Vurdering av produkter fra Madre Labs – superfood!

Jeg har testet noen produkter fra Madre Labs. Jeg har prøvd å ta oppgaven på alvor, og her er dommen!

Cococardio: Dette produktet skal drikkes varmt, og kan brukes som en erstatning for kakao. Produktet er lavkalori, lavkarbo og glutenfritt. Det lukter godt av kakao, men har en brunrød farge, ettersom det er frysetørret rødbetejuice i det. Denne drikken bør søtes. Sukrin, steviadråper med smak eller steviapulver passer godt i denne.

Cococardio markedsføres med at den kan være god for hjerte- og karsystemet, og at den kan hjelpe kroppen å bli kvitt avfallsstoffer.

Den smaker som mild kakao med ettersmak av rødbete. En halv pose steviapulver er godt oppi, men jeg tror jammen det kunne gjort seg med litt krem også! Denne kunne jeg godt drukket i stedet for te på jobben. Jeg ser på product review siden på iherb at den scorer høyt og får gode tilbakemeldinger.

Cococardio  koster 14.95 dollar på iherb. En pose gir cirka 30 kopper.

Eureka!Berries: Dette pulveret inneholder blant annet gojibær og acaibær. Dette pulveret tas for generell helse og velvære, ved å blant annet styrke immunforsvaret. Dette produktet er lavkarbo og lavkalori, og inneholder ikke spor av hverken gluten, soya, nøtter, melk, hvete, fisk eller skalldyr.

Jeg må bare innrømme at selv om det ikke smaker søtt, så fyser jeg veldig på dette. Jeg blander 1 måleskje i et glass vann, sammen med 1/4 porsjonspose steviapulver. Ettersmaken er litt bitter, men ikke vond. Det må da være en grunn til at kroppen stadig vil ha dette?

En boks gir 60 porsjoner, og koster 37.07 dollar. Det er 200,35 norske kroner akkurat nå… Mange har 5% VIP discount på iherb, men følg også med på valutakursen. Jeg er iallfall svært begeistret for dette produktet! Det får også gode tilbakemeldinger på iherb-siden.

Simply Acai: Acaibær er vel dronningen av superbær? Det har naturlig høyt innhold av kostfiber, fettsyrer, vitamin A og kalsium, blant annet. Mange kjenner allerede godt til dette pulveret. Mange bruker dette i smoothies eller frokostblandinger (gresk yoghurt :)) hvor det setter fin rosa farge og god smak.

Jeg har prøvd å drikke det på samme måte som Eureka!Berries, men det løser seg ikke like godt opp, og smaker ikke like godt med bare vann. Hvis du drikker juice, kan dette blandes i juicen, ellers ville jeg tilsatt det i smoothies.

Helsefordelene er mye av det samme som for produktene nevnt over. Acaipulver generelt er dyrt, dette er en god pris. En pakke med 75 porsjoner koster rett over 24 dollar.

Gå inn på www.iherb.com/Madre-Labs (kopier linken og lim den inn i url-feltet) for å se og lese mer om produktene!

Jeg beklager at jeg ikke får linket rett til produktene, men det går ikke å linke til iherb akkurat nå. Jeg prøver å maile med bloggplattformen på ny før jeg legger ut konkurransen, så den er litt forsinket. Jeg legger den ut en av de førstkommende dagene!

Jeg har fått produktene av iherb, og har selv valgt å skrive en omtale.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb, Superfood, Vitamintilskudd. Bokmerk permalenken.

5 svar til Vurdering av produkter fra Madre Labs – superfood!

  1. jeg har selv skrevet ferdig ett innlegg om cococardio. Ville bare nevne det så du ikke tror jeg hermer. Hehe 😀 Jeg liker noen av produktene,men ikke alle.

  2. -m- sier:

    Hei og god morgen. Det fintelles vel stemmer Horten også i disse timer vil jeg tro:) Her i Tr.heim går de videre som eneste røde «stor»by.
    Jeg har endelig fått bestillt fra iherb for første gang, brukte din kode og gleder meg stort til å få lapp i postkassa. Var jo å tok div. tester hos lege for litt siden og ligger noe lavt på jernnivå. Derfor bestilte jeg jerntilskudd og lurer på om det defineres som legemiddel i Norge og får trøbbel i tollen? Aner ikke, ellers ble det både D vit og Omega 3 + pluss noen spiselige saker og til og med en E vit.hudkrem 🙂 Artig asså!

  3. Tilbaketråkk: iHerb pakke nr. 1 ankommet! « Ung Lavkarbo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s