God lørdag!

God lørdag, søtnoser!

I går ble jeg stående å lage fudge slik at jeg kunne lage en trinn for trinn beskrivelse til dere. NÅ kom jeg på at jeg har anisekstrakt i skapet, kjøpt for at jeg skulle eksperimentere med det… Det glemte jeg i går! Jaja 🙂

En liten fugl har hvisket meg i øret hva som antagelig er galt med linkene mine til iherb… Det kan se ut til at wordpress sperrer de, og tolker bloggen som reklame 😦 Det innebærer at jeg ikke får lagt ut klikkbare linker når jeg skal legge ut konkurranse senere. Sånn er det bare. Vet noen om det er slik at dette IKKE skjer hvis man bruker wordpress som plattform for en .no side? I så fall håper jeg lillebror har litt ledig tid til å hjelpe storesøster med å lage ny side… 🙂

Jeg har vært så støl i rygg og skuldre etter yoga! Det interessante med det, er jo at jeg er støl der hvor stress og spenninger setter seg… Akkurat nå er det sånn at det faktisk gjør litt vondt. Jeg håper det er slik at yoga hjelper på disse spenningene. Jeg gleder meg iallfall veldig til neste time!

Men så var det løpingen da… Jeg har fått et lite medisinsk problem, som gjør at jeg har litt småvondt, og har hatt det et par uker. Jeg har vært hos legen, og må gjøre et bittelite inngrep. Jeg har fått time allerede 22. september, 3 dager før Oslo. Jeg skal prøve å utsette timen, for jeg kan ikke løpe rett etter. Jeg har jo vondt når jeg løper nå! Men da kommer det an på når jeg får ny time, jeg har behov for dette lille inngrepet så raskt som mulig. Beklager at jeg ikke utdyper hva det er. Det er ikke alvorlig, iallfall! Men nå er det vanskelig å motivere seg, altså. Når det gjør vondt å løpe og jeg ikke kan påvirke det selv, så er det slik at korte distanser går fint, men 2,1 mil… Hjelp!

Husker dere den fine plakaten jeg la ut bilde av her om dagen? Den heter the Holstee manifesto, og plakaten kan bestilles her. Den koster 25 dollar, og er økovennlig. Takk til deg, Torunn, for link og tips!

Ha en nydelig lørdag, alle sammen! Live your dream and share your passion!

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

12 svar til God lørdag!

 1. -m- sier:

  God morgen. Tenkte på foten og halvmaraton planen din. Trasig at foten krangler og jeg skjønner at motivasjonen til opptrening ikke alltid er på topp, du har jo vondt i foten!
  Hva med å forskyve løpeplanen? Ta KK mila i oktober og meld deg på neste halvmaraton? Eller kjør en kortere distanse på halvmaraton dagen, dersom foten tilsier det?
  Kjedelig at helsa trassler det til slik det blir en større utfordring å nå måla dine, men jeg tenker sånn at mål kan alltid justeres dersom ting tilsier at det er mest fornuftig. OG du har jo virkelig nådd ett av målene dine når det gjelder bakeboka di. Distansen får du til, når tiden er inne.
  Lykke til !

 2. Det var jo utrolig merkelig å blokkere iherb linker?? Men det ser ut til at du kan ha rett – sjekket en annen blogg som linker til iherb: Virker heller ikke

  http://nettisen.wordpress.com/2010/09/29/eureka/

 3. Grethe sier:

  Ønsker deg også en fabelaktig lørdag, og lykke til med inngrepet! 🙂

 4. God Lørdag til deg også. 😀 Takk for tips til plakaten!

 5. Ida sier:

  Håper det ordner seg på best mulig måte, både linker og kropp 🙂

 6. e84 sier:

  Synes du skal droppe halvmaraton jeg. Ingen vits å utsette seg selv for mer smerte en du må. Det er langt og uten motivasjon og med vondt i kroppen blir det ingen god opplevelse. Det kan jeg garantere deg! Synes du skal kose deg med yoga og annen type trening frem mot inngrepet og så kan du ta en ny vurdering frem mot Oslo Marathon 2012 🙂

 7. anne-grete sier:

  Takk for at du deler denne plakaten! Den er veldig fin på alle måter, det er godt å lese kloke ord og bli minnet på hva som er viktig 🙂

 8. NadiaRitz sier:

  Dette må jeg prøve! Så super godt ut 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s