mie Mari sier:

  Mitt beste helsetips er å være aktiv. Gå 15-20 min på tur hver dag. Superenkelt! Husk at 15-20 minutter ikke er mer enn en halv serie på tv. Det har alle tid til!

 11. Jane sier:

  JUST DO IT! Tyvtjålet fra Nike men det er så effektivt i al sin enkelhed.

 12. Marte sier:

  Mitt livsmotto: «Det som ikke ikke dreper deg gjør deg sterkere» og «Vi får det vi som tåler det!»
  Det siste har vært til stor hjelp når det føles som verden går i mot meg:)

 13. Greta sier:

  Eg lærte mye livsvisdom av min bestemor. Kva som er viktigst veit eg ikkje. Men «Aldri så galt att det ikkje er godt for noko»
  eller «du må ta vare på deg sjølv, for at du kan klare å ta vare på andre»
  Lev i dag, ingen veit kva morgendagen bringer. Og til slutt. «Gå aldri ut døra fra noen du er glad i, uten at du får sagt fint hade. Og husk gå adlri fra din kjære i sinne»

 14. Lille meg sier:

  Ååååååå hadde elsket desse produkta 🙂

  Mitt enkleste helsetips er enkelt og greit og nyerfart i vår, så det brukes titt og ofte til venner og kjente: – kutt ut sukker, kveitemjøl og stivelse og prøv å leve mest mulig lavkarbo – det er helt fantastisk både for kropp og psyke – det har eg sjølv erfart (ufrivillig og tilfeldig).. 🙂

  Og mitt livsmotto er nok: Bedre føre var enn etter snar! – eg går sjelden på overraskelser og bommerter. Kanskje litt kjedelig ? But thats me.. 🙂

 15. Åh så heldig! Hadde vært awesome å vunnet 😀
  mitt beste helsetips/livsmotto: plag kroppen,ellers plager kroppen deg.

 16. cecilius sier:

  Wish it, dream it, do it! Dette er mitt livsmotto. 🙂

 17. Sara sier:

  Mitt favoritt livsmotto:
  «Dont run faster than your guardian angel can fly». Dette kjøpte jeg som et skilt, og har fått veldig stor betydning for meg.
  Mottoet hjelper meg å stresse ned, og ta mer vare på hver dag, – og meg selv!
  Jeg tenker på mottoet som at dersom man stresser for mye, og tar avgjørelser uten å tenke seg godt nok om, så rekker ikke vår «guardian angel» å følge med oss, og beskytte oss. Som igjen kan føre til at vi havner i situasjoner vi helst skulle unngått.
  Det høres sikkert snålt ut, men jeg knytter det til enkelte opplevelser i livet ❤

 18. Lene Amalie sier:

  Ååå disse produktene har jeg så lyst til å teste!

  Vet ikke riktig om dette kan kalles et motto, men jeg minner meg selv stadig på et sitat av selveste John Lennon: «Life is what happens to you when you are busy making other plans.» Synes det er en fin påminnelse om å leve i nuet.

  Kan også sende med mitt beste helsetips: SMIL til minst 5 mennesker hver dag! Du skal se hvordan folk lyser opp når du uoppfordret sender de et smil, du får (så og si) alltid et smil tilbake. Og gjør ikke det godt for hjertet i en ellers til tider grå hverdag vet ikke jeg 😉

 19. Kine sier:

  En av mine favoritter er «Det som du er, vær fullt og helt, og ikke stykkevis og delt» fra Ibsen. Det har gitt meg styrke nok til å tørre å være meg selv, og ikke bry meg om hva andre mener om meg og mine valg. Det viktigste for meg er at jeg trives med den jeg er, og andre folk får heller mene hva de vil om akkurat det.

 20. camillen85 sier:

  Mitt beste helsetips er faktisk å smile!! Utrolig hva en positiv innstilling gjør med kropp og sinn! 🙂

 21. mittlivsomyoyo sier:

  Mitt motto er: Det finnes ikke problemer!
  – bare løsninger, som venter på å bli funnet! 🙂

 22. Helene sier:

  Mitt livsmotto er:
  «Livet er som et brettspill som kun kan spilles en gang. »
  Og «Lev livet i nuet fortid er fortid, og hva framtid har å bringe er ingen andre enn deg som skaper. Lev lykkelig hver dag, du vet ikke hva som er i vente neste dag.»
  Og det allerviktigste livsmottoet mitt må være «Viljestyrke»

 23. Marianne sier:

  Herlig give-away da 🙂

  Mitt helsetips er å akseptere seg selv, og å være sin egen beste venn 🙂

  Fint motto: Be yourself, everyone else is already taken 🙂

 24. Malene sier:

  Mitt største helsetips er å få nok søvn! 🙂 Ikkje tull det med the beauty sleep 😉

 25. camilla sier:

  Mitt beste helsetips er å få nok søvn, og å bruke spirulina, fins ikke noe bedre.

 26. -m- sier:

  Så morsomt! Livsmottoer er alltid inspirerende å lese om og spekulere på.

  Jeg har to stykker som jeg synes hører sammen:
  Det ene er av Haldor Skard (tror jeg) og er som følger: » Mange av de beste hendelsene i livet kan vi takke tilfeldighetene for.” og denne henger for meg sammen med Ole Brum sin enkle og greie: “Dagen i dag er yndlingsdagen min.” Hurra!

 27. Siv Ståløy sier:

  Vær deg selv for det er det du kan best :-).

  Ellers er mantraet på tredemøllen ; bare litt til, du kan klare det!
  Og som så mange andre også skriver er det beste helsetipset mitt er å få nok søvn, gjør ikke jeg det kan ting lett skli ut…

 28. Unni sier:

  Favoritt motto: Over skyene er himmelen alltid blå. + What doesn’t kill you, only makes you stronger.

 29. Anne-Gry sier:

  Spennende premie 🙂 Mitt livsmotto er: «Life’s too short not to make the most of it!»

 30. ylva sier:

  Vær positiv og ha humor, så blir alt så mye lettere. Og hva helsetips angår, er litt aktivitet hver dag det beste jeg har :))

 31. Charlotte sier:

  Livsmottoet mitt er «Du skal gjøre mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg» 🙂 Synes den er så fin 🙂

 32. Tina sier:

  Alt er mulig!!! Det umulige tar bare litt lenger tid!!!

  Helsetips og helsetips…. Men om man får lyst på snop eller usunne ting når kvelden nærmer seg, gå og puss tenna, da blir suget borte!!!!!

 33. Grethe sier:

  Mitt beste helsetips er å kutte ut sukker! Det kan gjøre så mye skade på helsa og generell allmenntilstand at det skulle vært forbudt eller avgiftsbelagt på lik linje med alkohol og røyk!

 34. Kristin sier:

  Å så gøy! 😀 Mitt livsmotto, etter mye prøving og feiling her i livet, har definitivt blitt «Styrke ligger ikke i å aldri falle, men i å reise seg når man først gjør det» ❤

 35. Camilla sier:

  Mitt livsmotto er: Ikke la det du ikke kan gjøre hindre det du KAN gjøre:-) Jeg har nemlig ME så dette er viktige ord for meg.Det er viktikg å plassere fokuset på riktig sted. Derfor prøver jeg å fokusere på alt jeg faktisk kan og klarer:-)

 36. Signe sier:

  Jeg har et veldig enkelt livsmotto: «Pust med magen» 🙂 Gjør man det er det enklere å kvitte seg med sinne, irritasjon og stress; for meg fungerer det okke som!

  Har kun prøvd prøveprodukter av Madre Labs, sånne som ligger ved i i-herb pakkene vettu, men er veldig fornøyd med de:) Krysser selvfølgelig fingre og tær for at jeg vinner, men gjør jeg ikke det tror jeg at det blir med en pakke Eureka Berries i neste pakke. Likte beskrivelsen/vurderingen din;)

 37. Anita sier:

  Den med bærene ble jeg fysen på bare av å se deg skrive om den:D

  Mitt motto for tiden er en fin strofe fra en plakat jeg har; «Happiness is not a destination, it is a way of life.» Mitt beste helsetips er å bruke supermat, spesielt oljer som kokosolje, livsviktig næring for kroppen!

 38. Mitt livsmotto (har det som en to meter bred veggdekor på soverommet): «Well behaved women rarely make history». Sitert av Marilyn Monroe 🙂
  Jeg må også bare få nevne at lavkarbo kan være litt økonomisk utfordrende som student, for proteiner og fett koster mer enn karbohydrater. Det er så absolutt verdt det, men en slik gave hadde kommet fryktelig godt med 🙂 De fleste studenter har 6800 å leve på i mnd, og det skal dekke husleie, regninger, skolebøker (DYRT!!), mat og annet.

 39. Andrea sier:

  Jeg har mange livsmotto, men disse to er mine favoritter:
  – Du kan kun være en person, nemlig deg selv. Så gå ut og hvis verden hvem du er!
  – Livet er det kjæreste du har. Ta vare på det, form det og lev det slik DU ønsker at ditt liv skal være.

 40. Linn sier:

  Gjør det som får deg til å føle deg vel. Om det er trening, å spise sundt, eller hva det måtte være. Om det får deg til å føle deg vel, og komfortabel med deg selv, så funker det.

 41. Khi/Ingunn sier:

  «Adapt, improvise, overcome. Or, at the very least, enjoy yourself.» 😀

 42. Merete sier:

  Mitt beste helsetips er å kysse masse masse på kjæresten sin! Utrolig hvordan det hjelper!:)

 43. Tine sier:

  Mitt beste helsetips: Lavkarbo!
  Enkelt og genialt, og har iallefall hjulpet meg godt på vei til å nå målet mitt. Skal nemlig være i mitt livs beste form når jeg blir 40! Tusen takk til alle dere bloggere som skriver om lavkarbo, og gir inspirasjon.

 44. Kristine sier:

  Beste helsetips: Smil 🙂
  Livsmotto: Man blir ikke voksen før man tør å være barnslig (vet ikke akkurat hvor mye livsvisdom et slikt motto inneholder, men jeg lever i alle fall etter det)! Og faktisk så føler jeg meg ganske så voksen…på en barnslig måte 😉
  Fin konkurranse med fristende premier! Ha en fin dag 🙂

 45. Julie Helene sier:

  Hvorfor vente til i morgen, når du kan gjøre det i dag! 🙂

 46. Tomas sier:

  Lev, du gjør det bare en gang

 47. Linn sier:

  Et livsmotto jeg liker godt er: Life is what you make of it 🙂

 48. Elise sier:

  Helsetips: LAVKARBO! Jeg er diabetiker, og kan GARANTERE dere at jeg veit hva det vil si å få sukker i kroppen. 100 % negativt for kroppen, men ja jeg vet, sjokolade er vanvittig godt…! Sukkerfri variant finnes jenter!

  Motto: Lev livet sålenge du har det!

 49. Monica Karin Schulz sier:

  Mitt favoritt motto er

  Dagen i dag skal gjøres bedre en den i gå,men ikke fult så god som den i morgen ❤ ❤ ❤
  (,"o o",)

 50. Monica Karin Schulz sier:

  Mitt andre favoritt motto er.
  ikke gå rundt og let etter den rette.
  Gå heller rundt og vær den rette ❤ ❤ ❤
  (,"o o",)

 51. merethe helgesen sier:

  mitt motto er : shit happens, get over it 🙂

 52. Martine sier:

  Mitt livsmotto er; Life wont wait!
  Nei, for livet vil ikke vente. Er det noe man vil gjøre, utrette eller oppleve – gjør det nå! Livet venter ikke. Ha en god kveld! 🙂

 53. Tilbaketråkk: Husk give away! | Fristende lavkarbo

 54. gro sier:

  Mitt motto,( som det tok litt tid før jeg skjønte helt med en gang) er:» Dagene kom og dagene gikk ,før jeg skjønte det var livet.» Og helsetips: Følg Fristende lavkarbo blogg! 🙂

 55. Merete sier:

  Så flotte produkter! 🙂 Har et helsetips som jeg benytter meg mye av: ta alltid med deg joggesko og treningsbh (i sekken eller veska) når du drar hjemmefra, så er du alltid klar for en treningsøkt! 🙂 (Dessuten er det mye lettere å ta den økta spontant når du allikevel bærer rundt på skoene:) )

 56. Marianne sier:

  Motto: «det er ok å sei nei»
  – veldig bra for jenter som alltid skal vere snille og greie og fikse alt.

 57. pyntefjas sier:

  «Det er bedre å leve helt, enn stykkevis og delt».
  For meg innebærer det en tillatelse til å kunne prøve, og feile. Tillater man seg ikke å gå på et par smeller vil man sjeldent kunne nå sitt endelige potensiale og ender med å leve livet ofte halvveis og trolig ufullendt.

 58. anette sier:

  Herlig konkurranse! Akkurat nå er mitt favorittmotto » A moment on the lips, forever on the hips» og for meg gjelder dette selvfølgelig sjokolade. Men etter å ha begynt med en lavkarbo-livsstil er det ikke noe problem å stå imot 🙂

 59. Cec sier:

  Mitt livsmotto: -Følg magefølelsen!
  I dobbel betydning- hvis magen reagerer negativt, kan du være helt sikker på at dette ikke er bra for meg. Det stemmer i alle tilfeller, enten det gjelder mat eller andre hendelser i livet..
  Dårlig magefølelse = kutt det ut!!

 60. Mari Furuseth Olsen sier:

  Mitt motto: Gjør det som får deg til å føle deg vel!!

 61. Iris Terese sier:

  Hiver meg på her som helt (3 uker) ny i lavkarbo <3.. Livet er enklere!
  Men mitt motto: Ikke vent på det perfekte øyblikk, gjør øyblikket perfekt. ❤

 62. Lene sier:

  Mitt beste helsetips er å holde seg unna sukker og karbohydrater. Er selv kvitt migrene etter å ha slitt med det i årevis. Har fått et nytt liv, friskmeldt og full av energi. 😉

 63. Oliver sier:

  Mitt enkleste og beste helsetips er å erstatte matvarer med sunnere alternativer. Jasmin-ris med naturris og pasta med fullkornspasta. Rett og slett ta små steg mot en sunnere livsstil uten å måtte gjøre drastiske forandringer.

 64. Solveig sier:

  Som det følelses og samvittighetsmennesket jeg er er mitt helsetips (og livsmotto) disse ordene her : «Ikke reserver en plass i hjertet ditt til dem som ikke ønsker å være der. De som ønsker å være en del av livet ditt vil gjøre en innsats for å ta del i det ♥»
  Nyttige ord og tankegang for ikke og slite seg ut og tape energi til mennesker som kun tar energi og ikke gir 😉

 65. Nora sier:

  Mitt beste helsetips er å drikke nok vann, det gjør utrolig mye for kropp, hud, hår og hvor opplagt man føler seg!

 66. Hanne sier:

  Mitt motto og mål i livet er: «Bli lykkelig, gjør ting som gjør deg lykkelig eller vil få deg mer lykkelig over tid. Smil og vær glad for hver dag som går.» og «smil til du tror det selv»
  Jeg tror at mer glede man sprer, jo bedre miljø rundt seg skaper man og lykkeligere blir man selv. Når alt kommer til alt er jo det viktigste at man føler en indre lykke, det å putte et smil på sin egen munn vil føre til at man føler seg gladere og vil spre glede til andre, som igjen vil komme tilbake på segselv. Selvsagt er det lov ha andre følelser, men det skal ikke dominere min hverdag. Da møter man stress, depresjoner og alt vondt noe som gjør at dette også er mitt beste helsetips. Smil.
  Har man en positiv innstilling på det meste blir som oftest resultatet også positivt, man får mer energi og sier seg villig til å prøve ting man kanskje ikke ville tort ellers.

 67. Synne sier:

  «Å hvile er ingen luksus – det er en nødvendighet.»

 68. Marit L sier:

  Så spennende! Disse produktene hadde det vært moro å prøve.

  Mitt motto er: » Vær mot andre som du vil andre skal være mot deg.»

 69. Oline Dalen sier:

  Liljene på marken, og fuglen under himmelen, deres liv lever av seg selv.Menneskelivet er underlig: Det er det eneste liv vi kjenner, som ikke lever av seg selv, men som skal leves…

 70. Anne Grethe sier:

  Mitt beste motto er: alt som ikke dreper gjør deg sterkere!

  Må bare ta med det beste sitatet også, som jeg tenker på hver dag.
  Så blir de de stående disse tre: tro, håp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærlighetene..

 71. Jules sier:

  Smil og le så mye du klarer, elsk de rundt deg og tilbring så mye tid du kan ute i naturen. Og dersom disse rådene ikke fungerer; unn deg litt sjokolade:)

 72. Anette:) sier:

  Mitt livsmotto er; Ikke tenk for mye, bare gjør det!:)
  Utrolig hvor mange ganger det har fått meg til f.eks å bare dra på trening i stedet for å slite med dørstokkmilen. En god hjelp!:)

 73. Victoria sier:

  Det er du som forfatter livet ditt. Det er opp til deg om du vil være lykkelig eller ulykkelig, frisk eller syk. Selvsagt vil det oppstå uventet motgang til tider, men du velger selv hvordan du vil takle det. Dessuten har ens livsstil mye mer å si for både fysisk og psykisk helse enn det de fleste er klar over.

  Mitt beste helsetips: Alt med måte. 😉

  lazahhh@gmail.com

 74. leserommet sier:

  Mitt livsmotto: Se alltid det beste i alle!

 75. Tilbaketråkk: jeg vant, jeg vant! | Ung Lavkarbo

Kommentarer er stengt.