Endelig en styrkeøkt

Ååååh! Styrketrening♥

Jeg kom meg av gårde på trening i dag. Det er ikke bare lett om dagen, gitt. Jeg hadde planlagt å løpen en liten økt, men jeg kunne ikke. Leggen gjør vondt! Jeg orker nesten ikke si det høyt, men den gjør såpass vondt, og jeg har løpt så lite i det siste at jeg neppe… (er ikke klar for å si det høyt enda 😦 ). Derfor får jeg heller fokusere på det positive:

Jeg fikk trent styrke! Rygg, skuldre, bryst og mage. Så nydelig! Jeg stortrives i styrkerommet, jeg. Men vet dere hva, det er det mange jenter som synes er litt skummelt. Det skulle vært sånn at man fikk god og grundig opplæring i styrkerommet når det ikke var noen (menn) der, OG man burde hatt med seg en trygg venninne eller lignende de første gangene. Mange kvinner finner seg ikke til rette i styrkerommet, dessverre.

I morgen er det yoga. Jeg gleder meg så! Vår eldste vil gjerne sitte litt barnevakt, så Einar blir med. Herlig♥ Nå trenger jeg å få litt struktur på trening igjen. Det er ikke så lett, når man burde løpe, men har vondt, men får ikke gjort noe annet fordi man burde løpe 😉 Men yoga? Ja!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

7 svar til Endelig en styrkeøkt

 1. Keros sier:

  Jeg syns óg det er skummelt å gå inn i styrkerommet. Liksom nesten liste seg litt så ikke de store gutta skal legge merke til meg. Men når jeg først har kommet inn der bruker jeg å late som jeg virkelig vet hva jeg holder på med. Og for å være helt ærlig, så tror jeg de fleste har nok med seg selv der inne!;)

 2. Birgitte sier:

  Kjære Cecilie, husk, husk, husk at det er veien som er målet. Jeg skjønner det er dritkjipt, men når det gjelder å trene seg opp til store hårete mål er det i hvert fall sant. Tenk på så sprek, sunn og lekker du har blitt på veien. Stor oppmuntringsklem fra meg

 3. Elisabeth sier:

  Har eget program på styrke, men har ikke brukt det på måneder. Liker så godt saltrening (pilates, corebar etc) og da blir det ikke plass til begge deler. Og så skulle jeg helst vært ute i naturen litt også. Det er neimen ikke lett å få plass til alt jeg ønsker, må passe meg så trening ikke blir stress.
  Jeg kom endelig igang med trening sammen med min 15-åring forrige uke etter en altfor lang sommerferie. Og kroppen takker meg. Den var overbegeistret over å få slik aktivitet igjen. I går prøvde vi noe nytt: funktional moves, mye med vekter. Så da får jeg litt styrke der, og jeg kjente det var både gøy og godt.
  Krysser fingre for a du slipper å avlyse det du ikke tør si høyt….. 🙂

 4. Catrine sier:

  På de fleste treningsstudioer får man jo god veiledning. Jeg unner meg selv personlig trener, må det for å komme i gang, og da får jeg jo tryggheten jeg trenger på «bole-rommet» som jeg kaller salen der de store «bole-gutta» er. Men hadde en morsom opplevelse i går, sånn apropos de tøffe gutta. Han har nok trent masse og og var stor og sterk, men «glemmer» å tøye, så han klarte jo ikke å få vektstanga på skuldrene lenger, han fikk rett og slett ikke armene så langt bakover at det gikk! Det hjelper ikke å være stor og sterk hvis man ikke kan bevege armene sine! Funskjon er vel så viktig som styrke! Så jenter, dere som ikke tør, tenk på at de store, sterke gutta ofte kun trener for å få pene, store muskler å se på. De er ofte fullstendig ubrukelige til noe nyttig! 🙂

 5. Både styrke og yoga er helt fantastisk trening. kjipt med leggsmertene :/ får håpe det går raskt over

 6. myfunnydays sier:

  Jeg kom over en side på nettet som er super, den havnet rett på favorittbaren min! Besøk innlegget «Styrketrening? Me gusta!» på bloggen min. Der finner du linken 🙂

  Da kan du skli rett inn blandt de «store gutta» 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s